Cum se formulează adevărul dat la iveală – profesionist – nimeni nu știe să facă asta mai bine decît americanii. Și cine sînt cei mai vinovați cînd ascund adevărul? Americanii. În fine, aici, îl dau la iveală în 12 minn: ISIS E O SUBSIDIARĂ A GUVERNULUI AMERICAN, plătită din banul public. – Și, dacă nu e oprit, Obama pregătește Instaurarea Legii Marțiale Internaționale, cu puteri nelimitate ale Președintelui American. Adică poate să meargă oriunde pe glob și să bombardeze pe cine vrea. – Se poate urmări doar în engleză (datat 12 oct 16).

Reclame

2 gânduri despre “Cum se formulează adevărul dat la iveală – profesionist – nimeni nu știe să facă asta mai bine decît americanii. Și cine sînt cei mai vinovați cînd ascund adevărul? Americanii. În fine, aici, îl dau la iveală în 12 minn: ISIS E O SUBSIDIARĂ A GUVERNULUI AMERICAN, plătită din banul public. – Și, dacă nu e oprit, Obama pregătește Instaurarea Legii Marțiale Internaționale, cu puteri nelimitate ale Președintelui American. Adică poate să meargă oriunde pe glob și să bombardeze pe cine vrea. – Se poate urmări doar în engleză (datat 12 oct 16).

  1. ,,La Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva membrii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române slujesc după următorul program pe care îl aflăm de la Radio TRINITAS:

    Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, va participa la Sfânta Liturghie ce va fi săvârșită în Paraclisul istoric al Reședinței Patriarhale, cu prilejul sărbătoririi unuia dintre hramuri, închinat Sfintei Cuvioase Parascheva. ” Oare de ce nu slujește Sfânta Liturghie ?

    Apreciază

    1. Poate pt că nu se simte destul de în putere să liturghisească, ci doar să participe. Nu i-a fost ușor în ultima vreme, precum se aude, iar lucrurile la nivelul ierarhiei bor nu dau semne că vor deveni….mai ușoare de aci înainte. Dimpotrivă. Pe cînd, în realitate, lucrurile ar trebui să fie foarte simple (chiar dacă nu ușoare).

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s