Acasă

Rădeni, sfîrșit de noiembrie 2016 (data video-înregistrărilor prezentate în interiorul acestui articol): Cum a fost trimis la plimbare preotul Hariton de la Petru Vodă, venit să ceară socoteală pentru nepomenirea mitr. Teofan la schitul Rădeni. Cu 11 comentarii ale credincioșilor, extrem de importante. De citit cu atenție.

http://sinodultalharesc.tk/video-cum-fost-trimis-la-plimbare-preotul-hariton-de-la-petru-voda-venit-sa-ceara-socoteala-pentru-nepomenirea-mitr-teofan-la-schitul-radeni

ATITUDINI, CLERICI ȘI MIRENI, PATRIARHIA ROMÂNĂ,PRIGOANA

VIDEO: Cum a fost trimis la plimbare preotul Hariton de la Petru Vodă, venit să ceară socoteală pentru nepomenirea mitr. Teofan la schitul Rădeni

 

 

Este demn de luat în considerare că vrednicul ucenic al Părintelui Justin Pârvu, ierom. Pamvo de la schitul Rădeni a sprijinit și lupta împotriva exploatării gazelor de șist.

 

 

11 COMMENTS
 1. ionel

  Ce turnator sa facut si hariton asta.În timp ce zimbeste te minte în față.Pentru superiori lui vinde tot neamul românesc.

 2. aliona

  Ce face pr. Hariton? Blesteamă lumea ca să nu fie jignit. Vai, vai, vai de smeritul mândruleţ.

 3. Prea Cuvioase Părinte ierom. Pamvo,  […] mai nou episcopii comanda pana si trupele speciale, aveti grija sa fiti sprijinit zi si noapre de credinciosi, imi este sila deja de cate necuratiii s-a unplut Biserica Ortodoxa Romana de cand este daniel patriarh, (am scris intentionat cu litere mici multi isi dau seama de ce) si cred ca este foarte bine venita infiintarea multor Asociatiii Religioase, asa nu o sa mai poata avea nevrednici din bor monopol peste tot, va recomand sa luati legatura de urgenta cu unul dintre Mitropolitiii din aceste alte Biserici, asa nu o sa mai aiba ce face nimeni, nu cred ca daca Preotul merge si sfinteste o casa, [atunci acea casă] ii apartine acelui preot, tot asa nici Biserica nici Manastirea nu pot sa apartina niciunui Episcop fie el chiar mitropolit sau patriarh, din aceste motive o sa apara multe donatiii de teren si bunuri direct pe mumele Preotilor, ca in felul acesta nu o sa ii mai poata muta in miez de moapte cu mascatiii, unde mai pot ei spune ca bor e autocefala? cand politia si chiar trupele speciale sunt in slujba bor?! Se stie foarte bine ca unele cazuri au fost date si la tv. cum sa scoti babele si mosii neajutorati afara din biserica cu mascatiii cat ursiii de mari si inarmati pana in dinti? Oare ce credincios mai poate avea incredere intr-un preot instalat cu politia si mascatiii? Dar arhiereiii nostrii nu is pot da seama de acest fapt, sunt orbiti de fala si de renume si de bani. Tineti-va credinta nestirbita, asa o sa fiti sprijinit in continuare de credinciosi. Nu va lasati. Dumnezeu sa va ajute!

  11.Mihai

  Un exemplu în acest sens a fost în săptămâna blestemata chipurile de ,, rugăciune”, unde trupe de jandarmi sunt dizlocate că sa se poată ,,ruga” indracitii în liniște

 4. Stefan Nitu

  Sa-i multumim lui Dumnezeu ca pe zi ce trece tot mai multi credinciosi devin marturisitori ai Ortodoxiei! Acesti tradatori nu doar ca vor sa ne distruga credinta, dar ne cred atat de dobitoci, incat se simt jigniti daca ne-o aparam. Ne-am saturat de mafia din BOR, ne-am saturat sa mai fim mintiti si inselati in numele Dumnezeului pe care l-au tradat, ne-am saturat ca acesti afaceristi ce au pus mana pe conducerea BOR sa ne jecmaneasca si persecute preotii adevarati!

 5. ban

  Inca l-au tratat prea bine.

 6. Asa ar trebui peste tot : POPORUL apara Dreapta Credinta, ca arhiereii, staretii, preotii, monahii, monahiile … sunt, in cea mai mare parte cazuti, tradatori sau chiar persecutori. Oprirea pomenirii, intr-adevar ii arde cel mai tare. Si de aici se vede ca Insusi Duhul sfant a dat acest Canon 15 al Sinodului I-II C-nopol ( Sf.Fotie cel Mare). Pacat ca, de abia de cateva luni, am aflat de el.

 7. Duhul Sfant, prin acesti oameni inimosi si credinciosi, dimpreuna cu duhovnicii lor, sa faca curatenie in Biserica. Afara cu ecumenistii si slugile lor. Asta este doar inceputul.

 8. Florenttin

  părintele? Hariton: ”… atât este problema asta care i-am spus-o și părintelui: Părinte, uite ierarhul doar îl lasă să vorbească împotriva celor doi cât vrea el și cum vrea el și unde vrea el” , dar să-l pomenească pe ierarh, adică, cum ziceau ighemonii: ”poți să te închini lui Hristos unde vrei tu și când vrei tu, dar acum jertfește zeilor”.
  Doamne unde-am ajuns?! sau unde ne-am întors?! dar de fapt același e diavolul, mincinos, viclean, fățarnic….. și cu aceleași metode, căci neputinciosul de el nu are alte metode să lupte împotriva Adevărului, fiind tatăl minciunii.
  Avva Filothei Zervakos: ”Nici un credincios creștin ortodox conștient, întreg la minte și cu puțină frică de Dumnezeu nu va accepta vreodată unirea cu ereticii papistași, nesocotitori ai celor șapte Sfinte Sinoade Ecumenice și ai Tradiției apostolice și ai Sfinților Părinți. Să cugete bine patriarhul și să nu se înșele crezând că unirea Bisericilor e ușoară și că adevărații ortodocși îl vor urma și că va putea să le înșele conștiința încât să nesocotească lesne Sfânta Tradiție și Sfintele Canoane ale Sfinților Apostoli și Părinți purtători de Dumnezeu”.

  Oameni buni și credincioși ai Mântuitorului Iisus Hristos: oare când s-a mai împotrivit atât de mult ierarhia aceasta a BOR împotriva a doar a 10 preoți? Împotriva așa zișilor preoți care deschid ”cartea” și împotriva fostului mitropolit al Banatului, Corneanu când s-a împărtășit cu ereticii nu au zis nimic, dimpotrivă tot la presiunea credincioșilor s-au prefăcut că iau unele măsuri….. DAR ACUM PENTRU 10 PREOȚI, TOT CLERUL BOR ESTE DISPERAT. DISPERAT , CĂ LUPTA LOR ESTE DE FAPT ÎMPOTRIVA CONDUCĂTORULUI BISERICII (UNA) ORTODOXE, IISUS HRISTOS MÂNTUITORUL!
  Iubiți credincioși, să fim tari în credința pe care ne-a lăsat-o Mântuitorul Iisus Hristos ”și pe această piatră (credința) voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui”.
  ”Dacă te-ai hotărât să spui adevărul – zice I. Al. Brătescu Voineşti – pregăteşte-te de suferinţă”.
  Să nu uităm, că unii părinți deja și-au pregătit și crucea, și nu numai al lor, ci și a celor care vor să-l mărturisească pe Mântuitorul Iisus Hristos împreună cu ei.
  ”Să stăm bine, să stăm cu frică,să luăm aminte!”
  ”și iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin.”
  Așa să ne ajute Dumnezeu!

 9. Florentin

  din Sfinții Catacombelor Rusiei, B.V. Talantov:
  ”Credincioșii trebuie să curețe Biserica de frații mincinoși și de păstorii mincinoși (episcopii și preoții trădători) în conformitate cu porunca Sf. Ap. Pavel: Scoateți afară dintre voi pe cel rău. Numai după o astfel de curățire este posibilă o regenerare a Bisericii”.
  Dar din cauza corupției și trădării episcopilor, credincioșii nu trebuie să se retragă la casele lor și să organizeze secte separate, ci mai degrabă păstrând unitatea ar trebui să înceapă acuzarea de către întregul popor a păstorilor mincinoși și corupți și să curețe Biserica de ei”.

 10. Vasile

  Sluga credincioasă lui daniel din 99,pus sa treacă actele manastiri de pe numele pr iustin pe mitropolie ca sa o poată jefui mai bine.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Tema: Independent Publisher de Raam Dev.
%d blogeri au apreciat asta: