Dan Puric le-a transmis un îndemn tinerilor (cu prilejul recentelor proteste de stradă în Ro): „Apucaţi-vă şi citiţi, apucaţi-vă şi interesaţi-vă. V-au văduvit de valori, trebuie să învăţăm să fim români. Nu este nicio ruşine, puilor, în treaba asta. Nu trebuie să fii exacerbat, să-ţi pui tricolorul pe chiloţi”.

http://infopuls.ro/2017/01/31/dan-puric-despre-proteste-romania-este-la-mana-derbedeilor-iohannis-este-depasit-de-situatie

Dan Puric despre proteste: „România este la mâna derbedeilor. Iohannis este depășit de situație!”

Celebrul actor și regizor Dan Puric a vorbit despre protestele de duminică seara și le-a transmis un mesaj tinerilor care au ales să-și manifeste nemulțumirea în stradă. Acesta atrage atenţia asupra faptului că în momentul de față, România nu are cine să înlcuiască actuala clasă politică.

 

„Ştiţi care este tragedia tinerilor? Au potenţial genial, dar câmpul de manifestare este nul şi nul va fi pe viitor. Rămâne o Românie la mâna derbedeilor. Dacă această ţară strigă că ne-am săturat de voi, dar nu avem pe cine să punem… Nu putem trăi din evenimente cu succes, trebuie o schimbare radicală. Primul lucru pe care l-aş completa este ca generaţia mea are o lipsă acută de valori. Dacă ar fi să propun pe cineva în locul actualei clase politice, nu aş avea un răspuns”, a spus Dan Puric.
„Exista o reacţie negativă faţă de politică, este temă principală a pieţei. Pe de altă parte, situaţia este ca o explozie şi, odată ce a fost declanşată, este greu să mai fie strunita. Este vorba de o reacţie negativă faţă de această clasă politica”, a comentat Dan Puric protestele din ultimele zile, la RTV.
”România are nişte cifre stabile şi toate cifrele astea bune s-ar putea să se ducă pe Apa Sâmbetei. Noi trebuie să ieşim din provizorat istoric. Noi nu mai avem destin a ne acorda la istoria de neam, deci la monarhie. Ce avem noi acum sunt chestii de împrumut. Atunci vom avea şi noi o istorie şi o demnitate. Iohannis este depăşit de situaţie”, a mai spus Dan Puric.
El le-a transmis și un îndemn tinerilor: „Apucaţi-vă şi citiţi, apucaţi-vă şi interesaţi-vă. V-au văduvit de valori, trebuie să învăţăm să fim români. Nu este nicio ruşine, puilor, în treaba asta. Nu trebuie să fii exacerbat, să-ţi pui tricolorul pe chiloţi”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s