https://www.facebook.com/profile.php?id=1150159697&fref=nf&pnref=story

Cred ca problemele ridicate de protestatari sunt, IN PARTE, reale. Dar nu sunt asa mari cum striga ei in strada, nu sunt singurele probleme ale momentului si nu sunt cele mai grave. Cei ce ingineresc revolta nu urmaresc interesele tarii, ci urmaresc strict interesul lor de trib politic. Sunt inversunati din disperare din lipsa de mijloace, li se iau niste instrumente de putere de catre tabara adversa care acum are puterea si care isi da focul la oala personala, privilegii, gratieri, bani, parghii de putere. Cred ca multi dintre cei din strada nu stiu sa citeasca legi, ordonante sau bugete si sunt mai degraba mânați de o sfântă mânie care juiseaza oricând isi gaseste un pretext de manifestare, chiar dacă sunt luați ca masă de manevră. Sunt doua tabere: onguri soros cu usr cu serviciile si cu DNA plus opozitia parlamentara si Iohanis, iar de cealalta parte cei de la putere cu majoritatea parlamentara zdrobitoare si tupeu de tractoristi ajunsi primari. Prima tabara avea si sprijinul administratiei Obama, a doua tabara incearca sa intre libidinos in gratiile administratiei Trump. Ambele tabere au foarte multe caracteristici comune in spiritul „putere cu orice preț” si in ideea de a-si multumi stapanii.
Interesele tarii nu sunt reprezentate de niciuna din tabere. Noi nu putem lupta pentru niciuna din cauze, fara sa facem rau. Ne rugam sa faca Dumnezeu lumină.
La circul nebunilor, ne uitam cu stupefactie si teama de finalul imprevizibil, bem un ceai si asteptăm deznodământul.

P.-S.: Pe cei care merg la proteste îi rog să identifice liderii şi apartenența lor. Să vedem cine trage sforile in stradă.

Reclame

Un gând despre “[Privitor la recentele și curentele proteste de strada din RO] Sunt doua tabere: onguri soros cu usr cu serviciile si cu DNA plus opozitia parlamentara si Iohan[n]is, iar de cealalta parte cei de la putere cu majoritatea parlamentara zdrobitoare si tupeu de tractoristi ajunsi primari. Prima tabara avea si sprijinul administratiei Obama, a doua tabara incearca sa intre libidinos in gratiile administratiei Trump. Ambele tabere au foarte multe caracteristici comune in spiritul „putere cu orice preț” si in ideea de a-si multumi stapanii. Interesele tarii nu sunt reprezentate de niciuna din tabere. – din contul „Mircea Pușcașu”, Facebook

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s