18 hrs ·

Cu Voia Domnului si cu intarirea voastra frati si surori, Parintele Ioan Miron a stat drept in fata Consistoriului de judecata , nerecunoscandu-i ca instanta si refuzand sa primeasca [vreo] intrebare sau acuzatie: ” Nu va recunosc!”

…neprimind nici o intrebare sau sa semneze ceva. Cu o zi inainte Consistoriul primise adresa cu argumentatie juridica prin care i se aducea [Consistoriului]in atentie ca actiunea de judecare este ilegala, [și cade] sub icidenta Penala. Consistoriul a raspuns evaziv, nesustinut…Dupa parasirea salii de judecata , Consistoroul a redactat …..Fii duhovnicesti , mireni, sustinatori multi, fratilor, multi! Cu bannere din Sfinti Parinti despre erezie. O zi binecuvantata de la Domnul . Teologi,  Avocati alaturi de Parintele Ioan. Jandarmerie si Politie locala. Sper ca in timp util sa putem adauga filmarea si fotografii. Doamne ajuta, cu recunostinta .

 

Anunțuri

8 gânduri despre “O primă impresie de după aducerea, ieri, înaintea „judecății” celei nelegiuite de la Alba Iulia, a părintelui Ioan Miron. Consemnată de Laurențiu Ivănel, Facebook. Părintele a fost însoțit de popor iubitor al Ortodoxiei și Dreptei Credințe, în număr foarte mare. De asemenea de teologi și avocați. Judecătorii cei fără de lege nu au izbutit nimic. A fost alături de Părintele însuși Mihai Viteazul și Sfîntul, Patronul Alba-Iuliei.

 1. Eu cred ca a greșit ! Le -a aratat o importantă pe care nu o merita ! Trebuie sfidati ,e cel mai bun lucru ! Dacă mergi la consistoriu , le recunoști autoritatea ! Consistoriul e păpușa chiriarhului ! Hotărârea consistoriului e data de chiriarh !

  Apreciază

  1. meritoriu sau ne-meritoriu se cheamă consistoriu. sau: meritoriu sau nemeritoriu se cheamă chiriarh. E cazul să se afirme PUBLIC și OFICIAL și pe FAȚĂ că ambele sînt VICIATE: consistoriul de comportament PENAL (conform legii, nu doar civile, dar și bisericești), iar chiriarhul de EREZIE.

   Apreciază

  1. Dl Ivănel, aflat că în urmă cu circa 20 de ore ați pornit spre Salonic și că primiți pomelnice – ați indicat o adresă e-mail pe care n-o mai găsesc – se poate să rețineți un singur nume de viu: IONUȚ-VIOREL? cu mare recunoștință și mulțumiri – am să încerc să caut iar thread/ul acela cu adr mail pe care ați indicat-o, dar pînă atunci iertați că procedez așa! poate într-un fel sau altul ajunge la dvs în timp util – m-aș buucra să-mi confirmați dacă puteți, indiferent dacă da sau nu! Mulțumiri nespuse, cazul e grav.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s