Ne cheamă americanii lui Trump, (evident!) – la ordine…CREȘTINEASCĂ în țărișoară, că ierarhii noștri ne bagă cuțitul în coaste să ne conformăm ecumenismului satanistei Hilary! I-auziți aicea știre din decembrie trecut: Membri ai Congresului SUA din partidul lui Donald Trump îi solicită oficial preşedintelui României să faciliteze “cât mai rapid” Referendumul Coaliţiei pentru Familie şi Constituţie – bine că aflăm și noi măcar la 3 luni după! Trăiască ActiveNews.

Membri ai Congresului SUA din partidul lui Donald Trump îi solicită oficial preşedintelui României să faciliteze “cât mai rapid” Referendumul Coaliţiei pentru Familie şi Constituţie

Sub antetul Congresului Statelor Unite, 13 membri ai Camerei Reprezentaţilor din partidul lui Donald Trump i-au scris preşedintelui Klaus Iohannis pentru a-i pune în vedere să faciliteze cetăţenilor României exercitarea dreptului lor constituţional la Referendum în vederea consfinţirii în Constituţia ţării a căsătoriei tradiţionale. Cele peste 3 milioane de semnături ale românilor care au răspuns iniţiativeiCoaliţiei pentru Familie şi Constituţie  “dezvăluie faptul că o mare parte din cetățenii țării consideră că este necesară reafirmarea modelului familiei tradiţionale, neschimbat de mii de ani: căsătoria dintre un bărbat și o femeie”, se arată în scrisoarea republicanilor, dintre care doi reprezintă Florida, statul în care preşedintele României îşi petrece adeseori vacanţele. Scrisoarea a mai fost transmisă spre cunoştinţă şi primului ministru, preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor şi liderilor PSD, PNL şi PMP.  ActiveNews a prezentat în exclusivitate documentul oficial al membrilor Congresului SUA, pe care îl reproducem şi noi, mai jos:

CONGRESUL STATELOR UNITE ALE AMERICII

Washington, DC 20515

7 Decembrie 2016

Klaus Iohanis (sic), Preşedintele României

Palatul Cotroceni, Sector 6, România

Domnule Președinte,

Suntem încântați să aflăm că pe 20 Iulie 2016, Curtea Constituțională a României a aprobat o inițiativă cetățenească de modificare a Constituției, care constă în modificarea Articolului 48 din Constituția României spre a defini căsătoria drept o uniune formată dintre un bărbat și o femeie. Am aflat și că peste trei milioane de cetățeni români au semnat o petiție în acest sens.

Vedem acest fapt ca pe o demonstrație a maturității democrației din România, chiar dacă încă destul de tânără, având în vedere faptul că în urmă cu nu foarte mult timp România era încă un stat comunist, iar cetățenii săi erau interziși de la exercitarea atribuțiilor constituționale și a drepturilor civile. Înțelegem că următorul pas înainte de modificarea acestui amendament din Constituție constă în realizarea unui referendum care trebuie adoptat de Parlamentul țării.

Domnule Președinte, vă scriem pentru a vă încuraja să utilizați autoritatea cu care ați fost investit ca președinte al României pentru a vă asigura ca această problemă să fie adusă cât mai rapid în discuție și a fi votată de către Parlamentul român. Semnăturile dezvăluie faptul că o mare parte din cetățenii țării consideră că este necesară reafirmarea modelului familiei tradiţionale, neschimbat de mii de ani: căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Deoarece căsătoria este instituţia fundamentală care susţine societatea, suntem încrezători că vă veți asigura ca dreptul cetățenilor români de a decide printr-un Referendum soarta celor mai importante instituții din istorie, familia și căsătoria, este respectată întrutotul.

Profităm de această ocazie pentru a reafirma faptul că poporul Statelor Unite apreciază prietenia profundă a poporului român și sperăm să continuăm şi pe mai departe prietenia noastră, spre progres și prosperitate.

Vă rugăm să acceptați, domnule Președinte, asigurările noastre de cel mai mare respect și vă dorim toate cele bune pentru dumneavoastră și poporul român.

Cu sinceritate,

Tim Walberg – Republican, Michigan

Jeff Duncan – Republican, South Carolina,

Trent Franks – Republican, Arizona,

Gregg Harper – Republican, Mississippi,

Vicky Hartzler- Republicana, Missouri,

Jody Hice, Republican, Georgia,

Randy Hultgren – Republican, Illinois,

Steve King- Republican, Iowa,

Steve Pearce – Republican, New Mexico,

 

Peter Roskam – Republican, Illinois,

Mark Walker- Republican, North Carolina,

Daniel Webster – Republican, Florida,

Ted S. Yoho – Republican, Florida”.

4 gânduri despre “Ne cheamă americanii lui Trump, (evident!) – la ordine…CREȘTINEASCĂ în țărișoară, că ierarhii noștri ne bagă cuțitul în coaste să ne conformăm ecumenismului satanistei Hilary! I-auziți aicea știre din decembrie trecut: Membri ai Congresului SUA din partidul lui Donald Trump îi solicită oficial preşedintelui României să faciliteze “cât mai rapid” Referendumul Coaliţiei pentru Familie şi Constituţie – bine că aflăm și noi măcar la 3 luni după! Trăiască ActiveNews.

    1. Ref la ideea: „Erezia ereziilor adică ecumenismul, nu poate înşela pe ortodocşi decît prin păgînizarea ortodoxiei, prin crearea unei noi biserici apostate…” – răspunsul oferit chiar de Sf Scriptură este TOCMAI acela că NICI O ÎNȘELĂTORIE nu are efect asupra adevăratului creștin care a dobîndit și dobîndește DUHUL SFÎNT – și care îl duce pe el la tot adevărul. Duhul Sfînt, Duhul Adevărului este cel care ne învață pe noi TOATE. Pe EL trebuie să-l ascultăm, pe EL trebuie să-l dobîndim – EL se manifestă prin SCUMPA virtute a DISCERNĂMÎNTULUI DUHOVNICESC, al dreptei socoteli, care permite CERCETAREA și DISCERNEREA și DEOSEBIREA DUHURILOR: Deci, rugăm: Fără DEFETISM.

      Apreciază

    1. prin rugăciune cu lacrimi înaintea Domnului Dumnezeu Care nu lasă înșelat pe nimeni care cu adevărat NU vrea să fie înșelat – și înaintea căreia înșelătorii nu au nici o putere. Folocalia și Sbornicul sîntt MANUALELE dobîndirii Duhului Sfînt, cu scrierile Sf Serafim de Sarov și în general ale tuturor Sfinților Părinți pe care am face bine să le citim și să le aplicăm pe brînci. Apoi, frecventarea persoanelor cu adevărat iubitoare de Dumnezeu, de adevăr și de nevoință. Mulți părinți grăiesc: trăim vremuri fără povățuitori. Să avem un frate de același gînd cu noi și să trăim în lumina Evangheliei și Părinților. Iar unde sînt 2 sau 3 în NUMELE SĂU, este și EL împreună cu ei.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s