Acasă

Elie Wiesel și Simon Wiesenthal, doi mari mincinoși, mari escroci, mari șarlatani, stimați în toată Europa (devenită astfel continentul minciunii și fărădelegii legale)! – Articol de Dan Cristian Ionescu, preluat de la blogul Profesorului Ion Coja.

Europa, continentul minciunii și al făradelegii… legale! (I)

Îmi este foarte greu sa încep acest articol, întrucît este atît de vast, încît nu îmi dau seama care este cel mai bun mod de abordare. Cred că voi porni ex abrupto:

            Evreul Gruner Miklos, supraviețuitor al lagărului de la Auschwitz, auzind că fostul lui coleg de baracă, Elie Wiesel, primește premiul Nobel pentru pace, ia avionul spre Scandinavia cu bucuria de a-l reîntîlni. Bucuria îi trece cînd îl vede! Acesta nu era Elie Wiesel, fostul coleg de suferință! Gruner umple ziarele din întreaga lume cu acuzațiile lui împotriva impostorului. Pe nimeni nu interesează. Gruner cere ca Elie Wiesel să arate tatuajul de pe braț, obligatoriu la orice fost deținut – Wiesel refuză, dar pe nimeni nu interesează.

            Elie Wiesel declară senin la un post TV francez cum în primăvara anului 1944 el și familia sa au fost luați pe sus de jandarmii români și trimiși la Auschwitz. Este notoriu că în primăvara lui 1944 în nord-vestul pierdut de noi în favoarea ungurilor, nu operau de 4 ani jandarmii români, ci jandarmii horthyști. Întrebat după emisiune, a răspuns amuzat că este un amănunt nesemnificativ, și că oricum francezii nu știu istorie (era prin 1985-1986, pe cînd coaliția din care făcea parte și Franța, pregătea debarcarea lui Ceaușescu). Nu l-a întrebat nimeni despre această minciună, dimpotrivă, academicienii români l-au aplaudat primindu-l în mijlocul lor.

http://www.revistasingur.ro/altele/13226-2015-08-23-09-05-17

Cît timp a trăit, nimeni nu l-a întrebat nimic pe Elie Wiesel despre minciunile lui.

Încă de pe cînd Simon Wiesenthal trăia, s-au ridicat multe semne de întrebare asupra discrepanțelor grave dintre multele autobiografii ale sale, dar nimeni nu l-a întrebat nimic.

Simon Wiesenthal a lansat teza mincinoasă a săpunului făcut din evrei, minciună demontată chiar în Israel – nimeni nu l-a întrebat nimic.

Vînătorul de naziști Simon Wiesenthal, de fapt vînător de milioane de dolari, în loc să ajute Mossad-ul, mai mult i-a încurcat (declarație a Mossad).

Vedeți cum vine treaba? Martorii care pot spune adevărul, mor fără să îi întrebe cineva ceva. Mor și mincinoșii, dar vorbele lor rămîn bătute în cuie. În condițiile acestea este simplu pentru sioniști să declare că aceasta este istoria, și nimeni și nimic nu o poate schimba.

În ultimii cca. 30 de ani, pe lîngă obișnuitele categorii damnate (fasciști, legionari, etc.) a apărut una nouă. Au apărut negaționiștii, sau revizioniștii – ambii termeni, lansați de sioniști, sînt eronați. Negaționismul presupune negarea suferințelor multor evrei în timpul ultimului război mondial, ceea ce nu a făcut nici unul dintre acești așa-zis negaționiști. Al doilea termen, este extrem de relativ și de interpretabil. Pe scurt, indiferent de termenul folosit, el desemnează în esență un om care se opune minciunilor sioniste prin care se exagerează consecințele shoah-ului.

Vă prezint cîteva texte de lege (lege fundamentală universală, lege fundamentală europeană, lege fundamentală a României).

                                 Declaratia Universala a Drepturilor Omului

Articolul 19
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspindi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

Convenţia pentru apărarea Drepturilor Omului şi a Libertăţilor fundamentale

Articolul 10 Libertatea de exprimare

  1. Orice persoană are dreptul la libertate de exprimare. Acest drept include libertatea de opinie şi libertatea de a primi sau a comunica informaţii ori idei fără amestecul autorităţilor publice şi fără a ţine seama de frontiere. Prezentul articol nu împiedică Statele să supună societăţile de radiodifuziune, cinematografie sau televiziune unui regim de autorizare.
  2. Exercitarea acestor libertăţi ce comportă îndatoriri şi responsabilităţi poate fi supusă unor formalităţi, condiţii, restrângeri sau sancţiuni prevăzute de lege care, într-o societate democratică, constituie măsuri necesare pentru securitatea naţională, integritatea teritorială sau siguranţa publică, apărarea ordinii şi prevenirea infracţiunilor, protecţia sănătăţii, a moralei, a reputaţiei sau a drepturilor altora, pentru a împiedica divulgarea informaţiilor confidenţiale sau pentru a garanta autoritatea şi imparţialitatea puterii judecătoreşti.

Constituția României

Libertatea conştiinţei ARTICOLUL 29
(1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.
Libertatea de exprimare ARTICOLUL 30
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.
Dreptul la informaţie ARTICOLUL 31
(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit.

Desigur, există prevăzute unele limitări, în general legate de siguranța statului, dar aspectele la care mă voi referi, nu se încadrează în nici unul dintre aceste cazuri.

Europa nu s-a întors pe vremea nazismului sau bolșevismului, s-a întors în urmă cu două milenii, cînd Mîntuitorul spunea iudeilor:

„Ierusalime, Ierusalime, care omori pe prooroci şi cu pietre ucizi pe cei trimişi la tine; de câte ori am voit să adun pe fiii tăi, după cum adună pasărea puii săi sub aripi, dar nu aţi voit. Iată, casa voastră vi se lasă pustie.” (Matei 23, 37-38)

Voi aveţi de tată pe diavolul; şi vreţi să împliniţi poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaş; şi nu stă în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, vorbeşte din ale lui, căci este mincinos şi tatăl minciunii (Ioan 8,44). .

În Europa de azi, pretins creștină, ca și în România de azi, în mare măsură încă creștină, conducătorii sînt anticreștini, cu toate crucile pe care și le fac din motive electorale. Este adevărat, cei care spun adevărul, nu mai sînt lapidați, sînt doar aruncați în închisoare.

                                                              *

În prezent, în lume există 22 de țări în care negarea holocaustului (sau diminuarea efectelor acestuia) este infracțiune pedepsită cu închisoarea. Din cele 22 (în creștere cu 6 mai mult față de ultima mea verificare), 20 sînt din Europa, iar celelelte două sînt Israelul și Australia (firesc, în ambele cazuri).

https://en.wikipedia.org/wiki/Laws_against_Holocaust_denial

                                                             *

Cred că deocamdată ajunge. Mîine, voi posta mai multe pagini cu note de subsol din cartea mea. Pagini cu nume pe ar trebui să le omagiați, fiindcă oamenii care le purtau au fost uciși sau au murit suspect, fiindcă au avut curajul să spună adevărul, nume pe care ar trebui să le respectați, fiindcă ei au zăcut ani de zile în închisoare, fiindcă ei au avut curajul să spună adevărul.

                                                                                                                           Dan Cristian IONESCU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Tema: Independent Publisher de Raam Dev.
%d blogeri au apreciat: