M-am uitat stupefiat la emisiunea despre Valea Uzului, ”Sinteza zilei”, mai ales la titlul acesteia, ”Confruntarea serii: PSD versus UDMR”!
Mai rar întâlnită o asemenea perversitate! De unde până unde si de când PSD se confrunta cu UDMR??? De când cele două entități sunt în antiteză, căci dintotdeauna PSD a fost de partea UDMR, INCLUSIV în chestiunea Cimitirului Internațional Valea Uzului!!! Să acreditezi ideea că PSD (mai ales prin cel mai antipatic comunicator al său, deloc întâmplător ales pentru acest caz, Serban Nicolae) este ”avocatul” românilor mi se pare o chestie pe cât de manipulatoare, pe atât de ticăloasă. Ce a facut PSD pentru Valea Uzului, pentru clarificarea situației de la Cimitirul International al Eroilor? Putea lesne sa transeze chestiunea inca de la început! A lăsat in schimb UDMR sa joace fix cum a vrut! Iar acum cică este „versus” UDMR!!!!
Idealurile nationale sunt mânjite si compromise prin tot felul de oameni care nu au nici cea mai mică legătură cu dragostea de țară, tot felul de fantome isi fac jocurile murdare, se amesteca idei, concepte într-un ghiveci de nedescris, lupta națională e transformată într-o hârjoană politicianistă; o droaie de caraghiosi care în goana nebună după o clipă de ”glorie” si un munte de orgoliu, se bat cu pumnii în piepturile lor goale scoțând din capetele lor seci numai ineptii, idioțenii sau înjurături, joacă cu voie sau fără de voie uneori o parodie grotească ce se vrea a se numi naționalism sau patriotism. Dacă un om normal la cap se uită la ei, se îngrozeste si se-ntreabă: acesta să fie oare nationalismul? Acestia sunt reprezentantii lui? Caricaturile astea? Ne mai mirăm de ce Idealul National nu a căpătat până acum o formulă politică sau civică de anvergură…tot acest mediu este virusat la maximum, aproape niciun centimetru nu rămas ”nemarcat”. Moare un Ideal si odată cu el o țară din cauza lor!
Nădejdea este numai la Dumnezeu…să se astearnă linistea pentru a se putea auzi in cele din urmă Izvorul.

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, text
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, mulţime, în aer liber şi natură

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s