Nota Acta Diurna : Gunoaie umane precum un antonesei liviu sau o pralong sanda nu mai prididesc strigînd rabid să fie strînsă de gît Biserica Ortodoxă.

Nu strigăturile lor pe cît de obscene pe atît de neputincioase dorim să le popularizăm aici, ci doar infamele lor nume, spre a putea fi daţi pe mîna Duhului Sfînt într-un mod mai precis, cu nume si prenume, de către poporul român cel binecredincios care STĂ Acasă, dar NU DEGEABA.

Articolul care bine îndeamnă cu îndemnul ce l-am aşezat în titlu, în continuare:

AU DAT-O PE FAȚĂ: PROPUNERE PUBLICĂ DE DISTRUGERE A BISERICII ORTODOXE ROMÂNE!

09:28, 26 martie 2020 | ActualReligie | 20358 vizualizări | 22 Comentarii

O propunere bizară a fost lansată pe un blog de Liviu Antonesei, un fost politician, ”intelectual” de ocazie, care cere nici mai mult, nici mai puțin, decât confiscarea bunurilor Bisericii Ortodoxe Române pentru a asigura rezolvarea crizei economice din România.

Prin ideea sa, Antonesei i-a depășit pe un Andrei Caramitru și pe useriștii care strigau de mama focului la începutul epidemiei că virusul se răspândește prin biserici, uitând că mall-urile și localurile de distracție funcționau în exact aceeași perioadă la foc automat.

Dar Antonesei a mers mai departe. Dacă România tot intră în criză, hai să confiscăm Biserica! Nu avuțiile băncilor sau ale corporațiilor care scot anual din România milioane de euro nefiscalizați, nu resursele României privatizate pentru că așa a vrut UE și FMI, nu societățile strategice din domeniul energetic care au ajuns, și ele, pe mâna companiilor străine, nu Fondul Proprietatea unde își fac americanii banii, nu, ci Biserica Ortodoxă Română este vinovată și trebuie confiscată.

Că Antonesei a circulat la viața lui prin preajma prietenilor lui Soros din România nu e întâmplător, după cum nu e întâmplător nici că a făcut parte din Partidul Alianța Civică, cel mai pro-occidental partid din România post-decembristă, care a militat din răsputeri pentru integrarea euro-atlantică a României. Dar Biserica a rezistat și intrării în NATO, și aderării la UE.

Iată că a sosit momentul ca cercurile progresiste să inițieze și lovitura finală dată BOR, că dacă tot au rămas românii fără industrie, fără cultură, fără presă liberă, fără resurse, de ce să nu li se ia și sufletul, laolaltă cu istoria și cu trecutul?

Pentru că miza distrugerii Bisericii Ortodoxe nu este una financiară, așa cum vrea să ne păcălească Liviu Antonesei, ci una spirituală sau, mai bine zis, anti-spirituală. Cu o populație băgată în case și amenințată cu pușcăria, speriată cu viruși și pusă în stare de arest la domiciliu, singurul reazem a mai rămas Biserica și credința. Dar supunerea populației nu e desăvârșită dacă mai au o instanță superioară în care să creadă și la care să se raporteze. Progresiștii lui Liviu Antonesei nu vor să confiște bunurile Bisericii, de fapt, ci credința cu totul, pentru ca sclavii să uite că sunt oameni și să fie carne de tun pentru globalism.

Ce mai contează istoria poporului român care se împletește cu cea a Bisericii Ortodoxe, ce mai contează cultura română care s-a născut în mănăstiri, ce mai contează că primele tipărituri în limba română și primele școli au fost ale bisericii, ”intelectualul” Antonesei vrea să confiște totul.

Războiul împotriva populației a fost dublat de un război împotriva Bisericii, singura pe care se reazămă toți credincioșii în aceste vremuri apocaliptice. Și sunt apocaliptice nu din cauza unui virus cum lumea a mai văzut, ci din cauza manevrelor prin care globaliștii doresc să folosească spaima oamenilor pentru a le răpi credința și pentru a distruge ultimul bastion în calea spălării pe creier a românilor : Biserica Ortodoxă ! Dacă BOR nu era ținta precisă a aceste campanii, inițial de denigrare, iar acum de atac direct, de ce nu a propus Antonesei și confiscarea bunurilor celorlalte instituții religioase din România? Sau, dacă era așa curajos, de ce nu a cerut Antonesei ca soluție la criza mondială confiscarea întregii averi a Bisericii Catolice?

Dar globaliștii nu se mai încurcă de mult nici de catolici, nici de reformați, nici de alte culte, acestea acționează dresate în siajul comandamentelor SUA și UE. Biserica Ortodoxă e singura care păstrează vie flacăra credinței și a tradiției, și de aceea progresiștii [=sionisto-satanist-kabbalist-legebetist-securist-comunist-globalistii] se împiedică de ea.

În cazul în care o asemenea propunere satanică ar lua chip, autoritățile s-ar trezi cu o revoltă a populației cum nu s-a mai văzut în istoria României. Deja credincioșii sunt nemulțumiți de felul în care este tratată Biserica Ortodoxă în timpul acestei crize, în ciuda faptului că Patriarhia Română a acționat cu toată responsabilitatea și a luat măsurile cuvenite pentru a-i proteja pe creștini.

Dar poate că cineva chiar vrea să testeze răbdarea românilor și atașamentul lor față de Biserică! Nu i-aș sfătui să facă acest lucru nici măcar acum, în vremea coronavirusului. Există o pedeapsă mai mare decât pandemia, și anume revolta poporului român. Înainte de a cere desființarea istoriei românilor, Antonesei ar trebui să citească despre răscoala de la 1907 sau despre acele momente din istorie când ”elitele” au forțat nota. Acestor vrăjmași ai neamului nu li se poate spune decât un singur lucru : ”Jos labele de pe Biserica lui Hristos !” Și să vă ferească Dumnezeu să nu explodeze mămăliga românească!

Teodor BUJOR

Sursa: http://izborsk.mdVK5FacebookTwitterGoogle+OdnoklassnikiNavighează dupa cuvinte-cheie: biserica ortodoxa romana

Nume *

 • Dorina Popescu spune:Sunt in totalitate de acord….sunt consternata
  Dar eu spzr si cred ca nu vor avea curajul sa si puna in practica asa ceva, le este prea frica de puterea maselorRăspunde
  26 martie 2020 la 10:13
 • Cris spune:Cand apele sunt tulburi, gunoaiele ies la suprafață. As si cu acest Liviu Aionesei. Mai hine ar sta in casa si ar manca rahat in tacere, sa nu se faca de rusine. Toti analfabetii au idei in perioada asta.Răspunde
  27 martie 2020 la 7:33
 • Onciuleanu Dorin spune:Atacurile la adresa Bisericii Ortodoxe Române, mocnesc de mult timp, numai că acum in timp de „criză”, incep adevărații Iuda sa-si arate fața hidoasă. Numai in ultima săptămână preotii au inceput sa fie prigoniti in Biserică, si atentie, Biserica lui Hristos, prin care noi madularele lucram, si avem cazul de la Cluj unde presa a actionat intr-un mod atat de josnic sa vanezi preotii care au împărtășit cu Sf. Trup și Sânge al Domnului și Mantuitorului Hristos. Alt caz s-a patrecut la Iasi, intr-o comuna, unde in timpul Sf. Liturghii au intrat cei de la politie, au intrerupt slujba, au evacuat biserica după care au sancționat preotul cu amenda de 5000 lei pentru încălcarea art. 1 din legea situatiei de urgență.Apoi decizia de a inchide Bisericile, permitand doar sa se faca slujbe cu trei persoane, preot, cantaret si ingrijitor. Asta este imaginea comportării statului in relatia cu Biserica Ortodoxă. In acest timp de criză, statul se balbaie, sunt depasiti de situatie, incompetenți, doar lupta politica au in cap. Iar Biserica, asa inchisa de ei, isi vede de treabă, mai ales ca suntem în plin post premergator Învierii Domnului, si se implica, toate eparhiile își ajuta semenii cu hrană, cu preotii medici, cu donari de sange, cu spatii de cazare pentru cei contaminati, sinu in ultimul rand unele eparhii au achiziționat aparate pentru testarea virusului, care nu sunt pe bani putini, alte eparhii au contribuit cu bani pentru achizitii de aparatura medicală, de materiale sanitare(manusi, masti, etc). In acest timp, statul a dat lege si ne-a arestat pe toți romanii la domiciliu.Economia este distrusa, se fac imprumuturi nejustificate, pe care le vom plati tot noi românii, intr-un cuvant haos.Tare mi-aș dori ca la Invierea Domnului pe 19 aprilie sa iasă toată România, sa fie in Biserici, să ia Sfânta Lumina, cantand intr-un cor : HRISTOS A ÎNVIAT.Răspunde
  27 martie 2020 la 9:35
 • CARPINISAN LAURA! spune:DRAGII MEII, NADEDEJDE ÎN PREA SFINTA NASCATOARE DE DUMNEZEU, ȘI BUNUL DUMNEZEU, CUM SPUNE PĂRINTELE CLEOPA, NU VA TEMEȚI TATA II LA CIRMA,,, VOR IEI DE MULT SA FACĂ MULTE, DAR PROBLEMA DACĂ II VA LASA BUNUL DUMNEZEU,, NOII ROMANI DE PRETUTINDENI TREBUIE SA NE RUGAM LUI DUMNEZEU, SA AVEM NĂDEJDE CA DUMNEZEU NU LASĂ PE NIMENII!Răspunde
  27 martie 2020 la 11:17
 • Gabriela Liliana spune:Doamne ajuta tuturor si Bucurie Sfanta!
  Un singur lucru vreau sa va aduc in fata. De ce s- asteptat sa treaca o saptamana de la prime ordonata ca apoi sa ni se spuna ca nu mai avem voie sa intram in Biserica????
  Pentru ca atunci cand vor da ordonanta interzicerii inrtari in Biserica a crestinilor sa cuprinda si Sarbatorile Pascale.
  Dar un gand vreau sa va pun la inima,HRISTOS A INVIAT
  , iar ei nu pricep asta!Răspunde
  27 martie 2020 la 12:28
 • Silviu spune:Domnul Antonesei era un poet și scriitor în vogă, emanat de fsn prin ’90……Cred ca A ramas prinb’87 Cu gândirea….Eu ii recomand călduros să solicite guvernului actual să verifice contractele de privatizare Petrom, BCR, Electrica, Astra Arad, apele minerale Forma și Două etc. Cine nu si-a respectat condițiile, să plătească. NATIONALUZAREA se impune cu claritate în toate aceste contracte păguboase pt Popor Roman. Statul a ajuns pe mâna românilor politico-securisti, care au tocat tot. Sa nu mai spun de Fondul Proprietatea….Asa incat tovarășul cu moaca de nordic- barbă și fără mustața, si-a greșit adrisanții naționaliștii. Dă-i cu praf de mers, monsieur!Răspunde
  27 martie 2020 la 14:25
 • Popescu Gabriela spune:La luptă, fraților creștini ortodocși!
  Cu prețul vieții, pentru copiii și nepoții noștri!!!Răspunde
  27 martie 2020 la 15:55
 • Marian spune:Dacă un bou spune o prostie asta nu înseamnă că biserica trebuie pusă în opoziție cu NATO, UE sau cu oricine altcineva… Asta se cheamă manipulare.
  Lăsați biserica să-și vadă de cele sfinte!Răspunde
  28 martie 2020 la 7:14
 • Constantin Ticu spune:Dl. Liviu Antonesei este grav bolnav dupa cum au zis medicii! Ceva din interior o macina si distruge organismul chiar si creierul! De asta el vorbeste aiurea fata constiinta,nu stie ce face! Nu isi da seama ca el rege foarte grav bolnav! Organismul lui este lipsit de lumina,caldura,dragoste,bucurie,optimism,gândire pozitiva,etc…..Răspunde
  28 martie 2020 la 7:45
 • Fuck Off spune:Marș dracului de gunoaie ce sunteti! Sa va iau dzeul in pulă!!!Răspunde
  28 martie 2020 la 16:45
 • Petre spune:Tot ce s-a spus este adevărat,dar oamenii aceștia cu ideile lor nu au apărut „peste noapte”. Că ne place,sau nu, toată mizeria asta morală și spirituală a crescut sub ochii noștri,deci cu acceptul nostru activ sau pasiv. Că ce să îi faci ,asta este viața și concepțiile lumii. Păi atunci s-o trăim ,dacă am acceptat-o,activ,sau pasiv ,prin indiferență .Vocabularul plin de invective și venin acumulat,doar va ‘ înmiresma’ ,mai mult mizeria . Să privim cu sinceritate și spre noi înșine, să ne asumăm partea de vină . Și să facem un nou început,mai responsabilRăspunde
  28 martie 2020 la 21:46
 • Petru spune:Antonesei precum se manifestă îmi pare că este jidan.
  Ar fi bine de făcut „săpături” pentru a se afla,al cui „clește” este și interesele reale pe care le reprezintă!Răspunde
  29 martie 2020 la 4:34
 • lucian2756@gmail.com spune:Frumos articol, poate din cauza asta ar trebuii să uităm trecutul și să încercăm să ne apropiem unul de celălalt!!Răspunde
  29 martie 2020 la 10:19
 • Stoian Dorin spune:Asa zisii progresisti de fapt mai de graba anarhisti,fura,deturneaza si altereaza mesajul crestin ortodox pentru a ne inchina la creatzie(natura) si nu la Creator.Sub masca corectitudinii,a incoruptibilitatzii,ei propovaduiesc si multzi practica promiscuitatea sexuala afaceri in interes particularo-politic si alte asemenea.Răspunde
  29 martie 2020 la 15:24
 • Burduja Gheorghe spune:Dacă ,, deștepții” de tipul ăsta de politicieni nu ar fura,ar fi bani pentru toate in țara asta,chiar și pentru încă o catedrală! Niște jigodii pe care nu-i duce mintea la lucruri serioase! Păcat că lumea îi votează.Răspunde
  30 martie 2020 la 10:05
 • 123456 spune:Să nu băgăm sataniștii in seamă și să stăm că niște stânci in fața lui Dumnezeu cu multă pioșenie și dragoste.Răspunde
  31 martie 2020 la 13:07
 • Seulescu@yarmaroc.ro spune:Nici porțile iadului nu vor dărâmă Biserica lui ChristosRăspunde
  31 martie 2020 la 20:12
 • archangelofjustice spune:Eu chiar as dori sa se realizeze acest lucru. Nu pt ca as fi impotriva B O, ci pt ca as vrea sa vad ce vrajeli vor mai mai baga daniel apostatul si inaltii ierarhi ca sa nu se puna rau cu stapainirea/cu potrivnicul, sa nu-si piarda privilegiile. S0a vazut clar ca credinciosii nu prea conteaza pt ei. Au prevalat interesele personale.Răspunde
  31 martie 2020 la 20:30
 • Culina spune:Sa ne ferească Bunul Dumnezeu de așa ceva!Chiar nu au nici o frică de puterea Domnului? Si nici un pic de respect față de nimeni si de nimic?!Răspunde
  24 aprilie 2020 la 10:49
 • alisanalingo@gmail.com spune:Da macar taxe ca toata lumea ar putea plati si biserica
  Biserica vrea sa ia cu 2 mainiRăspunde
  24 aprilie 2020 la 19:26
 • Popescu Iulia spune:Bolnavi mental ! Sa ne vedem de Dumnezeu ! Ca stim ca e cu noi ! Nu ne lasa ! Sa dam Cezarului ce este al Cezarului si lDomnului ce este a Domnului !
  Au inchis Biserici si noi am deschis Biserica in Fiecare casa ! S au inmultit Bisericile !Răspunde
  24 aprilie 2020 la 22:29
 • Constantin Motrogsn spune:SA FEREASCA DUMNEZEU ,CA OMUL INDELUNG RABDATOR SA-SI PIARDA ….RABDAREA!!!Răspunde
  24 aprilie 2020 la 23:03
 • Acasă
 • Politica
 • Externe
 • Social
 • Economie
 • Cultură
 • Opinii
 • Interviu
 • Diverse
 • Autorii
 • Despre FLUX
 • Abonamente
 • Publicitate
 • Contacte

Design de Octavian Racu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s