https://wp.me/p8qbqb-Nz

Părintele Petroniu a plecat la marea întânire cu Hristos Mântuitorul

April 27, 2020

by ortodoxiacatacombe

Hristos a înviat!

Călătoria pământească a Preacuvioşiei Sale s-a încheiat, sau a fost încheiată de vrăjmaşii lui Dumnezeu şi a tot binele.
Îngerii lui Dumnezeu l-au vegheat în ultimile ceasuri ale vieţii, spre a-i purta sufletul spre locaşurile cereşti. L-am cunoscut pe Părintele Petroniu anul trecut, la Sărbătoarea Schimbării la Faţă a Domnului, când am slujit împreună în Parohia liberă de ecumenism Schit-Orăşeni. A venit între noi şi ne-a bucurat, pentru că nu ştiam de Sfinţia Sa. Am avut o scurtă convorbire cu Preacuvioşia Sa, în care mi-a făcut nişte mărturisiri cutremurătoare. A fost la o mănăstire din Moldova, al cărei stareţ ţinea într-o mână cârja, cu cealaltă se închina marelui arhitect al universului. I s-a propus să-L trădeze pe Mântuitorul Hristos şi să-şi urmeze stareţul. S-a opus categoric, şi de-acolo i-au venit toate relele. După slujirea Sfintei Liturghii, s-a dus la proscomidiar pentru potrivirea Darurilor. La scurtă vreme, s-a simţit rău şi au urmat chinuri inimaginabile. ,,Numai Bunul Dumnezeu a făcut să rămân în viaţă’’, spunea. Ce s-a întâmplat? Slujitorul satanei a pus otravă în Sfântul Potir! Îi ştiu numele, ştiu şi mănăstirea în care-l slujeşte pe stăpânul întunericului. După o vreme tentativa criminală s-a repetat. De rândul acesta, şi-a dat seama la timp şi a reuşit să evite moartea.
N-a mai putut să rămână în acel loc. S-a retras la un schit care nu stă sub stăpânirea ecumeniştilor. De-acolo a venit la Schit-Orăşeni. Când ne-am despărţit, ne-am exprimat dorinţa de a ne revedea. Am avut un schimb de mesaje prin e-mail. La ultimul nu mi-a răspuns. Nu-nţelegeam de ce. Acum înţeleg.
Când am aflat vestea, m-am dus imediat cu gândul la articolul ,,Hristos a înviat. Cinstiţi iubitori de Hristos, cititori ai acestui blog’’, din 21 aprilie. Numai Bunul Dumnezeu ştie de ce am fost îmboldit să scriu acestea: ,,Suntem doar la începutul durerilor. Persecuţia la care suntem supuşi n-a ajuns încă la cotele sălbăticiei, dar nu suntem departe. Sa nu ne amăgim că vremurile care vor veni vor fi mai bune. Noi ştim de unde venim, pentru ce trăim şi unde trebuie să ajungem. Pentru noi soluţii comode nu există, cum spunea Părintele Iustin Pârvu, avem în faţă o singură cale deschisă, cea strâmtă, care însă duce spre Împărăţia lui Dumnezeu. Veţi vedea că primii Sfinţi Mucenici ai vremurilor de-acum vor pătimi, nu peste multă vreme’’.De prisos să spun că Preacuvioşia Sa era îngrădit de erezie şi de eretici.
Mergeţi, Preacuvioase Părinte Petroniu, în faţa tronului ceresc şi spuneţi Atotputernicului Dumnezeu silniciile la care este supus Poporul Său Ortodox.
Hristos Mântuitorul, Biruitorul morţii, Cel înviat a treia zi din morţi să-i primească sufletul în locaşurile cereşti, de unde să se roage şi pentru noi nevrednicii.
Presbiter Ioviţa Vasile

Hristos a înviat!

Dumnezeu să va ierte şi să vă rânduiască un loc binecuvântat de odihnă alături de drepţii Săi, Cuvioase Părinte Petroniu, acolo unde *asculţi glasul celor ce se veselesc, vezi bucuria îngerilor, odihna cerească, slava dumnezeiască şi, mai mult decât toate, strălucirea celei mai curate şi a celei mai desăvârşite lumini!
„Intră în Ceruri, odihneşte-te în sânul lui Avraam, priveşte corul îngerilor, slava şi strălucirea preafericiţilor, sau mai bine uneşte-te cu corul lor şi bucură-te!”
„Înfăţişează-te înaintea Marelui Împărat şi fii plin de lumina cea de Sus!” Amin
Au trecut în zbor cei 3 ani de când Mărturisirea Cuvioşiei Voastre [v. această Mărturisire anti-masonică la https://actadiurna2016.wordpress.com/2020/04/27/a-trecut-la-cele-vesnice-ieromonahul-petroniu-n-2-iun-1962 ] ne dădea tuturor putere şi ne aducea o rază de speranţă în acest veac al apostaziei, întunecat de norii aducători de moarte duhovnicească, care s-au răspândit peste neamul românesc.
Aţi luptat cu bărbăţie şi curaj, aţi suferit pătimiri şi aţi învins în luptă dreaptă, Cuvioase Părinte Petroniu, hidra ecumenistă şi fiara masonică care v-au ademenit şi au încercat să vă răpună! Slugă credincioasă a Domnului Hristos, nădăjduim să auziţi glasul prea dulce al Domnului și Dumnezeului nostru care vă va spune: **„Veniti binecuvântaţii Tatălui Meu, moşteniţi împărăţia pregătită vouă de la întemeierea lumii“!Amin.
Dr. Gabriela Naghi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s