8 mai, ora 19:21, internaut pe FB

VEȘTI BUNE !

Aflu aici în Germania dar și de la prietenii români din țară că tot mai mulți medici din ambele țări demisionează ca urmare a presiunilor care se fac asupra lor de către autorități, considerând că este inadmisibil si inacceptabil sa li se impună să mintă pacienții referitor la virusul „ucigaș” si obligativitatea vaccinării. Se pune, firește, problema deontologiei dar și a demnității personale.
Se pare că metoda cabalistă a „pumnului in gură” începe să aibă efecte contrare celor scontate, la fel cum minciuna si mascarada „pandemiei” nu mai are priză la mase.
Hidra ocultei mondiale a reușit, de-a lungul secolelor, să distrugă multe: vise, aspirații, destine, vieți omenești, dar nu și conștiința, demnitatea, credința și nevoia de libertate a oamenilor!
Mâine, 9 mai, va avea loc în München o amplă demonstrație impotriva măsurilor abuzive și absurde impuse ca urmare a asa-zisei „pandemii”. Va transmite, oare, media coruptă imagini ale acestei demonstrații? Mă îndoiesc.

Un medic si prieten român îmi spunea deunăzi ca „Romania este poligonul celor mai cumplite acțiuni împotriva umanității.” Așa este!
Poporul român, atât de lovit în ultimele decenii, deposedat de drepturi și libertăți, oprimat si deprimat, pare să se fi transformat într-o masă inertă… Pare doar, pentru că sub aparența inerției se ascunde de fapt furia mocnită: durerea de a-și vedea țara distrusă, viața amenințată de vaccinări forțate și criminale, sentimentul profund al nedreptății și revoltei. „A-nceput sa clocotească mămăliga românească!” Va fi suficientă o „scânteie” pentru ca mânia și revolta poporului sa se transforme intr-o REALĂ REVOLUȚIE ! Românii vor ști să-și cheme puterile ancestrale ale lupilor dacici ce zac de milenii în adâncul sufletului național !

România, Germania, Europa, Omenirea întreagă se trezeste! Și ia atitudine! Acționează! Setea de libertate a popoarelor este atât de mare încât lupta lor nu se va opri decât la izbânda finală! Și o vor obține! Nici poliția politică, nici poliția medicală, nici planurile odioase si bine ticluite ale hidrei n-o vor putea opri ! Procesul e ireversibil !…

Poate că voi fi blocată pe FB în urma acestei postări dar nu contează! Se vor ridica alte glasuri, si altele… Iar deznodământul va fi același: când cei de jos se mișcă, cei de sus CAD ! Am credința că Dumnezeu este cu noi, cei de jos!
„Sfântă Cruce, armă dulce”!…
Cu credință și curaj, vom învinge!
Cu Dumnezeu înainte !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s