In timp ce Președintele Tanzaniei, creștinul John Magufuli cel născut în Tanganika cheamă la lupta contra depravării în ţara lui, dă pe faţă minciuna COVID.ică chemînd poporul la pocăinţă înaintea lui Dumnezeu şi anunţă victorios lichidarea covidului prin post şi prin rugăciune, în ţară milenar ortodoxă „reprezentanţii” Bisericii nu mai prididesc cu „reiterările” distanţării sociale. – Vezi Ediţia TruNews (www.trunews.com) de ieri, 16 iunie 2020, minutul 1:14:00.

Am învins COVID-19 cu postul şi cu rugăciunea, a anunţat acum câteva zile John Magufuli, Preşedintele Tanzaniei

Precum documentează ediția TruNews de ieri, marți 16 iunie 2020, Președintele Creștin al Tanzaniei a mai spus: „E o bucurie pentru mine să fiu conducătorul unei țări care Îl pune pe Dumnezeu mai presus de toate. Lucrările diavolești vor fi totdeauna biruite în Tanzania, pentru că tanzanienii Îl iubesc pe Dumnezeu.”

Conform aceleiași surse de știri, The Telegraph din Londra a găsit cu cale să-l batjocorească în paginile sale, din aceasta pricină, pe John Magufuli, Președintele Tanzaniei, care în realitate este și trebuie să fie exemplu pentru preşedinţii tuturor țărilor de pe glob, în frunte cu cele ortodoxe.

Dar batjocura se va întoarce grabnic asupra batjocoritorilor, căci îi va înneca cu sunet, precum pe Arie propriile excremente.

Iar poporul creștin al Tanzaniei, în frunte cu bravul ei Președinte va străluci – deja strălucește! – cu dreptatea lui înaintea lui Dumnezeu și a oamenilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s