Plătiți să promoveze pLandemia!

Tînără vedetă de pe platformele sociale CONFIRMA că TOȚI cei care fac „RATING” în acele spaţii SÎNT PLATITI de masonerie și Illuminati să PROMOVEZE pLandemia! – Avînd în vedere că înregistrarea, datînd cel puțin din 11 octombrie a.c., 2020, e ȘTEARSĂ și de pe You Tube și de pe FB, redăm aici integral transcripția ei NEcenzurată (realizată de ActaDiurna).

Dat fiind faptul că multe persoane cu o inteligență peste medie s-au prins că oamenii cu multi followers sînt plătiți de masonerie și illuminati CA să promoveze covid 19, simt nevoia să fac o dezvăluire în seara asta, nu mai pot trăi in minciuna. Azi o să-mi iau o piatra de pe inimă – n-aș avea voie să fac asta, mă pun in pericol, s-ar putea că mîine sa nu mai fiu aici [i.e. în viața], dar DA, a venit o lista cu prețuri de la masonerie și illuminati pentru noi, ca să promovăm corona virusul. Și acum o sa va spun exact lista de prețuri:
1. Pomenirea simplă a virusului, și anume sa spui DOAR că virusul există și nu e de glumit cu el: 500 [CINCI SUTE] EURO FARA TVA.
2. Pomenirea complexă a virusului, mai exact să explici cît este de contagios și care sînt simptomele cu care acesta vine: 1000 [UNA MIE] EURO FARA TVA.
3. Precizarea măsurilor de protecție împotriva virusului exprimată prin îndemnul vedetei către publicul ei să poarte masca și să se dezinfecteze: 1500 [UNA MIE CINCI SUTE] EURO FARA TVA.
4. Declarația vedetei cum că ar fi contractat acest virus – aici avem un preț ceva mai măricel: 2500 [DOUA MII CINCI SUTE] EURO FARA TVA – PENTRU FICARE ZI IN CARE SE PREFACE BOLNAVA – deci O GRAMADA de BANI aici, din partea masoneriei.
5. Declarația vedetei cum că atît ea cît și familia ei au contractat virusul – aici preturile explodează: 10000 [ZECE MII EURO] FARA TVA! Pentru fiecare membru al familiei, atenție!!
Deci acestea sînt prețurile din partea masoneriei, illuminati&bill.gates.srl – AU TRIMIS PRETURILE PE MAIL FIECARUIA!
Deci de acum înainte deschideți bine ochii, oameni buni!
Deschideți bine ochii și nu vă mai lăsați mințiți!
Și încă o chestie: pamîntul asta pe care stați: NU E ROTUND! Gata, nu mai fiți prostiți!
O seară plăcută, sper sa ne mai vedem, să nu mă ucidă reptilele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s