Adriana Vitan-Balint: Armata ne face vaccinul cu o rată de eșec de 10% pentru o boală cu mortalitate 1%. – Și comentariul unui internaut: Pandemia actuala e copiată punct cu punct după cea din 2009-10 din America, pandemia H1N1. Atunci s-a descoperit de către medicul Wolfgang Wodarg din Germania și de către jurnaliști cu coloană vertebrală că pandemia de fapt nu a existat ci a fost o exagerare marca OMS.


Comentariul unui internaut:


Pandemia actuala e copiată punct cu punct după cea din 2009-10 din America, pandemia H1N1. Atunci s-a descoperit de către medicul Wolfgang Wodarg din Germania și de către jurnaliști cu coloană vertebrală că pandemia de fapt nu a existat ci a fost o exagerare marca OMS, și că mai mult decît atît, reprezentanți ai mai multor companii farmaceutice au pus presiune pe membrii OMS să declare PANDEMIE continentală atunci cînd în jur de 100 de cazuri de gripa normala la cetățeni din Mexico City au fost declarate ca începutul unei noi pandemii mondiale. Motivul? VÎNZAREA de vaccinuri! Astfel, compania GlaxoSmithKlein a scos pe piață un vaccin numit Pandemrix care s-a dovedit a fi complet inutil, pentru că nu a existat nici un moment vreun pericol la adresa sănătății publice. Mai mult decît atît, Finlanda și Suedia au analizat vaccinul respectiv, și au descoperit că are efecte negative asupra omului, drept urmare a fost complet scos de pe piață. Cu toate acestea multe state, inclusiv din Europa, au achiziționat milioane de doze din acest vaccin, pe care ulterior au trebuit să le distrugă sau să le vîndă unor țări sărace din Est. Mai multe detalii și un studiu de nespecialist, dar de bun simt, aici: https://mariusdavidesco.wordpress.com/2020/09/15/ca-sa-nu-mor-prost/

P.S. În spitalele din România există tot timpul pericolul ca pacienții să moară carbonizați pe masa de operație (cum s-a și întîmplat) deoarece se folosesc pe post de dezinfectant soluții puternic alcoolice, de peste 90°, pentru cauterizarea rănilor, și se folosesc instrumente electrice sau pe baza de căldură care în mod evident în contact cu alcoolul pot cauza incendii spontane. Asta o știu toți medicii, pentru că încă există o mafie a dezinfectanților, chiar și după tragedia de la „Colectiv”. Medicii cunosc foarte bine situația, dar nimeni nu vorbește pentru că nu vor să-și piardă slujbele atît de bine platite, cu sporuri peste sporuri. Pentru 2500 de lei în plus la salariu românul (și nu numai românul) e in stare [de orice].

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s