https://www.incorectpolitic.com/efectul-fulgeratoarei-vizite-de-lucru-a-lui-mike-pompeo-la-paris-europenii-scapa-de-vaccinarea-silnica-si-impuscarierea-in-propriile-lor-locuinte/

Incorect Politic
Home / Internațional /

Efectul fulgerătoarei vizite de lucru a lui Mike Pompeo la Paris – Europenii scapă de vaccinarea silnică și împușcărierea în propriile lor locuințe

Noiembrie 19, 2020

Europenii scapă de vaccinarea silnică

VICTORIA LUI TRUMP SALVEAZĂ ÎNTREAGA
EUROPĂ, BLOCÂND VACCINAREA SILNICĂ
PLĂNUITĂ ȘI MONDIALIZAREA TÂLHĂREASCĂ A
UNEI BUNE PĂRȚI DIN ÎNTREAGA LUME

Tot mai mulți sunt cei ce încep să înțeleagă de ce mass-mediile românești și occidentale îl calomniază pe președintele Donald Trump, încă de la apariția acestuia pe scena politică a Statelor Unite.

Înainte de începutul primului său mandat prezidențial, în fruntea Statelor Unite, Donald Trump a fost atacat de mai toți politicienii din România și Uniunea Europeană, cu insulte ca la ușa cortului, întrecând pe cele din Scânteia paukero-dejistă, din primii ani ai decadei 1950. Tot mai mulți sunt cei ce încep să înțeleagă de ce actualul președinte american are atât de mulți simpatizanți activi nu numai în Statele Unite ci și în România, Uniunea Europeană și întreaga lume. Într-o zi l-am întrebat pe un prieten, starețul unei mânăstiri ortodoxe din așa numita Țară Sfântă, cum se face că în Israel există atât de mulți Jidovi drepți, ”juști”, cum spun ei, adică cetățeni israelieni ce reconstruiesc, pentru a nu știu câta oară, casele Palestinienilor, distruseabuziv, chiar criminal, de către armata israeliană. Răspunsul călugărului, prietenul meu: ”Este o problemă de genul vaselor comunicante. Acolo unde nivelul escrocilor este maxim, sunt toate șansele să existe și un nivel ridicat de oameni juști”.

Față de cele ce se petrec, de peste două săptămâni, în Statele Unite, tragem concluzia că marele număr de escroci, interlopi și mafioți globalo-mondialiști este întrucâtva echilibrat acolo, prin chiar firea lucrurilor, de prezența inevitabilă a unui număr important de oameni juști, care înțelegând ce li se pregătește, fac tot ce depinde de ei pentru a contribui la actuala victorie a președintelui Trump, care nu este numai a acestuia, nici numai a națiunii americane ci a umiliților și obidiților din întreaga lume, a afro-americanilor, mexicanilor și a tuturor popoarelor, indiferent de rasa, religia, țara de reședință sau orientările de orice fel ale acestora. Nu în ultimul rând, victoria electorală și realegerea președintelui Trump va fi o victorie pentru Români și o palmă pe obrazul politicienilor globalo-mondaliști, trădători ai României și ai Poporului Român.

Așadar, numărul excepțional de bandiți și de interlopi din Statele Unite, este compensat întrucâtva de un număr important de oameni cinstiți, întregi la minte și curajoși, gata să-l ajute pe președintele Trump să își îndeplinească programul politic al celui de al doilea mandat, care va fi un fel de revoluție, mai exact o binecuvântare cerească pentru întreaga lume. Nu mai puțin, ne putem mira că, deși contaminate de tot felul de interlopi și de tâlhari, în Europa și chiar România nu există suficienți politicieni mafioți și tâlhari consacrați, pentru a se putea face și la noi, ceea ce este pe cale să se facă în USA. Probabil că, inclusiv înmaterie de hoție și de tâlhării, politicienii tuturor partidelor din România sunt niște găinari!

EFECTUL FULGERĂTOAREI VIZITE DE LUCRU A LUI MIKE POMPEO LA PARIS ESTE IMEDIAT: MACRON A RUPTO-N FERICIRE, LUI TANTI MERKEL ÎI ȚÂȚÂIE FESELE, IAR EUROPENII, SCAPĂ DE VACCINAREA SILNICĂ ȘI ÎMPUȘCĂRIEREA ÎN PROPRIILE LOR LOCUINȚE
Europenii scapă de vaccinarea silnică

https://profidecatholica.com/2020/11/18/leffet-mike-pompeo-a-lelyseee-est-immediat-emmanuel-macron-prepare-le-deconfinement/

Luni, 16 noiembrie, vicepreședintele american Mike Pompeo a petrecut câteva ore la Paris. A doua zi, 17 noiembrie, alb și mahmur ca Frumoasa din Pădurea Adormită, de mii și mii de ani, trădătorul Macron a fost nevoit să anunțe renunțarea la vaccinarea obligatorie a populației și eliberarea din pușcăriile domiciliare a Francezilor nedemni de propriul lor trecut, ajunși la fel de handicapați ca și noi.

Nimeni întreg la cap nu crede că este vorba de o întâmplare. Întâmplări nu există. Totul se petrece cu o necesitate cunoscută sau necunoscută. Pus cu genunchii pe coji de nucă, slugoiul de serviciu al Rothschilzilor la Paris a sfârșit prin a înțelege că s-a ales praful de Planulul secret al conspiratorilor mondialiști, că trebuie să-și găsească un refugiu căldicel, înainte ca Francezii să scoată sfânta ghilotină, de la naftalină.

Bine scuturat de vice-președintele american, trădătorul Macron i-a anunțat subit, pe Francezi, că virușii bat în retragere, lucru confirmat și răsconfirmat, marți 17 noiembrie, de către ministrul Sănătății, Olivier Véran, pe canalul BFMTV. La Paris, în toată Franța, lucrurile sunt pe cale să reintre în normal, iar ieri, miercuri 18 noiembrie, Macron și-a adunat ciracii din Consiliul Apărării, un fel de Birou Politic, ca în vremea lui Brejnev sau Andropov. Bineînțeles, săptămâna viitoare va reconfirma că virusul a suferit un fel de Borodino, fiind bătut măr, cu vergile, pe ambele fese, pe când două pițipoance, de religia lui Mahomed, povesteau regișorului Macron răsăritul soarelui de la Austerlitz, care se va repeta curând pentru el, Neapuleaionul zilelor noastre. Săptămâna viitoare vor fi stabilite etapele progresive ale ieșirii din pandemuia ce a dat un kix răsunător.

Tot săptămâna viitoare, Macron va trebui să recite o nouă Sorcova-vesela, Francezii de azi fiind la fel de bătuți în cap ca și noi, poate și mai și. La fel a procedat pe 14 octombrie, cînd a anunțat starea de urgență și împușcărierea, la domiciliu, începând cu 28 octombrie. Totuși, în Franța, aceste lucruri au fost anunțate de două săptămâni înainte, nu ca la noi, cu numai două sau trei zile! În reuniune cvasi-secretă de astăzi s-a tăiat multă frunză la câini șicâteva fire în patru, toatepe tema constrângerilor sanitare și economice, astfel încât revenirea la o relativă normalitate să fie posibilă, fără să se mai vânture sperietoarea cu coronavirușii, care în 2020 au ucis mai puțini Europeni decât toate bolile, accidentele și morțile de bătrânețe, din anii trecuți!

Părerea comentatorilor, după urecheala urecheala lui Macron, de către vice-președintelui american, este că, orice s-ar întâmpla, nimeni nu va mai vorbi, în Franța, de reîmpușcărierea populației la domiciliu. Se contează pe scăderea gravității epidemiei, deși sărbătorile de Crăciun și Anul Nou, ca peste tot, reprezintă un factor de risc.

DATA REDESCHIDERII MAGAZINELOR DE ORICE FEL
Pentru prima dată în istoria Franței, acesT lucru va fi discutat în Consiliul Apărării, împreună cu eventuala limitare a circulației anumitor categori socio-profesionale, pe timpul nopții. Pâmă acum, s-a evitat chestiunea menținerii Declarației pe proprie răspundere, în cazul părăsirii locuinței,din localitățile carantinate, deși, în urmă cu câteva zile, primul ministru anunțase că aceasta va fi neapărat prelungită și după data de 1 decembrie.

Redeschiderea generală a magazinelor se discută între ministrul Finanțelor și cel al Sănătății. Ministrul Finanțelor pledează pentru o cât mai rapidă deschidere a tuturor magazinelor, pentru ca economia să profite de pe urma vânzărilor-cumpărărilor din perioada Crăciunului și a Anului Nou. Bineînțeles, comercianții și cumpărătorii fac și ei presiuni, în același sens. Potrivit unei scrisori aderesată lui Macron, dezvăluită de agenția France-Presee, Federația Comercianților și Consiliul Comerțului Francez (CDFC), i-ar fi cerut lui Macron redeschiderea totală a oricărui comerț, cel târziu la 27 noiembrie, pentru a profita de ”Black-Friday” și un sfârșit de săptămână în plus.

MOARTE SIGURĂ, NICI MAI MULT, NICI MAI PUȚIN…
Scrisoarea noastră nu este o plângere în plus, nici o cerere menită îngropării printre hârțoage. Este vorba de viața sau de moartea apropiată a sute și mii de comercianți din diversele filiere, lovite crunt de criza economică, scrie președintele CDCF, William Koeberlé, în epistola sa. De asemenea, după o întâlnire cu reprezentanții lumii sporturilor, Macron s-a arătat favorabil reînceperii activității sportive în toate cluburile, inclusiv cele de juniorii minori.

DEZÎMPUȘCĂRIEREA SOCIETĂȚII SE JOACĂ POLITICEȘTE
Deși președintele Franței și-a pus pofta-n cui, în ce privește o uniune națională, în jurul lui, în disperata lui încercare de a domolii spiritele, Macron s-a văzut obligat să invite, la Elysée, șefii tuturor partidelor politice, anunțând, sus și tare, că este vorba de regăsirea unității naționale prin renunțarea la împușcărierea Francezilor, la domiciliu, operație ce necesită deplina responsabilitate a tuturora… Cu toate acestea, critica gestiunii istericei pandemii este mai necruțătoare ca oricând. După plecarea președintelui american, ultima reuniune a lui Macron, cu premierul Jean Castex, prevestește un divorț cu cărțile pe față.

Odată în plus, Macron este obligat să-și asume întreaga răspundere pentru cele petrecute, începând cu luna martie: minciunile guvernamentale, uciderea deliberată a sute și mii de Francezi, forțarea și falsificarea medicinii, a deontologiei medicale, persecutarea mai multor savanți și medici eminenți, etc.

https://t.co/vweNrTRIDj?amp=1

ROTHSCHILD VA TREBUI SĂ REVADĂ COPERTA REVISTEI SALE, ”THE ECONOMIST 2021”, ÎN CARE L-A PREZENTAT PREȘEDINTE PE JOE BIDEN, ȘI-A PERMIS SĂ PUBLICE UN DRAPEL AMERICAN SFÂȘIAT ÎN DOUĂ, DELIRÂND PE TEMA VACCINĂRII GENERAL-SILNICE, A OBLIGATI-VITĂȚII BOTNIȚELOR DE LA NAȘTERE PÂNĂ LA MOARTE, PRĂBUȘIREA TUTUROR ECONOMIILOR, SUPRAVEGHEREA ELECTRONICĂ A MASELOR POPULARE ȘI COMUNISM PE ÎNTREGUL PĂMÂNT.Tags EUROPENII SCAPĂ DE VACCINAREA SILNICĂ MACRON DUPA VIZITA LUI POMPEO VACCINAREA SILNICA A EUROPENILOR VACCINAREA SILNICA OPRITA VICTORIA LUI TRUMP SALVEAZA EUROPA VIZITA LUI MIKE POMPEO LA PARIS

Previous
S-au luat măsuri de distrugere a economiei tuturor Statelor – (Din Bloc-Notesul Mioritic al I.P.S. Bulă)
Related Articles

S-au luat măsuri de distrugere a economiei tuturor Statelor – (Din Bloc-Notesul Mioritic al I.P.S. Bulă)
19 hours ago


Medicul Monica Pop se împotrivește vaccinării obligatorii. “Una din femeile testate a făcut mielită, e compromisă”
20 hours ago


Covid-19: Mai puțină grabă, mai multă siguranță
21 hours ago

One comment

Decebal MarcusanuNovember 20, 2020 at 12:13 am
Excelent articol! O mica obiectie: e vorba de Mike Pompeo-secretarul de stat al USA si nu vicepresedinte sau presedinte, cum va referiti in articol. Victoria lui Donald Trump, desi neanuntata oficial, este asteptata de toti oamenii de pe pamant care isi iubesc propriile tari si nu vor accepta niciodata jugul globalist al reptilienilor Rotschild, Rockefeller, familiile Clinton, Gates, Soros s.a. ca ei.

Victor Grigor – Poet Controversat
Accesați poeziile AICI

Cărți Gratuite!
incorectpolitic.com/carti

Scrie Redacției Incorect Politic!
Trimiteți materiale, documente pentru articole, sau lăsați un mesaj pe adresa contact@incorectpolitic.com

Fenomen

Vaccinarea înseamnă crimă, un atentat la sănătatea personală, la integritatea corporală și intimitatea oricărui om liber. Medicul ce vaccinează cu forța un om liber merită să fie pedepsit de acesta

Trebuie să distrugem supermația jidovească!

Dă-ți Două Palme și Ridică-te

Scrisoare Deschisă Către Neamul Românesc

Fără Dezbinare – Mentalitatea Cooperării

Sociologia Eliberării și Curentele Laterale de Sedimentare Revoluționară

Împotriva Fatalismului

Începutul Etapei Post-Globaliste – Mass Media Ultimul Obstacol

Mlaștina Mass Media – Serial Complet

Momentul 1937

Portretul Românului Iudeo-Creștin Iubitor de Infanticid

Manifest Împotriva Național-Sionismului

Istorie: ŻYDOKOMUNA, Cea Mai Completă Listă a Nomenclaturii Iudeo-Bolșevice din România

Iudaismul Este Un Proiect Politic

EXPLOZIV ȘI EXCLUSIV: Interviul INTERZIS în Presa Românească

Ofensiva Spirituală a Poloniei

Biciul Prigonirii Românilor Este în Mâna Jidanilor!

Viciul Matematic Elementar (V.M.E.)
Disclaimer
Comentariile exprimă punctele de vedere și opiniile autorilor și nu ale redacției Incorect Politic (excepție făcând mesajele scrise chiar de către aceasta), motiv pentru care nu ne asumăm răspunderea pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane. Credem în revoluție prin educație, nu îndemnăm și nu susținem acte de violență nejustificată.
© Copyright 2020, All Rights Reserved

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s