https://www.incorectpolitic.co/doctorul-gabian-amaterasu-ii-da-un-raspuns-dur-lui-alexandru-rafila-in-urma-declaratiei-sale-incercarile-de-compromitere-a-increderii-oamenilor-in-vaccin-trebuie-rapid-neutralizate/


Incorect Politic

Home / Actualitate /

Doctorul Gabian Amaterasu îi dă un RĂSPUNS DUR lui Alexandru Rafila în urma declarației sale “Încercările de compromitere a încrederii oamenilor în vaccin trebuie rapid neutralizate”

Incorect Politic
Decembrie 19, 2020

Preluat de la comentariile R3media.

Să vă fie rușine, tovarășe doctor Rafila. Adevărata medicină și adevărații medici au fost totdeauna contra vaccinării oarbe și generalizate, obligatorii sau neobligatorii. Agenții patogeni ai diferitelor infecții posibile provin din chiar descompunerea celulelor origanismelor vii, proces reversibil pe durata vieții acestora, mult mai complex însă, după așa numita moarte a lor. Există cărți și descoperiri medicale despre care, în analfabetismul dumneavoastră funcțional, nu aveți habar.

Medicina oficială, predată în actualele facultăți de Medicină, este un fel de idolatrie, o politrucărie dogmatică, precum marxism-leninismul la academia sovietică Jdanov sau la Academia-Combinat de Politruci, Ștefan Gheorghiu, din București.

Provenit dintr-o familie alogenă, de călăi ai vechii Securități, sunteți și veți rămâne suspect, în ochii Românilor, cât veți trăi. Sângele românesc vărsat de propriul dumneavoastră tată nu poate fi uitat. Conform Thorei, cartea sfântă a neamului dumneavastră, acest sânge vă pătează inclusiv pe dumneavoastră, ca fiu al unor călăi și ucigași dovediți, ai vechii Securități.

Că vă vaccinați sau nu vă vaccinați, vă privește. Lăsați-o însă mai ușor cu lecțiile de Medicină. Ca funcționar al OMS-ului, direct sau indirect, participați la crimele acestei organizații criminale. Dacă președintele Trump va câștiga, totuși, alegerile din Statele Unite, întreaga OMS va fi demascată, interzisă, ca și, probabil, suspecta și nu mai puțin criminala ”Organizație a Națiunilor Unite”. Resetarea lumii s-ar putea produce în cu totul alt sens decât cel dorit de stăpânii și complicii duimneavoastră mondialiști și neo-marxiști

Alde Macron, Merkel și alte canalii din fruntea diverselor guverne europene își vor fi primi pedepsele meritate, vor fi puși la stâlpul infamiei și generațiile viitoare le vor biciui mormintele!

Pe lângă că orice vaccin este rău din principiu, în condițiile actuale așa numitele ”vaccinuri Anti-Covid-19” sunt un fel de ”ciorbă” de ciosvârte de ARN virotic, ce pot modifica genomul omenesc. Oricât ați fi de politruc, știți destulă Medicină și Genetică, deci înțelegeți despre ce este vorba! Sunteți însă un om rău, o ființă diabolică, cum se spune, de aceea continuați să mințiți poporul român. De ce o faceți? Cu câte linguri mâncați dumneavoastră, de nu vă săturați niciodată? Până când veți aduna bogății peste bogății? Vreți să vă turnăm aur topit, pe gâtlejul nesătul? Sunteți un monstru, domnule Rafila!

Cu alte mijloace și la alt nivel, continuați opera nefastă; continuați șirul crimelor comise de tatăl dumneavoastră, contra noastră a Românilor. De aceea vă disprețuim ca pe un ”Zero-omenesc”. Ne este milă de dumneavoastră. Poate că ar fi cazul să vă călugăriți, să vă dați la fund, să vă ascundeți, poate chiar să căutați un ștreang. Căutați măcar o gaură de șarpe. Acolo vă este locul, între șerpii veninoși, nu între oamenii lui Dumnezeu.

Obrazul dumneavoastră de Vițel de Aur spurcă lumina soarelui și murdărește retina poporului român, care vă consideră un simplu ceva, care pute, în ploaia vremii.
De aceea nu vă spun decât atât: Să vă fie rușine! Rușine, domnule politruc medical.

Dr. Gabian Amaterasu

WhatsAppShare
Tags GABIAN AMATERASU GABIAN AMATERASU RASPUNS LUI RAFILA RAFILA INCREDEREA IN VACCIN

Hienele din presa lui Iohannis – “Aktual24”, dușmani ai românilor
3 hours ago


Biserica NU va îndemna la vaccinare, informează ÎPS Teodosie
8 hours ago

5 comments

Reply

ConstantinDecember 19, 2020 at 6:48 pm
Felicitari dl dr. Amaterasu!

Reply

CetateanDecember 19, 2020 at 7:23 pm
Felicitări domnului doctor Amaterasu!

Reply

MihneaDecember 19, 2020 at 7:44 pm
Impresionantă analiza domnului doctor Amaterasu. Dacă practică în România, să se pregătească de ripostă, căci ATGOR își joacă ultima carte în stil suicid “totul sau nimic!”.

Reply

GrigDecember 19, 2020 at 10:43 pm
L-am vazut pe asta[rafila] ce urat raspunde la tembeliziuni cand e contrazis, ca un fecior bine educat de taica-sau.

Dumnezeu să-l odihnească pe Marius Albin Marinescu

VIZIONAȚI GRATUIT Cel mai cenzurat documentar din anul 2020

Ce facem?

Victor Grigor – Poet Controversat
Accesați poeziile AICI

Cărți Gratuite!
incorectpolitic.com/carti

Scrie Redacției Incorect Politic!
Trimiteți materiale, documente pentru articole, sau lăsați un mesaj pe adresa contact@incorectpolitic.com

Vaccinarea înseamnă crimă, un atentat la sănătatea personală, la integritatea corporală și intimitatea oricărui om liber. Medicul ce vaccinează cu forța un om liber merită să fie pedepsit de acesta

Trebuie să distrugem supermația jidovească!

Dă-ți Două Palme și Ridică-te

Scrisoare Deschisă Către Neamul Românesc

Fără Dezbinare – Mentalitatea Cooperării

Sociologia Eliberării și Curentele Laterale de Sedimentare Revoluționară

Împotriva Fatalismului

Începutul Etapei Post-Globaliste – Mass Media Ultimul Obstacol

Mlaștina Mass Media – Serial Complet

Momentul 1937

Portretul Românului Iudeo-Creștin Iubitor de Infanticid

Manifest Împotriva Național-Sionismului

Istorie: ŻYDOKOMUNA, Cea Mai Completă Listă a Nomenclaturii Iudeo-Bolșevice din România

Iudaismul Este Un Proiect Politic

EXPLOZIV ȘI EXCLUSIV: Interviul INTERZIS în Presa Românească

Ofensiva Spirituală a Poloniei

Biciul Prigonirii Românilor Este în Mâna Jidanilor!

Viciul Matematic Elementar (V.M.E.)
Disclaimer
Comentariile exprimă punctele de vedere și opiniile autorilor și nu ale redacției Incorect Politic (excepție făcând mesajele scrise chiar de către aceasta), motiv pentru care nu ne asumăm răspunderea pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane. Credem în revoluție prin educație, nu îndemnăm și nu susținem acte de violență nejustificată.
© Copyright 2020, All Rights Reserved

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s