HOLD-UP, Cel mai cenzurat documentar din 2020, acum tradus în Limba Română

HOLD-UP, Cel mai cenzurat documentar din 2020, acum tradus în Limba Română

HOLD-UP, Cel mai cenzurat documentar din 2020, acum tradus în Limba Română

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Noiembrie 24, 2020

Actualizare 2: Hold-up din nou dat jos de pe platforma de găzduire. În Franța, până în acest moment, peste 12 milioane de oameni au văzut cel mai cenzurat material video din istoria internetului. Pe plan mondial numărul de vizionări atinge cote biblice, dat fiind faptul că a fost tradus în peste 30 de limbi. Vizionați fără modestie, dați mai departe și informați în jurul vostru.

Video Player

00:00
02:43:13

Actualizare: După ce Sistemul a căzut în capcana întinsă, cenzurând masiv filmul Hold-up, Incorect Politic vă pune la dispoziție noua variantă, liberă la vizionare și descărcare – dați mai departe!

Ionel Trandafir a făcut munca.

Munca unui patriotic act de implicare și dăruire, în ciuda unei realități pasive, față de ceea ce se anunță a fi mama tuturor luptelor, însemnarea oamenilor și distrugerea suveranității biologice.

Drept răsplată, pentru a onora munca lui Ionel, și dacă mai există un “eu” comun în România, o formă de organicitate de grup, vizionarea, înțelegerea și diseminarea acestui material fundamental, ține de o formă ultimă de salvare națională. A nu înțelege că manipularea Covid-19 este expresia ultimului stadiu înaintea tiraniei globale, sfârșitul națiunilor și omului alb, este o greșeală din care nu ne vom ridica teferi, nu o să mai fie cale de întoarcere.

În ultimul rând, trebuie precizat că acest documentar este cel mai cenzurat material existent pe internet la ora actuală, ceea ce adeverește analiza acestuia, întărind convingerea și necesitatea diseminării cât mai activă în rândul populației.

Acum ori niciodată!WhatsAppShare
Tags DOCUMENTARUL HOLD UP HOLD UP DOCUMENTAR HOLD UP SUBTITRARE ROMANA

Previous
PDF Sfaturile unui diavol bătrân către unul mai tânăr
Next
Arbitrul Coltescu sacrificat pe altarul corectitudinii politice. #JeSuisColtescu
Related Articles

Opinie: cele 10.000 de doze de VACCIN ANTICOVID-19 sunt apă chioară, placebo de cazarmă pentru pifanii neinstruiți, punere în scenă demnă de Moș Teacă, cu ziariști pe post de lăutari interlopi
6 hours ago


Dezbatere în Senatul României pe tema vaccinării obligatori[i]. Medicilor li se interzice să vorbească despre efectele adverse ale vaccinurilor
7 hours ago


REACȚIE DELIRANTĂ a presei miluite după mesajul unui deputat AUR
8 hours ago

53 comments

GepidulNovember 24, 2020 at 3:26 pm
Felicitari Ionel Trandafir. Fara o subtitrare scrisa in engleza, franceza sau alta limba n-am reusit nimic.

Reply

AlinaDecember 18, 2020 at 7:54 pm
Multumim ptr traducere . O munca de care avem nevoie si pentru acest gen de informatii care sunt foarte cenzurate si la care doar unii avem acces si pacat ca cei care nu cunosc alte limbi straine cum este franceza sau altele cu greu pot sa inteleaga ce se intampla in toata lumea .
Inca o data felicitari traducatorului ptr.efortul depus . Si imi permit sa -i fac o sugestie de urmatorul film care ar trebui tradus si anume Mal Traites urmatorul documentar facut tot de cei care au facut Hold-UP si care este mult mai interesant.
https://odysee.com/@quartierlibre.tv:8/mal-traites:e
Va multumesc.

Reply

Ionel TrandafirDecember 21, 2020 at 6:31 pm
Documentarul este gata. Astept doar sa se finalizeze procesul de incarcare pe un site dedicat, urmand sa revin cu un link aici. Multumesc pentru aprecieri.
IT

Reply

Ionel TrandafirDecember 23, 2020 at 12:48 pm
aveti link cu fimul Mal Traites, la fel de interesant precum Hold up :

https://lbry.tv/@trandafir1:9/Mal-Traites_Documentar-tradus-in-limba-romana:a

Reply

EduardDecember 29, 2020 at 11:07 pm
Cum putem descarca filmul? Azi e, maine nu mai e.

Reply

Incorect PoliticDecember 29, 2020 at 11:14 pm
Click dreapta pe player după ce ați dat play – Save video as.

Reply

Marcel TimociuNovember 24, 2020 at 3:49 pm
aceasta publicare este o bomba cu intarziere. felicitari pt traducere. Am pus pe grupul mail la 121 de contacte. Multumim, Doamne ajuta!

Reply

jonNovember 24, 2020 at 6:51 pm
ce vom manca in deceniul foametei stiintifice ? carne de om, fiecare va produce carne din celulele sale, cumperi drojdie si gata…

https://www.israel365news.com/161217/new-award-winning-company-promotes-self-cannibalism-resurrecting-self-eating-serpent-god-of-ancient-egypt/

Reply

Mihai TNovember 25, 2020 at 8:09 am
OT
(Atenție – conținut care vă poate afecta emoțional)

O fi real ? O bătrână din Marginea (Suceava), declarată moartă de covid, începe să strige din sicriu în timp ce e dusă la groapă

https://actadiurna2016.wordpress.com/2020/11/19/virstnica-din-marginea-dusa-la-groapa-de-covid-bate-in-sicriu-si-striga-dati-mi-drumul-caz-real-invitam-procuratura-sa-ancheteze-si-sa-ne-comunice-public-rezultatele-reale/

Reply

vasileNovember 25, 2020 at 9:07 am
din pacate nu mai merge

Reply

VladNovember 25, 2020 at 9:26 am
Încearcă să schimbi browser-ul.

Reply

CarmenNovember 30, 2020 at 10:59 am
Din pacate mesajul este “no content found”…

Reply

Incorect PoliticNovember 30, 2020 at 11:49 am
Îl vom urca din nou odată ce-l primim de la dl. Trandafir, mulțumim pt semnalare.

Reply

gheorgheNovember 25, 2020 at 5:15 pm
Multumir de 3 ori:
– traducatorului
– autorului articolului
– administratorului site-ului!
….
Pentru cine acceseaza pagina si VA URMARI documentarul am o singura observatie:
Referirile la Hitler, nazisti si Holo-x se pot datora atat prezentei talmudistilor in film cat si necunoasterii istoriei.
=================
Diviziunea in “clase” si “lupta de clasa” = divizarea prin ANTAGONIZARE (indusmanire as zice) sint opera iudaica a satanistului Karl Marx.
Acest principiu este aplicat si de aceasta data, cu redefinirea claselor antagoniste: cei care controleaza distrugerea anti-crestina, “dumnezeii” cei noi… fatarnicii democrati (unelte marxiste), transhumanistii (care au ajuns la “noi” sa omoare ca boa constrictor indivizii si societatea prin masurile adoptate – liberalii, usr-istii/progresisti, mai vechile cartite marxiste = psd-istii si ailalti de la putere.
Exemplul comparativ la noi este cel al ocupatiei staliniste care a adus “lupta de clasa” si a dus la exterminarea celor mai buni din neamul nostru.

Reply

Decebal MarcusanuNovember 27, 2020 at 2:21 am
Sunt siderat. Acest film spune tot despre mizeria pe care o traim. Omite esentialul: marea resetare, noua otdine mondiala sau cum vreti sa-i ziceti este de fapt renasterea hitlerismului ca cea mai abjecta forma de fascism. Elitele financiare mondiale au declarat WWIII claselor mijlocii si sarace. Totul este o piesa de teatru absurd. Nu stiu daca o sa traiesc ca sa vad sfarsitul acestui WWIII dar indraznesc sa fac o profetie: nu o sa le iasa, vor plati, vor fi pedepsiti. Aceste elite nu sunt dumnezei sunt niste oameni dementi.
Multumesc din suflet d-lui Ionel Trandafir pentru traducere.

Reply

MNovember 27, 2020 at 12:18 pm
Apocalipsa zice ca o sa le iasa, tocmai de aceea va si veni Mantuitorul si va pune capat acestei mizerii si nebunii si bineinteles vor fi pedepsiti.

Reply

Gigel ToporDecember 16, 2020 at 5:27 pm
Pana la D-zeu te manca sfintii ! Asadar treci la treaba si fa ce mai poti inca face pana nu-i prea tarziu !

Reply

MNovember 27, 2020 at 12:39 pm
Am urmarit pana la minutul 14 dar din ceea ce am vazut si ce spun oamenii pe aici si ce am mai urmarit pe internet cred ca acest video tot nu pune punctul pe i adica sa spuna pe fata ce se urmareste de fapt prin acest coronavirus: reducerea populatiei, crearea unui om nou, implementarea unui sistem satanic si in fond distrugerea pamantului si umanitatii. Cine ar putea urmari asa ceva? In orice caz nu un om normal la cap ci numai diavolul. Ma mir, intotdeauna ma mir ca exista oameni care ii fac voile si probabil nu inteleg unde va duce asta!

Reply

Adrian AlexandruDecember 11, 2020 at 11:59 pm
Filmul este super real.
Datele sunt groaznicd,dar mai groanică de 100 ori este realitate.
Nu intelefi de ce.
Iar daca îți voi spune….îti va lua 2 luni de meditatie ca sa crezi.
In afacerea covid….cășrigă Satan….dar câștigă și oamenii ce si-au văndut sufletul diavolului.

Scopul si plata lui Satan este CRIMA
VIAȚA OAMENILOR cu care Satan se hrănește…căci moare de foame de când a fost aruncat din cer.

Scopul oamenilor sunt banii,puterea…si inca ceva ce greu veți crede,dar adevăr este : PUR ȘI SIMPLU MILIARDARII LUMII și cățeii lor din guvernele lumii SE DISTREAZĂ UCIGĂND….este cea mai mare plăcere pe care Satan o poate da unui om PLĂCEREA CELUI CE TERRORIZEAZĂ …plăcerea celui ce UCIDE PE ALȚII……e o placere de 1000 de ori mai mare decat cea sexuală ….si se află dincolo de scârba si groaza uciderii.

Da… miliardarii lumii ne cred INUTILI.
Le este scsrbă să respire aerul aceleiași planete cu noi
Toti sunt ATEIȘTI și Sataniști.
Toŕi găsesc cea mai mare plăcere in a face răul dincolo de orice inchipuire de groază….si toți sunt de fapt niste bolnavi psihici in viața privată.

Covidul nu se va sfărsii până nu vor sătura pe Satan de VIETI LUATE și de haos muult.
Oamenii invață foarte putine din istorie
De aceea Nazismul se ridica iara,având de aceasta dată o formă stințifică

Cautați pe Domnul Dumnezeu cătă vreme se poate găsii
Vine Isus Domnul…si El va face Dreptate.
Dar pe noi sa ne găsească ÎMPĂCAȚI cu Domnul Dumnezeu,prin pocăință

Reply

spitfireNovember 27, 2020 at 11:26 pm
Cum se poate descarca aceasta varianta subtitrata in romaneste?

Reply

GepidulDecember 14, 2020 at 10:35 pm
Daca imi dai o adresa de mail iti trimit eu doua variante de subtitrare pentru a a le imbunatati: un a in franceza si una in romana. Subtitrarile n-au semne de punctuatie si nici litere mari. Am facut rost de le e cam tarziu.

Reply

KammyNovember 30, 2020 at 1:00 pm
s a sters filmul cu subtitrare 😓

Reply

Caterina GrifNovember 30, 2020 at 2:20 pm
Oare de ce nu-l mai pot deschide? Azi noapte am vizionat doar inceputul…
Ma puteti ajuta? Nu pot accesa nici pagina oferita de voi…
As vrea sa-l vizionez si sa-l dau mai departe!

Reply

Incorect PoliticNovember 30, 2020 at 2:37 pm
Lucrăm la recuperarea sa, reveniți pe diseară sau mâine, am contactat persoana care a întocmit traducerea. Sperăm să îl primim în cel mai scurt timp.

Reply

Ionel TrandafirNovember 30, 2020 at 2:57 pm
Buna ziua,

Revin cu noul link unde poate fi vizionat documentarul subtitrat in romana:

https://odysee.com/@trandafir1:9/HOLD-UP_SUBTITRAT_ROMANA:7

Doamne Ajuta!
IT

Reply

Maica AntoninaDecember 29, 2020 at 9:37 pm
Va rog sa îmi trimiteți pe mail filmul că u reușesc să îl văd pe niciun link…îmi dă eroare. Va mulțumesc! Doamne ajută!

Reply

SkywalkerNovember 30, 2020 at 9:11 pm
Felicitari domnule Trandafir pentru subtitrare. Aveti cumva subtitrarea separat in format *.srt/sub/txt? Am gasit documentarul fara subtitrare si as vrea sa-l pot vedea sau distribui sa poata fi vizionat offline.
Felicitari inca o data si multumiri pentru efortul depus in slujba adevarului.

Reply

GepidulDecember 14, 2020 at 10:36 pm
Adresa de mail si va trimit eu doua subtitrari- franceza si romana, dar de calitate indoielnica. Format srt. Le mai puteti prelucra.

Reply

spitfireNovember 30, 2020 at 9:47 pm
Cum putem descarca acest film? Se poate face ceva in acest sens? Avand in vedere ca e posibil sa moara si netul de covid, in curand.

Reply

Incorect PoliticNovember 30, 2020 at 11:02 pm
Click dreapta după ce deschideți link-ul și save video as.

Reply

spitfireDecember 1, 2020 at 2:54 am
Iar de pe telefon, din odysee.com, cu touch lung pe video… descarca.
Mersi, incorectpolitic, m-am descurcat! Asta e, românu’, pana la urma, se descurca.

Ps
Uitasem sa zic ca de pe telefon. ☺

Reply

Vlad N LNovember 30, 2020 at 10:45 pm
Documentar excelent. Si trebuie sa ai răbdare, adică sa-l vezi de la A la Z. Implicațiile politice sunt de-abia in a doua parte. Dar merita, 100%, sa vezi tot. Poate, sper, vei înțelege încotro ne îndreptam.

Reply

AnaDecember 1, 2020 at 12:03 am
Buna ziua,
Cum putem să îl descărcăm? Văd că e cenzurat la greu. Ieri a fost șters de pe odysee.com chiar în timp ce îl vizionam. As vrea să îl am și pe telefon/calculator.
Mulțumesc

Reply

Incorect PoliticDecember 1, 2020 at 9:29 am
Buna ziua, am inclus informatii in articol despre cum se poate descarca.

Reply

george georgeDecember 2, 2020 at 12:10 am
HOLD-UP, Cel mai cenzurat documentar din 2020, acum tradus în Limba Română
Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Noiembrie 24, 2020
Actualizare: După ce Sistemul a căzut în capcana întinsă, cenzurând masiv filmul Hold-up, Incorect Politic vă pune la dispoziție noua variantă, liberă la vizionare și descărcare – dați mai departe!
https://www.incorectpolitic.com/hold-up-cel-mai-cenzurat-documentar-din-2020-acum-tradus-in-limba-romana/
https://odysee.com/@trandafir1:9/HOLD-UP_SUBTITRAT_ROMANA:7

Reply

ManuelaDecember 1, 2020 at 9:03 pm
M-a enervat tare nenorocitul de Atalli, asa-zisul prezicator, care a spus in 2013 ca Macron o sa fie presedinte si ca o stie si pe cea care va veni dupa Macron. Blestematii, sunt masoni, ei pun presedintii, ei aduc partidele la putere, ei le dau jos! Nu ma mai duc la vot niciodata. Ar trebui ca absolut toti sa boicotam alegerile, sa nu mai poata fura si apoi sa schimbam sistemul in democratie directa si Constitutia, care e facuta pt a intretine sistemul corupt, nu pt noi..

Ii multumesc lui Ionel Trandafir pentru fapta lui buna!

Reply

ȘerbanDecember 1, 2020 at 9:21 pm
Da, e real

Reply

Ionel TrandafirDecember 2, 2020 at 9:06 pm
Am reusit sa-l incarc si pe youtube, aceasta versiune avand rezolutie mai buna:

https://www.youtube.com/watch?v=2s0DO4sYs1w

Reply

Alexandru Catalin TrandafirDecember 2, 2020 at 9:22 pm
Mie imi merge: This video contains contents from Canal Plus who has blocked it on copyright grounds

Reply

Ionel TrandafirDecember 5, 2020 at 9:37 am
Intr-adevar youtube l-a blocat.
in schimb am reusit sa-l incarc la rezolutie maxima si aici:

https://lbry.tv/@trandafir1:9/Hold_Up_SUBTITRAT_ROMANA:4

Reply

BogdanDecember 13, 2020 at 4:57 pm
Poate reușiți să traduceți și partea 2. De aici

https://odysee.com/@quartierlibre.tv:8/mal-traites:e

Reply

BogdanDecember 13, 2020 at 4:55 pm
A apărut și partea 2. Poate se traduce:

https://odysee.com/@quartierlibre.tv:8/mal-traites:e

Reply

Ionel TrandafirDecember 14, 2020 at 11:06 pm
Buna seara,
am inceput sa lucrez si la urmatorul film „Mal Traités” (nu este Hold Up 2) insa acest lucru nu-l face mai putin interesant.
Desigur, voi reveni cu documentarul, imediat ce va fi gata.

Doamne ajuta!
IT

Reply

Ionel TrandafirDecember 21, 2020 at 6:24 pm
Buna seara,
Am terminat traducerea documentarului Mal Traités (eu l-am tradus ca “Rele Tratamente”, in franceza eu un joc de cuvinte), insa de astazi de la pranz, tot incerc sa-l incarc pe 2 site-uri, si de atunci tot este in procesare ! Are undeva la 5 GB, cu siguranta merge greu din cauza marimii. Sper ca in urmatoarele ore sa pot obtine link-ul pentru vizualizare si sa revin aici.

Doamne Ajuta!
IT

Reply

Incorect PoliticDecember 21, 2020 at 10:16 pm
Vesti bune d-le Trandafir, va multumim pentru munca patriotica pe care o depuneti!

Reply

Ionel TrandafirDecember 23, 2020 at 7:49 am
Intr-un final, am reusit incarcarea filmului Mal Traites tradus in romana la link-ul de mai jos::

https://lbry.tv/@trandafir1:9/Mal-Traites_Documentar-tradus-in-limba-romana:a

Reply
Pingback: HOLD-UP, Cel mai cenzurat documentar din 2020, acum tradus în limba română

Pingback: Infobrasov.net – Ziarul brasovenilor de pretutindeni

Pingback: Oameni cu capul limpede. dar se vedem când ne vor bubui pe toți antenele rețelei 5G, unde ne vom mai ascunde? că acum stăm cuminței în case, în vreme ce antihriștii își instalează sistemul ilegal de decimare a populației |

Pingback: Cel mai cenzurat documentar din 2020 | Conferinte video in direct

Pingback: CA EMINESCU! Medicul profesor Jean-Bernard Fourtillon băgat la azilul de nebuni pentru că a spus adevărul! – Incorect Politic

Pingback: CA EMINESCU! Medicul profesor din FRANȚA Jean-Bernard Fourtillon băgat la AZILUL de NEBUNI pentru că a spus ADEVĂRUL despre Pandemia CORONAVIRUS! – Basarabia Literara

Pingback: Profesorul Jean-Bertrand FOURTILLAN, întemnițat în pușcăria de PSIHIATRIE REPRESIVĂ MAS CAREION (Uzès, Gard) – ADEVĂRUL DESPRE DESCOPERIRILE SALE MEDICALE – Incorect Politic

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

Name *

Email *

Website


By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website. *

BARĂ DE CĂUTARE
Search …

VIZIONAȚI GRATUIT Cel mai cenzurat documentar din anul 2020


–>Vizionați aici

Ești nou? Click aici!
Punct de inițiere

Ce facem?

Victor Grigor – Poet Controversat
Accesați poeziile AICI

Cărți Gratuite!
incorectpolitic.com/cartiScrie Redacției Incorect Politic!
Trimiteți materiale, documente pentru articole, sau lăsați un mesaj pe adresa contact@incorectpolitic.com

Fenomen

Noul Legământ

Vaccinarea înseamnă crimă, un atentat la sănătatea personală, la integritatea corporală și intimitatea oricărui om liber. Medicul ce vaccinează cu forța un om liber merită să fie pedepsit de acesta

Trebuie să distrugem supermația jidovească!

Dă-ți Două Palme și Ridică-te

Scrisoare Deschisă Către Neamul Românesc

Fără Dezbinare – Mentalitatea Cooperării

Sociologia Eliberării și Curentele Laterale de Sedimentare Revoluționară

Împotriva Fatalismului

Începutul Etapei Post-Globaliste – Mass Media Ultimul Obstacol

Mlaștina Mass Media – Serial Complet

Momentul 1937

Portretul Românului Iudeo-Creștin Iubitor de Infanticid

Manifest Împotriva Național-Sionismului

Istorie: ŻYDOKOMUNA, Cea Mai Completă Listă a Nomenclaturii Iudeo-Bolșevice din România

Iudaismul Este Un Proiect Politic

EXPLOZIV ȘI EXCLUSIV: Interviul INTERZIS în Presa Românească

Ofensiva Spirituală a Poloniei

Biciul Prigonirii Românilor Este în Mâna Jidanilor!

Viciul Matematic Elementar (V.M.E.)
Disclaimer
Comentariile exprimă punctele de vedere și opiniile autorilor și nu ale redacției Incorect Politic (excepție făcând mesajele scrise chiar de către aceasta), motiv pentru care nu ne asumăm răspunderea pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane. Credem în revoluție prin educație, nu îndemnăm și nu susținem acte de violență nejustificată.
© Copyright 2020, All Rights Reserved

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s