Diana Șoșoacă nu se lasă. E singurul Parlamentar care l-a interpelat in Parlament pe Florin Cîțu, privitor la campania guvernamentală pro-„covid”.

 Autor: Năstase Mirabela
13:22, 11 ian. 2021

În ce privește campania de vaccinare, există o singură interpelare în parlament, adresată premierului Florin Cîțu. Această interpelare vine de la senatoarea AUR, Diana Șoșoacă. Aceasta îi cere lui Florin Cîțu răspunsuri, precum și toate xeropcopiie actelor normative ale campaniei de vaccinare.null

Diana Șoșoacă nu se lasă

În această interpelare, Diana Șoșoacă formuleză 21 de întrebări despre campania de vaccinare pentru Florin Cîțu, Voiculescu, Bode și Ciucă. Dintre acestea, sunt redate următoarele:

”Cine se ocupă cu campania de informare și comunicarea cu privire la Campania de vaccinare împotriva SARS-COV-2 pentru personalul medico-sanitar și populația generală?
Care sunt centrele de vaccinare în fiecare județ?
De ce nu există campanie de informare cu privire la efectele adverse?
Care este costul Campaniei naționale de vaccinare?
De ce sunt implicate cultele religioase în această campanie de imunizare?”null

Mai mult decât atât, senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, Senatoarea a povestit, intr-un interviu, cum mai mulți oameni politici „au obligat-o” pe aceasta să intre in Parlament. Ea a ținut să precizeze ca poporul are o forță foarte mare, mulțumindu-le lor pentru fiecare iesire in stradă.

Ce spune despre campania de vaccinare din România

„N-am sperat niciodata pentru ca nu mi-am dorit. Am fost fortata de sotul meu, de Colceag, de Alexandru Stanilă, care m-au obligat si de multi altii. Mai toti sunt barbati care ma impingeau pe mine. 2020 a fost lupta, oricum de 20 si ceva de ani m-am tot luptat si m-am luptat si in cei doi ani jumate cand am fost in Guvern si nu am avut cu cine sa lucrez”, a precizat avocata, la Romania TV.

„Uitati-va ca si instantele din Europa au prins curaj, Austria a anulat toate masurile anti- COVID. A fost lupta cumplita, acele iesiri in strada in care mi-au spus politicieni ca asteptau sa scot 10 mii de oameni. Poporul nu stie cata forta are si tin sa multumesc tuturor care au iesit in strada”, a explicat Diana Sosoaca.

Diana Șoșoacă a vorbit și despre campania de vaccinare ce are loc în Romania, spunând că speră să nu se ajungă la vaccinarea obligatorie.

„Totusi sunt un senator, sunt un om al statului roman, sunt un senator care trebuie sa aiba grija de sanatatea poporului roman si sper sa nu ajungem la vaccinarea obligatorie pentru ca atunci poporul trebuie sa iasa in strada. Nu stiu daca politicienii simt, dar Romania fierbe rau de tot. Eu cred ca ar trebuie sa aiba mult mai multa grija ce hotarasc pentru ca noi suntem acolo si avem o sustinere”, a mai povestit aceasta.

LIBERTATEA.RO

Cum a fost mutat un bloc din Bucureşti, cu locatarii în el. Nu au fost oprite alimentarea cu apă sau energie electrică! Imagini uluitoare

Cum a fost mutat un bloc din Bucureşti, cu locatarii în el.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s