Catherine Austin-Fitts, despre PLANETA (noastră) ARESTATĂ. Interviu Cenzurat de You tube – fără succes. Disponibil acum și publicului românesc. Mulțumiri sitului Active News care îl prezintă, și celor care au muncit la traducerea lui. Mulțumim corespondenților prieteni ai Blogului ActaDiurna care ne-au semnalat traducerea filmului în limba română.

https://m.activenews.ro/prima-pagina/Interzis-de-YouTube-publicat-de-ActiveNews.-PLANETA-INCHISA-PLANET-LOCKDOWN-TRADUS-IN-ROMANA.-Documentar-Video-164700

Interzis de YouTube publicat de ActiveNews. PLANETA ÎNCHISĂ – PLANET LOCKDOWN – TRADUS ÎN ROMÂNĂ. Documentar Video
DE ACTIVENEWS /

Joi, 14 ianuarie 2021, 23:00

Planet Lockdown – Planeta Închisă [Arestată] – este un film documentar despre situația în care ne aflăm astăzi la nivel planetar, realizat de producători independenți și care urmează să fie lansat la sfârșitul acestei luni, potrivit anunțului de pe site-ul oficial al filmului. „Oricare ar fi perspectiva sau opiniile tale, acest film are un mesaj pentru tine”, spun realizatorii. Din mijlocul Americii până în Africa și Europa centrală, Planet Lockdown duce spectatorul să cunoască și să audă expertiza și perspectivele unor personalități sau ale unor oameni simpli despre carantinarea societăților. Într-o perioadă în care depresia, falimentul, singurătatea și minciunile sunt extinse, cu toții avem nevoie de o ieșire din această situație. Între cei intervievați de realizatori se numără Vaklav Klaus, fostul premier ceh, microbiologistul Sucharit Bhakdi sau Catherine Austin Fitts, fost oficial guvernamental republican și analistă de geopolitică și geoeconomie pentru Solarireport.com, care descrie cu acuratețe starea planetară actuală. Postat pe contul oficial de YouTube al documentarului, interviul cu analista americană a fost șters de platforma video a „stăpânilor universului”, cum se cred molohii tehnologici ai Inteligenței Artificiale luciferice și Marii Resetări care l-au interzis chiar și pe Donald Trump, Google-YouTube, Amazon, Apple,Twitter, Facebook și restul tentaculelor lor electronice. Noi l-am repostat, tradus în românește, pentru cititorii ActiveNews, pe platforma independentă Rumble, unde vă invităm și pe Dvs. Vom continua să prezentăm și alte episoade ale documentarului care expune tenebrele acestei lumi dar ne îndeamnă, totodată, să ne întărim, să ne informăm și să ne unim, pentru a fi puternici și a trece și peste această perioadă, așa cum am trecut și peste regimul comunist. Vizionați și gândiți! Doamne, ajută!

ACTIVENEWSTV
EMINESCU LA 171 DE ANI ActiveNews, primul site de știri românesc pe https://rumble.com/c/ActiveNews.

COMENTARII (2)
MODIFICAREA SCHIMBĂRII
15.01.2021 09:22
Subiectiv:
Depinde de ”locația” (starea) ta imediată..
Depinde dacă ai sesizat oroarea dinaintea acestei orori.
Depinde dacă ai sesizat minciuna la timpul ei și ce ai făcut c-a s-o devoalezi sau ce puteai face tu, oaie din turmă.
Depinde dacă vezi sau nu că fiecare individ de pe planetă este sclav la rândul lui și nu-ți pui mâna-n cap precum ”chelul”.
Depinde dacă ai înțeles supremația Dumnezeului Tatăl și ai luat atitudine sau te-ai culcat pe ureche că Iisus suportă, iartă.. și te-ai rugat și te-ai închinat la oricine, oricare, numai să ierte fărădelegile tale; depinde dacă ai înțeles rostul pocăirii (corectării) și ce ai făcut pentru asta.
Acei puțini sunt sclavii naturii umane – nu sunt mai buni sau mai răi (mai școliți sau mai puțin școliți ..mama știe de ce) iar Dumnezeu Tatăl îngăduie. La ”modificarea schimbării” sunt supuși atei, musulmani, budiști, creștini, mozaici.. deopotrivă.
Numărul populației globale este un enunț mincinos pe care media l-a dus dincolo de paroxism (dacă se poate spune așa ceva) și a aruncat în aer totul, sprijinind ipocrit violența, răul, nerușinarea, crima, infracționalitatea sub toate formele răului posibil. Pe enunțul acesta s-au lipit toate celelalte minciuni și orori posibile. A câștigat media ? A pierdut media ? A pierdut media, a pierdut horeca, a pierdut economia, a pierdut ”sănătatea”, a pierdut ”socialul”, a pierdut ”educația”, a perdut ”ecologia”, a pierdut biserica (religia), au pierdut manipulatorii, au pierdut corupții… au pierdut toți aceia care o sută de ani conștienți, educați, informați,.. au batjocorit omenirea în fel și chip iar voi – rușinică – știți dar nu recunoașteți nici în fața voastră privindu-vă în oglindă.
SHARE
RADU COMSUTA
15.01.2021 09:50
De ce o să-i fie frică ”Domnului Global[ist]”, de aia nu o să scape. Și de aici îi va veni sfârșitul.
SHARE
ARTICOLE RELAȚIONATE

HOLD UP – JAFUL COVID-1984 – ÎN LIMBA ROMÂNĂ. Documentarul interzis de YouTube despre MAREA RESETARE – Conspirația împotriva omenirii. Video tradus în limba română

RĂU TRATAȚI – MAL TRAITÉS. Documentarul despre COVID-19 care a șocat Franța. ACUM ÎN ROMÂNĂ, AICI. Dr. Didier Raoult și alți medici europeni faimoși, expun ADEVĂRUL
Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews

Ministrul Sănătății vrea ca elevii să fie testați la grămadă, ca vitele. Propunerea lui Voiculescu încalcă legile statului român. Părinții trebuie să-și dea acordul când este vorba de orice aspect legat de sănătatea copilului
Președinta Comisiei Europene vrea Pașaport Vaccinal UE
Eminescu, fratele din închisoare al foștilor deținuți politic. Românul Absolut văzut de Radu Gyr, Dumitru Oniga și Aspazia Oțel Petrescu
Interzis de YouTube publicat de ActiveNews. PLANETA ÎNCHISĂ – PLANET LOCKDOWN – TRADUS ÎN ROMÂNĂ. Documentar Video
În atenția Patriarhiei Române și a tuturor preoților, monahilor și credincioșilor din România: FALSURILE DIN BROȘURA GUVERNULUI PRO-VACCINARE, demontate de societatea civilă creștină. STUDIUL SPECIALIȘTILOR PRO VITA – Medici pentru Consimțământul Informat
Virgiliu Gheorghe a produs un STUDIU asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului. Să ne cunoaștem dușmanul și să-l stârpim. Confruntarea să ne găsească pregătiți!” INTERVIU și STUDIU IMUNOMEDICA AICI
Se ridică marii duhovnici de la Sfântul Munte Athos: VACCINUL „ANTI-COVID” ESTE O ÎNȘELĂCIUNE. Arhimandritul Partenie, Starețul Sf. Mănăstiri a Sfântului Pavel: Nu mă vaccinez și nu dau binecuvântare nimănui pentru vaccinare
OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro
Marturie Athonită: Mihai Eminescu, prim-redactor la ziarul TIMPUL, a strâns ajutoare pentru călugării români de la SFÂNTUL MUNTE ATHOS (1878)
British Medical Journal: Noi dezvăluiri despre eficacitatea vaccinurilor Pfizer și ModeRNA. 95%? Mai degrabă între între 19 și 29%!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s