https://m.activenews.ro/stiri/MILITIA-GANDIRII.-Medicii-Razvan-Constantinescu-si-Adrian-Cacovean-reclamati-la-Colegiului-Medicilor.-Cei-doi-sunt-acuzati-de-%E2%80%9Efake-news-in-cazul-vaccinurilor-dar-chiar-acuzatorii-sunt-cei-care-raspandesc-FAKE-NEWS-cum-e-cazul-ziarului-Libertatea-164759

MILIȚIA GÂNDIRII. Medicii Răzvan Constantinescu și Adrian Cacovean, reclamați la Colegiului Medicilor. Cei doi sunt acuzați de „fake news” în cazul vaccinurilor dar chiar acuzatorii sunt cei care răspândesc FAKE NEWS, cum e cazul ziarului Libertatea
DE ACTIVENEWS ȘI VICTOR RONCEA /

Luni, 18 ianuarie 2021, 13:00

Ilustrație: Libertatea / ActiveNews
Medicii Adrian Cacoveanu din București (st) și Razvan Constantinescu din Iași (dr) au fost reclamați ca în vremurile de aur ale securității bolșevice la Colegiului Medicilor pentru distribuirea pe rețelele de socializare de așa-zis „fake-news” în ceea ce privește vaccinarea, au turnat la ziarul Libertatea surse din Colegiu sau chiar cei care i-au reclamat pe cei doi.

UPDATE – REACȚIA MEDICULUI ADRIAN CACOVEAN, ÎN BAZA TEXTULUI

Astfel, susține ziarul Libertatea în stil de „acuzator al poporului”, medicul Adrian Cacoveanu din București a distribuit pe Facebook un articol care anunța că „Potrivit unui nou raport CDC (autoritatea guvernamentală a SUA pentru sănătate publică – n.r.), aproape 3.150 de persoane cărora li s-a administrat vaccinul COVID-19 au paralizat și sunt «incapabile să mai desfășoare activități zilnice normale, incapabile să lucreze și au necesitat îngrijiri de la medic sau de la profesioniștii din domeniul sănătății»”. Informația este parțial inexactă pentru că introduce în textul Raportului citat un fapt în plus, și anume că „au paralizat”. Dar nu i se poate imputa medicului ci autorului parafrazării. Pe de altă parte și această situație este reală, pentru că, așa cum publică presa israeliană – vedeți mai jos – există deja numeroase cazuri de paralizie facială în urma administrării vaccinului, situație întâmpinată chiar de producătorii vaccinurilor în faza de testare și edificată ca atare – PAGINA 6 A PROSPECTULUI PFIZER/BIONTECH RELEVĂ CAZURI DE „PARALIZIE FACIALĂ PERIFERICĂ ACUTĂ”.

„Este un fake-news”, trântește Libertatea, fără să explice autorul, Ciprian Ranghel, prin ce metodă științifică aruncă astfel de sentințe de „fake-news” în capul unui medic, contrazicând chiar și producătorii vaccinului. În realitate, documentul din care provine citatul de mai sus este cât se poate de real și provine dintr-un Raport SUA asupra vaccinării în UK în care se arată, mai exact, fără citări denaturate, că din 112.807 persoane vaccinate cu Pfizer/BioNTech, 3150 de persoane au fost „în imposibilitatea de a efectua activități zilnice normale, în imposibilitatea de a lucra, au necesitat asistență medicală sau tratament medical”.

Documentul prezentat Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din Statele Unite ale Americii de către epidemiologul Dr. Thomas Clark, poate fi regăsit în lucrarea sa despre Campania de vaccinare din Marea Britanice cu vaccinul Pfizer/BioNTech Comirnaty, distribuit și în România. Este cel de mai jos și reflectă afirmația preluată de doctorul Adrian Cacoveanu (ce-i drept, nu de la sursa originală, cum îl sfătuim pe viitor, ca să evite orice acuză tâmpă, cum este cea în cauză):

„Este un fake-news. Până în acest moment, nu a fost raportat niciun caz de persoană care să fi paralizat după ce a fost imunizată împotriva COVID-19.”, scrie negru pe alb deontologul Ranghel, contrazicând fără nici o explicație științifică o realitate documentată.

În realitate, chiar Libertatea produce fake-news, asta dacă nu vrea să considere și The Jerusalem Post o publicație de „fake-news”. Pentru că, după cum puteți citi AICI sau mai jos, în captura de imagine – și nu sunt singurele cazuri – vaccinurile anti-Covid au provocat paralizie facială, deci tot paralizie, poate singura afirmația care nu a fost completată corect integral de către sursa citată de medicul pus la zid. „Numărul cazurilor este mai mare” [față de cel raportat de presă], afirmă medicii israelieni.O altă sesizare pentru încălcarea Codului de Deontologie Medicală a fost depusă, potrivit sursei citate, și pe numele doctorului Răzvan Constantinescu, de la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie din Iași, definit de „acuzatorul public” de la „Tribunalul Poporului”, recte Libertatea, drept „un cunoscut partizan al teoriilor conspiraționiste”.

„Așa-zisele vaccinuri sigure și eficiente sunt produse experimentale (și inutile) pentru care nici măcar producătorii nu-și asumă responsabilitatea”, a scris Răzvan Constantinescu – unul dintre autorii noștri de la rubrica de OPINII – într-o postare făcută, în data de 5 ianuarie, pe Facebook, potrivit reclamagiilor, deocamdată anonimi.

Ce-o fi „fake-news” în această propoziție se poate regăsi doar în capul lui Ciprian Ranghel și al patronilor lui, pentru că afirmația respectivă, privind faptul că producătorii nu-și asumă responsabilitatea în cazul unor efecte adverse severe aparține chiar… producătorilor. Situația anormală a fost prezentată CINSTIT și de presa americană – după cum puteți vedea mai jos – nu așa cum o face NECINSTIT, Libertatea, care se află pe lista presei mituite de Guvern pentru campanii favorabile de presă, act ce ÎNCALCĂ ORICE DEONTOLOGIE PROFESIONALĂ. Lista mituiților, între care se află și deontologi-șefi ai GDS de la Revista 22 AICI.

UPDATE – REACȚIA MEDICULUI ADRIAN CACOVEAN, MAI JOS:

Medicul Adrian Cacovean a comentat situația cu eleganță: „Unii au făcut din medicina comerț și politică”

Redăm postarea medicului acuzat: „Dacă ești medic, ții la pacient și ești atent la starea lui, urmărești dacă tratamentul recomandat îi face bine sau nu are nici un efect sau are doar efecte negative, cel mai des fiind o combinație între efecte.
Din ce am învățat la facultate, apoi pe parcursul stagiaturii, specializării, primariatului, doctoratului, studiilor complementare, congrese, cărți și articole scrise, invențiilor brevetate, din toate medicamentele, dispozitivele medicale învățate au rămas în practică doar câteva, sub 10%, restul fiind ineficiente (neaducând nici un beneficiu), multe fiind cu efecte adverse mai mari decât beneficiul. Am rămas cu cele ale căror efecte adverse sunt neglijabile față de beneficiu, chiar și acestea fiind utile în funcție de circumstanșe, de la caz la caz.
Când am un medicament nou în față sunt foarte circumspect, chiar dacă este testat, omologat, avizat, aprobat și trecut de toate testele clinice și prin toate etapele.
Când este vorba de un coctail biologic experimental cu material genetic amestecat cu material viral, apoi atunci vigilență este extremă.
Numai nebunii, inconștienții, proștii sau cei cu interese materiale pot recomanda, promova așa ceva. Când aceștia vor administrarea cu forța și imaginează pedepse contra celor care au minte să refuze să fie cobai, atunci intră la categoria criminali, crimă organizată, genocid mondial.
Dacă nu ești medic și nu ai consultat acel pacient, nu ai dreptul să recomanzi nici un act medical, nefiind responsabil cu nimic!
Actele medicale nu se fac în masă, ci individual, caz cu caz și aparțin medicului, cu acordul pacientului consultat si informat corect si complet.
Nu vreti asta, atunci faceti voi medicina, desfiintam spitalele si operati-va voi inșiși, știind că nefiind medici singura operație pe care sunteți în stare să o faceți este să vă tăiați venele!
Pandemia asta a facut medici pe banda rulanta, toti ordona ce sa faca si ce sa nu faca medicul, cum sa taie, ce medicamente are nevoie omenirea etc.
Experiența mea este de peste 500 mii de consultații, peste 6 mii operații făcute în cont propriu, peste 20 mii la care am ajutat, 6 ani facultate, 1 an stagiatura, 7 ani specializare, 5 ani doctorat, capitole de tratat, articole de specialitate, 2 competențe și foarte multă sinceritate si preocupare pentru pacient.
Cand spun ceva in domeniul medical vorbesc din experienta si din aroma cartii, care este mai puternica decat politica si minciuna.
Unora le sta in gat asta si au facut din medicina comert si politica.”

PENTRU ȘTIRI NECENZURATE
ABONEAZĂ-TE ACUM!
Adresa de e-mail
Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ACTIVENEWSTV

The Best Moments of Trump’s Legacy ActiveNews, primul site de știri românesc pe https://rumble.com/c/ActiveNews
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

COMENTARII (12)
IOANSPERLING
18.01.2021 10:02
Ce ma sperie pe mine e numarul redus de medici care se intreaba cum poate fi dat un vaccin pe piata cu o metoda noua de imunizare, netestat si lumea medicala (in primul) rand sa-l primeasca?
SHARE
TRAIASCA ROMANIA LIBERA
18.01.2021 11:40
Pe mine nu ma sperie si nu ma surprinde nimic din ce vad in lumea medicala. Decaderea morala din aceasta breasla e cvasi-totala. Medicii romani nu mai reprezinta de mult timp interesele pacientilor, ci interesele Big Pharma. Producatorii de medicamente platesc gras doctorii pentru a le prescrie produsele. Eo coruptie generalizata in tot sistemul sanitar romanesc. Pacientul consultat in ambulatoriu primeste cartea de vizita catre cabinetul particular,cabinetul particular e aprovizionat cu consumabile furate din stocul spitalului, totul se invarte in jurul banilor si afacerilor. Medicul roman nu mai este medic, ci comerciant de sanatate. E un dezastru.
SHARE
ORIZONT
18.01.2021 13:28
https://eufrosin.wordpress.com/2021/01/17/efecte-imediate-ale-vaccinului-covid-ce-facem-daca-suntem-vatamati/

https://thehighwire.com/videos/what-do-you-do-if-youre-injured-by-the-covid-shot/

FDA-ul american nu vrea sa clarifice oficial problema „nanoparticulelor lipide” folosite in vaccinele mRNA si faptul ca acestea ajung la CREIER : (captura de pe telefon)

https://photos.google.com/share/AF1QipMRhAwxG-u-TMZJrL41EGrHf1H1A0b8cmV9Trw_ClwpnU4dV1jdUu3Rc5khL5JRbQ/photo/AF1QipPpdtL-NR5BptridtbKt_uGUTpnH85VQfJqYUqJ?key=dEtpYVJabmtTMlBYOXMxQkJTR25NSkh1SUE2cjRR

https://edcdeveloper.wordpress.com/2021/01/18/ican-asks-fda-about-the-safety-of-nanoparticles-in-covid-19-vaccines/
SHARE
RUSI
18.01.2021 16:37
Romania are nevoie de doctori nu de lichele.
SHARE
ORIZONT
18.01.2021 20:20
Ascultati cu atentie ce spun acesti medici despre „vaccinul” mARN care de fapt NU este un vaccin ci un „agent patogen sintetic” care va creea numai probleme. Nu gasesc si sursa originala, dar aici are subtitrare :

https://www.facebook.com/Nasul.tv/videos/755191375412117/?__so__=channel_tab&__rv__=all_videos_card
SHARE
RONCEA.RO
18.01.2021 20:30
Mulțumim, stimate domnule Orizont!
Întâmplător chiar același lucru îl căutam și eu. Sursa trebuie să fie pe undeva pe la Robert Kennedy.
Mulțumim și numai bine”
SHARE
DANCAPITANDEPLAI
19.01.2021 02:30
Dr David Martin: This Is Not A Vaccine
https://www.bitchute.com/video/4fVFgHXPELoO/

Focus on Fauci – Video original complet, 720p:
http://www.earthheroestv.com/programs/special-free-live-broadcast-5th-jan-2021-focus-on-fauci-46120-a90064
(de la 01:41:00 – Dr David Martin: This Is Not A Vaccine)
SHARE
ACTIVENEWSRO ► DANCAPITANDEPLAI
19.01.2021 03:26
Mulțumim foarte mult!
SHARE
AUGUSTA
18.01.2021 21:31
Scopul vaccinarii mRNA vizeaza creierul uman, „brain targeting”. Nanoparticulele lipidice reusesc sa treaca de bariera hemato-encefalica care protejeaza creierul.

STUDII DOVEDITOARE:
Lipid Nanoparticles: A Novel Approach for Brain Targeting
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29886842/
Exogenous nanoparticles and endogenous crystalline molecules as danger signals for the NLRP3 inflammasomes
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30370619/

„ICAN, prin intermediul avocaților săi, i-a scris din nou doctorului Peter Marks, directorul Centrului de evaluare și cercetare biologică al FDA, pentru a cere un răspuns la întrebarea dacă nanoparticulele lipidice sunt utilizate sau nu în ambele COVID-19 autorizate în prezent. vaccinurile sunt sigure.

ICAN este conștient de faptul că atât Pfizer, cât și Moderna au utilizat nanoparticule lipidice („LNP”) în vaccinurile lor – LNP-urile sunt ceea ce producătorii folosesc pentru a înconjura ARN-ul, astfel încât acesta să nu se destrame când este injectat și înainte de a ajunge la celulele țintă. Unii au comparat aceste LNP cu un plic gras sau un vehicul de livrare pentru a obține ARNm în corpul uman într-o singură bucată.

O îngrijorare a apărut atunci când ICAN a fost alertat cu privire la un studiu publicat în 2018 intitulat Nanoparticule lipidice: O abordare nouă pentru direcționarea creierului. Studiul afirmă: „… nanoparticulele lipidice sunt preluate cu ușurință de creier din cauza naturii lor lipofile. Natura bioacceptabilă și biodegradabilă a nanoparticulelor lipidice le face … potrivite pentru direcționarea creierului. ” Articolul afirmă, de asemenea, că aceste nanostructuri trebuie investigate intens pentru a atinge cu succes stadiul studiilor clinice.

ICAN dorește să înțeleagă pe deplin dacă dovezile conform cărora aceste LNP sunt ușor preluate și ajung în creier reprezintă o problemă de siguranță cu aceste două vaccinuri. Prin urmare, ICAN, prin intermediul avocaților săi, conduși de Aaron Siri, a trimis o scrisoare doctorului Peter Marks, directorul Centrului pentru evaluare și cercetare a produselor biologice al Administrațiilor pentru alimente și medicamente. Dacă vă amintiți din actualizările legale anterioare, Dr. Marks s-a referit la el însuși drept „persoana de referință a FDA pentru vaccinurile COVID-19” și i-a asigurat pe americani că FDA „se va asigura că sunt siguri și eficiente”.

ICAN continuă să pună întrebările dure ale doctorului Marks și ale altora: dacă LNP-urile din vaccin, care conțin ARNm, pătrund în țesutul cerebral și apare o reacție imună în timpul celei de-a doua doze la aceste LNP, aceasta reprezintă o problemă de siguranță pentru beneficiarii vaccinului? ICAN i-a cerut doctorului Marks să ia în considerare întrebarea pusă și să ofere sprijin pentru substanța oricărui răspuns pe care îl oferă.

ICAN va analiza îndeaproape orice răspuns al doctorului Marks, având în vedere promisiunea că el și FDA „susțin standardele respectate la nivel global pentru calitatea, siguranța și eficacitatea produselor” și declarația sa că va demisiona dacă „ceva care nu era sigur sau ineficient [] ar fi fost fiind supus. ” Ca întotdeauna, ICAN sa oferit să ofere orice informații suplimentare sau să se întâlnească cu Dr. Marks pentru a discuta această problemă. „
SHARE
ORIZONT
18.01.2021 22:30
Multumim pentru traducere si redactare.
SHARE
AUGUSTA
18.01.2021 21:34
https://childrenshealthdefense.org/defender/china-health-experts-suspension-covid-vaccines-norway/
SHARE
RUSI
19.01.2021 14:10
Acum va-ti dat seama ca acest ziar „Libertatea” nu informeaza populatia, o dezinformeaza.
SHARE
ARTICOLE RELAȚIONATE

Medicii Didier Raoult și Christian Perronne, VÂNAȚI PENAL de Consiliul Național al Ordinului Medicilor din Franța pentru că au vorbit anti pandemie

„Cineva, acolo sus, mă iubește!” Avertisment în stil mafiot-securistic pentru medicul Răzvan Constantinescu?

Dr. Răzvan Constantinescu: De ce TAC medicii din România?!

Dr. Adrian Cacovean: „Ideea vaccinării obligatorii este o idee la fel de «bună» cam ca aia a lui Hitler, că ar trebui purificată rasă umană”
Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews
CELE MAI CITITE

CELE MAI COMENTATE
Dr Virgil Păunescu, descoperitorul vaccinului românesc, despre vaccinurile anti-Covid: prin ARNm poate fi introdusă în organism orice informație de natură să-l modifice la nivel celular. Poate aduce beneficii dar și pericole, care merg până la extincție
Trump: „Mișcarea noastră este de abia la început – The best is yet to come”. Biden – o inaugurare cât o imensă înmormântare
Revoluția lui Joe Biden
Olivia Steer și avocatul Gheorghe Piperea atacați la indigo de presa securistă. Ce a deranjat: un articol despre minciunile OMS și plandemie
Profesorul Vasile Astărăstoae explică de ce NU se va vaccina: Aceasta e o boală nouă. Sunt semne de întrebare privind vaccinurile, mai ales cu privire la efectele pe termen lung. Toate au aprobare CONDIȚIONATĂ
Statele Unite aprobă utilizarea IVERMECTINEI împotriva Covid. Medicul Ion Alexie din Las Vegas: „Mulți o vor alege, în locul vaccinării”. Franța dezbate chiar acum
Elveția va organiza un Referendum pentru a elimina puterea guvernului de a impune lockdown și alte măsuri restrictive
INAUGURAREA MARII RESETĂRI. Un jurnalist care s-a auto-identificat de „extremă dreapta” a încercat să intre în zonele de securitate din Washington. „Mi se rupe inima”. PLECAREA LUI TRUMP – MY WAY
CEDO obligă România să despăgubească două femei care se consideră de alt gen pentru că justiția națională nu le-a aprobat schimbarea stării civile fără o operație de schimbare de sex
Washington DC: „Teama de un atac din interiorul dispozitivului de securitate”. Alte frânturi de gând pentru America (II)
H
Mergi sus
Despre noi
Contact
Publicitate
Termeni și condiții
Confidențialitate
© Copyright 2021 ActiveNews.ro.Toate drepturile rezervate.
O creație Direct Design

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s