®Acta Diurna™

®registrul vieții românești™

Pecetea Fiarei Apocaliptice: CUM SUNT INTERCONECTATE Chemtrails, Nanoparticulele și Marcarea Izotopică prin laser – de la Blogul Black Topics (blacktopics. wordpress.com), articol publicat pe 7 septembrie 2019.

– via: CUM SUNT INTERCONECTATE Chemtrails, Nanoparticulele și Marcarea Izotopică prin laser!?

Zilele trecute cu toții am putut fi martorii cipării unui bărbat din Rusia cu un cod de bare, primit într-o bancă comercială, atunci când și-a dat acordul să fie înregimentat biometric, prin amprentare și scanarea feței sale!

Modul prin care această procedură se efectuează este următorul: atunci cand este fotografiat, individul sta nemiscat, iar aparatul trimite catre fruntea lui nanoparticule (cellule vii) invizibile ochiului uman! Odată ce acestea se instalează în om, acestea vor intra până la ADN-ul său și vor accesa întregul organism. Timpul de activare al cipului variază între 8 și 12 luni!

Sursele în aceste sens le găsiți mai jos traduse:

bărbat rus marcat prin laser cu un cod de bare!

marcarea izotopică; adică procedura de marcare pe frunte sau pe mână a oamenilor cu codul de bare!

Însă acest articol nu este doar despre cazul acelui bărbat din Rusia, ci se referă mai degrabă la modalitatea prin care un organism uman este “pregătit” pentru a primi acest cip nanometric.

Pentru cine nu știe ce dimensiune reprezintă măsura nano, aceasta este 10-9 metri, adică 1 metru împărțit la un milliard, sau UN MILIMETRU ÎMPĂRȚIT LA UN MILION. Aceste nanoparticule sunt atât de mici încât nu se pot vedea nici măcar la microscop!

Datorită avansului tehnologic – de a manipula materia până la nivel nanometric – a luat naștere ceea ce numim astăzi nanotehnologie, însă cunoaștem cu toții că de-a lungul istoriei, saltul tehnic nu a dus doar la prosperitate, ci și la CREAREA DE ARME care mai de care mai distructive! La fel este și cazul acum, cu bio-arma CHEMTRAILS (dârele chimice șpreiate din avioane).

Acestea reprezintă cea mai avansată armă a grupării Noua Ordine Mondială în vederea controlării omenirii!

Am explicat în articolul  Chemtrails

ce forțe, persoane, și servicii de intelligence sunt implicate în această mega-conspirație, și mai ales de ce nimeni nu îndrăznește să oprească acest atentat bio-terorist la adresa omenirii!

Motivul ocult pentru care se șpreiază are legătură directă cu ciparea oamenilor de la distanță (exact ca în cele 2 videoclipuri de mai sus) prin raze laser cu nano-particule, și voi explica aceasta în cele ce urmează!

În linkul următor – Dr. Raenna Jennings despre chemtrails și nanoparticule!

cardiologul Dr. Raena Jennings din Texas, SUA, explică într-un limbaj cât se poate de simplu cum ne afectează intern aceste nano-particule șpreiate din avioane!

***Ceea ce e bolduit sunt explicațiile doctorului, iar ce este în paranteză sunt adăugirile mele!

Chemtrails conțin: Mercur, Aluminiu, Bariu și Strontiu (toate metale toxice), dar și celule roșii – mycoplasma care reprezintă un virus care poate pătrunde în ochi, gură și nas și cauzeaza pneumonia;

Alte elemente care se șpreiază sunt quantum dot dye (colorant cuantic = puncte quantice colorate) – și reprezintă nanoparticule foarte mici, adică ceea ce se numește “smart dust” (praf intelligent) care are proprietatea de semi-conductor – adică poate transmite și recepta semnal electro-magnetic. (cu alte cuvinte, din cauza ingerării acestor nanoparticule, se explică cum de corpul uman, după ce a fost cipat, poate transmite informații despre el însuși, căci de vreme ce e plin de nanoparticule inteligente, acestea transmit non-stop date către sistemul de sateliți. Aveau dreptate rușii din documentarele de mai sus că omul cipat se transformă în “turn psihotropic”, iar explicațiile doctorului Jennings vin să confirme acest lucru).

Odată ce aceste nanoparticule sunt ingerate, corpul nostru va putea emite bio-fotoni care vor putea emite lumina ADN-ul nostru (țesutul)! (așa se explică de ce după activarea cipului nanometric, semnul fiarei se va activa luminând pe frunte, devenind verde!

Prin urmare – cei care șpreiază – după aceea POT MODIFICA CONȘTIINȚA UMANĂ! (aduceți-vă aminte ce spunea doamna Petrescu – Aspazia Petrescu despre particula NASA

-: “orice om la fecundare a primit în el scânteia divină (conștiința că există Dumnezeu)”, iar acum, cei răi, prin modificarea conștiinței umane (prin cipare) îl trimit pe om în iad! Știm cu toții că “omul este făcut după Chipul și asemănarea lui Dumnezeu”, însă dacă cei răi scot din om conștiința divină, omul respectiv chipul cui îl va lua? Va lua chipul diavolului, și tocmai de aceea va fi IMPOSIBIL ca cineva să se mai mântuiască după ce a primit cipul nanometric!).

Orice om are o frecvență energetică unică (o aură), însă odată ce ingerează aceste nanoparticule, frecvențele sale își reduc intensitatea! (aceste nanoparticule întinează (murdăresc) persoana respectivă).

Pentru alterarea sistemului uman, ei încep prin VACCINARE, în special prin cele anti-gripale! (apoi explică cum anume vaccinurile dăunează întregului Sistem Nervos prin eliminarea rolului benefic din organism al Cuprului, și cum odată anihilat efectul Cuprului, corpul va căuta să îl înlocuiască cu altceva, iar aici vine “soluția salvatoare” prin chemtrails, prin BARIU ȘI STRONȚIU);

Și de ce acest lucru e important? (Adică înlocuirea Cuprului cu Bariu și Stronțiu) Deoarece Cuprul nu este electromagnetic, iar Bariu și Stronțiu sunt electromagnetice! (cu alte cuvinte, Cuprul nu emite unde la distanță, unde atât de necesare pentru cei răi de a urmări de la distanță oamenii cipați. Așadar, pentru ca chemtrails să aibă efect asupra oamenilor, prima etapa de alterare este vaccinarea, apoi chemtrails, și ultima etapă este ciparea propriu-zisă!)

Odată ce s-a făcut această alterare (prin vaccinare), devenim foarte sensibili la radiațiile magnetice externe (adică la manipularea comportamentală), și PUTEM EMITE ȘI PRIMI SEMNALE RADIO EXACT CA ȘI O ANETENĂ! (IATĂ DE CE RUȘII DIN MATERIALUL VIDEO AVEAU DREPTATE – omul devine o antenă psihotropă! Devine cyborg, după cipare, însă înainte de cipare, vaccinarea și chemtrails îi oferă “pachetul întreg” de ingrediente în aceste sens!)

Așadar, atunci când respirăm, “praful intelligent” = smart dust, adică nanoparticulele, ÎNCEP SĂ FORMEZE CRISTALE ÎN INTERIORUL CORPULUI TĂU! Acestea se mai numesc PIEZO CRISTALS! Atunci când se preseaza un cristal, acesta va emite căldură, și astfel existând în noi acestea, în jurul creierului se formeaza practic un “creier” nou, dar care va fi capabil să emită radiații prin această piezo-tehnologie!

Prima aplicație a electricității Piezo a fost în Războiul din Golf, in Kuweit (anii 1990-1991)! După ce au șpreiat chemtrails peste oamenii de acolo, i-au atacat cu un semnal electro-magnetic astfel încât toți opozanții au început să tremure și să înghețe, astfel încât victoria a fost simplă!

Apoi am făcut studii detaliate asupra plămânilor veteranilor de război și s-a demonstrat că aceștia (plămânii) erau plini de aceste cristale Piezo!

Motivul pentru care chemtrails poate fi atât de eficient este pentru că componentele sale sunt amestecate cu Black Goo (substanță neagra)! (Black Goo reprezinta praf foarte fin preluat de pe meteoriții (pietrele) care au căzut pe pământ! Despre originea lor se crede a fi extratetrestră; satanică).

(Acest praf inteligent poate reprograma (modifica) conținutul genetic al persoanei în care pătrunde, și având în vedere că în cazul bărbatului din Rusia că a fost marcat pe frunte cu celule vii nanometrice, de fapt, PENTRU A INTRA PÂNĂ LA ADN-UL UMAN, acestea s-au “întâlnit” cu ceea ce intrase deja în om (quantum dot dye) prin inhalarea chemtrails.

MEME: Praful ,inteligent” infecteaza oamenii in asa fel, incit ei sa poata fi reperati prin satelit.

(Așa se explică de ce odată marcat un om, IMEDIAT corpul acestuia “acceptă” aceste nanoparticule, pentru că organismul uman fusese “obișnuit” în prealabil cu aceste nanoparticule în ultimii ani, ingerându-le peste tot: prin aer, apă, mâncare, șamd!).

Poate că aceste explicații ale doctorului american par SF pentru unii dintre voi, însă ele se intersectează foarte bine cu ceea ce am văzut deja, și anume – ciparea de la distanță – a unui om!

Da, nanoparticulele există! Pot fi modulate precum niște celule vii și integrate de îndată omului care le primește!

Chemtrails există și conțin exact ceea ce spune doctorul!

Vaccinurile există și cauzează atât de mult rău!

Putin: “Guvernele occidentale înrobesc umanitatea prin vaccinuri”.

Pe lângă dovezile vizibile imediat ale planurilor celor răi, ne mai putem da seama de ce aceste sfere de activitate sunt atât de importante pentru Noua Ordine Mondială: în toate se aruncă zeci de mii de milliarde anual, și în toate nu ți se dă voie să vorbești având altă opinie față de versiunea oficială!

TOATE ACESTE ȘPREIERI AU UN SINGU SCOP – să altereze funcționalitatea corpului uman și de a-l face “pregătit” pentru a primi semnul fiarei!

Toate acestea vi le spun cu dublu scop:

1.există o singură metodă prin care cineva poate anula efectul acestor nano-materiale pe care le inhalăm de sus, iar aceasta este sfânta Taina a Euharistiei (Împărtășaniei) Ortodoxe! Prin sfânta Împărtășanie Ortodoxă, săvârșită la slujbele ortodoxe, nu la slujbele întinate de erezia ecumenistă, se poate anula efectul nanomaterialelor inhalate din aer! Acestea întinează corpul, iar sfânta Euharistie anulează această întinare! Evident că în cazul primirii cipului nanometric nu se mai poate face nimic, așa că mergeți la slujbele ortodoxe ale părintilor ortodocși cât se mai poate! Îi puteți găsi pe acestia și sub denumirea de “îngrădiți de erezie”.

Sfântul rus Lavrentie de Cernigov spunea în anii de început ai secolului 20 că: “umblați la biserică cât se mai poate umbla”, (căci va veni vremea când nu se va mai putea umbla – din pricina ereziei fățișe) (și deja a venit acea vreme după 2016, odată cu primirea duhului ereziei la majoritatea slujbelor din țară)!

Sf Lavrentie despre vremurile când nu se va mai putea merge la biserică din pricina ereziei

2.Să evitați acceptarea și biometrizarea datelor dvs precum scanarea feței și amprentarea, deoarece acestea duc negreșit la pierderea sufletului

Concluzia: din videoul de mai sus, planul din 3 pași al Noii Ordini Mondiale privind ciparea oamenilor e următorul:

 1. a) Vaccinarea – cu scopul de a face craniul uman sensibil la radiații electromagnetice; adică înlocuirea Cuprului din Sistemul Nervos cu Bariu și Stronțiu, tocmai pentru ca acel cap (craniu) să fie capabil să “emită” și să “recepteze” unde electromagnetice! Desigur că vaccinarea are o mulțime de planuri secundare, însa acesta este cel mai important.
 2. b) Chemtrails – modificarea ADN-ului uman astfel încat cipul nanometric primit pe frunte să se înregimenteze mai ușor în toate celulele corpului; de aceea activarea cipului dureaza între 8 și 12 luni, deoarece unii oameni sunt mai puțin expuși la chemtrails!
 3. c) Ciparea propriu-zisa prin acceptarea de documente biometrice!

În acest link marcarea izotopică

puteți vedea cât de important este acceptul nostru privind sistemul biometric actual, deoarece fără acceptul nostru (actul volițional), toate aceste mizerii ale antihristului nu ne pot ataca mântuirea! Doar în cadrul acceptului de bunăvoie al omului, sistemul îi anihilează conștiința și îi ia sufletul băgându-l în iad pentru veșnicie! Dumnezeu ne-a dat la naștere cel mai mare dar – liberul arbitru – libertatea, așa că acum diavolul se leaga tocmai de acest aspect pentru a ne înrobi pe vecie!

 

Citiți mai jos, cum încă din anii 2012-chip rus.png2013, Dumnezeu i-a descoperit unui părinte grec – Elpidie – ceea ce va urma, cu detalii, care poate atunci nu erau crezute de nimeni:

Ceea ce va urma va fi foarte greu. Va urma multă violență împotriva noastră a celor ce vor să ne transforme în niște pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar și a gândurilor noastre și a sentimentelor noastre și a creierului nostru…și spun asta pentru că ceea ce ne pregătesc sataniștii este ceva ce nu își poate imagina nimeni, și totuși acești sataniști și-au imaginat și vor ști cum să manipuleze și să controleze mintea oamenilor. Cum ne vor controla? Și nu mă refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil… (…) ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune și Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu înseamnă nimic (cele cât un bob de orez)… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care îl va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor ști că nu vom putea supraviețui fără ele.

Acest semn cum va fi? Această pecete va fi o invenție satanică extrem de complexă, dar pe de altă parte și foarte subtilă, care va funcționa pe două ni.vele:

Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem să recepționăm programe la televizor. Prima oară vor încerca să ne dea această antena, pe căi ocolite, în special prin așa zise “vaccinuri” vor încerca să ne implanteze nano-echipamente în corpinvizibile cu ochiul liber și care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi și interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

“………Nu vor putea exista în noi ceea ce sataniștii vor încerca să ne introducă prin înșelăciune, acele nano- dispozitive (n.t. primul nivel de care vorbește părintele). Sfânta Împărtășanie va avea o asemenea putere încât va anihila puterea a ceea ce vor să implanteze (n.t. nano-dispozitivele (chemtrails) pe care vor să le implanteze fără știrea noastră, nu pecetea).

Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care îl vor implanta pe mână sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le știm acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja în corpul nostru și care vor funcționa ca un tot unitar, ca un computer și vor transmite informații. Acest dispozitiv va putea să interacționeze strâns cu materialul genetic al omului, cu creierul și cu sistemul nervos, astfel încât nimeni nu va putea să-l mai scoată. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiți de Antihrist. Și cine va înțelege că ceva nu e în regulă nu-l va mai putea scoate. Cine va încerca să îl scoată va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decât creștinii.”

sursă citat părintele Elpidie

via EXPOSED: All the Queen’s Agents and Corporations that Control the World

EXPOSED: ALL THE QUEEN’S AGENTS AND CORPORATIONS THAT CONTROL THE WORLD

We may not realize it, but we are still subjects of the British Monarchy. American history books and classes indoctrinated (propaganda) us into believing we had won the American Revolution. But we didn’t. We are still subjects of Queen Elizabeth.

The history books were written by the victors and their big publishing houses. And it was much easier to control the new colonies by letting them think they had won their independence, while the British Crown carefully laid their tentacles throughout America, tentacles that grew longer and stronger with every passing year.

We aren’t the America we think we are. That’s the big red pill. Most of us on planet Earth are still under the Queen’s rule.

To get started with the real history of who runs planet Earth, we suggest that you listen to this conversation between Betsy and Thomas. They will explain the big picture. Then you will be ready to read the report that follows.

LIZZIE OWNS IT ALL

 

THE QUEEN’S PREROGATIVE

English law prohibits questioning the Monarchy about their personal holdings and business.

This is true of most of Europe’s royalty, whether enthroned or not. The wealth of the Monarchies is held outside of the countries that made the wealth. The British Crown’s offshore banks hold the greatest personal wealth in the world estimated at $35 trillion. Perhaps the British Crown still owns and controls its Commonwealth Nations, including the American “colonies.”

Monarchies are not supposed to be warlord bankers who create conflict and chaos to turn a profit or destabilize an economy for personal gain. But they have been for some time now, and history is a string of immoral wars caused by monarchies, the Vatican and other religions. Untold millions have died while kings and popes lived on to grab the wealth through well-established institutions that were created to control the commoner.

The Commonwealth of Nations, headed by Queen Elizabeth II, is made up of 53 nations, spanning the globe, accounting for one-fifth of the land mass of the Earth, and a very high percentage of its strategic resources and population. The Queen is a Knight of Malta and has vowed allegiance to the Pope through the largest insider trading club on the planet. The British Crown Agents are, in fact, also agents of the Vatican’s Knights of Malta.

THE QUEEN IS A KNIGHT OF MALTA

The Sovereign Military Order of Malta (SMOM) took control of the power and wealth of the Poor Fellow-Soldiers of Christ and of the Temple of Solomon from within the Roman system. The SMOM controlled the banking and military power for the Vatican for hundreds of years through the first central bank, the Vatican Bank.

The Roman Catholic priestly order of the Jesuits (Society of Jesus) subordinated the SMOM in 1798 aided by Napoleon Bonaparte. This would eventually lead to the Jesuits installing British control over the Island Malta and the founding of a Jesuit College manned by British Jesuits. The Jesuits became somewhat crippled by this suppression in Catholic controlled Europe, so in order for the Jesuits to secure South American wealth they used Protestant banking houses and formed an alliance with the Venetian influences over Britain like the Pallavicini family who control the Monarchy and Rothschilds.

The Jesuits in 1840 put the Haus Sachsen-Coburg und Gotha bloodline into the position of Monarchy of Great Britain. This house is known today as the Windsor House which still rules the UK and the Commonwealth Nations. The same fate would eventually happen to the Vatican itself after suppressing the Jesuits in 1773. The Jesuit Order took control of the Papacy by 1814 and had enacted revenge once again for their persecution.

The Order of Malta and the recognized protestant divisions all play a role commanded by the Jesuit Order. This includes The Most Venerable Order of the Hospital of Saint John of Jerusalem controlled by Queen Elizabeth II. If you look at the last Grandmasters of the Order of Malta you will notice they came from Britain. Former-Grandmaster Andrew Willougby Ninian Bertie was a cousin to Queen Elizabeth II originated within the Grand Priory of England. The British arm of the Order of Malta controlling St John’s Wood is known as the Grand Priory of England. This location was once also a Knights Templar headquarters in Britain. The Order of Malta even owned Londinium (TheCityofLondon). TheCityofLondon was eventually rented out by the Order of Malta as their headquarters. The Jesuits took over Londinium in 1825 aided by the Rothschild family who had become the most powerful economic force in England.

WHEN YOU TAKE A LOOK AT MANY OF THE INFLUENTIAL POSITIONS OF POWER TODAY, WHETHER IT IS IN BANKING, MILITARY, PHARMACEUTICAL OR INTELLIGENCE, YOU WILL ALWAYS FIND KNIGHTS OF MALTA.

The Knights of Malta are mainly involved in working for and with the Black Nobility (royalty without an active throne), the Vatican, and the various Papal and Royal Orders, especially the Jesuits who are ultimately in control of the Vatican and the Military Order of Malta. The SMOM’s most powerful controlling inner-cores are the Order of the Garter and the Pilgrim Society which are controlled by the Queen.

When you look at who controls the financial world you will find it is the Equestrian Order of the Holy Sepulchre of JerusalemOrder of Malta and Opus Dei through the City of London Corporation and The Worshipful Company of Mercers and the more recent The Worshipful Company of International Bankers.

THE QUEEN’S OFFSHORE KINGDOM

“ONE THIRD OF ALL WORLD WEALTH IS HELD OFFSHORE, AND ABOUT HALF OF ALL WORLD TRADE FLOWS THROUGH THOSE TAX HAVENS.”   – THE TAX JUSTICE NETWORK

James S. Henry, former chief economist at McKinsey & Company, estimates that wealthy individuals have approximately $35 trillion in private financial wealth tucked away in offshore havens with $6.1 trillion in UK dependent states.

As a result of this offshore accounting, it is estimated that 60% of global trade now consists of internal transactions within multinational companies. In total, it is estimated that this complex corporate offshore accounting multinational corporations avoid paying about $240 billion per year in taxes

TheCityofLondonUK is now the money laundering capital of the world with UK firms aiding corrupt officials and criminals from across the globe to hide trillions of US dollars of ill-gotten gains. British-based banks have helped hide more than $6 trillion in nefarious payments and criminal proceeds since 2000.

Cayman Islands benefit from the added support of being a territory of the United Kingdom. The Caymans offer a number of tax-free incentives and little financial regulation and oversight. Today the country is the world’s fifth largest financial services center. It plays host to over 10,000 mutual funds, over 200 banks, over 90,000 companies, and 140 trust companies. It’s the world’s top home for hedge funds and captive health insurance companies.

Bermuda is another piece of UK territory that has long been known as a tax haven. Bermuda’s tax system puts taxes on staff payrolls, but not on corporate earnings or investment income. Its largest customer for offshore transactions is the United States.

Guernsey belongs to the British Crown but makes its own laws on matters such as taxation. The island of 65,000 people has made a big push towards being an offshore finance destination, and its main street is lined with private banks, law firms, and accounting firms. 

Jersey is another small British Crown dependency in the English Channel. Jersey prints its own banknotes and makes its own tax laws. A culture of secrecy and non-disclosure in the island has resulted in Jersey housing an estimated $5 billion dollars of wealth per square mile. Half of Jersey’s tax avoidance trade comes from the UK. 

THE “BRITISH” U. S. FEDERAL RESERVE

 Using the first major corporation in England as their model, the British East India Company, warlord bankers start wars for profit. Slavery and the looting of mines, gold, diamonds, minerals, and land is all in a day’s work for an imperialist. England’s imperialism has worked into the economic and banking practices worldwide and the Queen’s Crown Agents and Agencies have controlled global resources for centuries.

There is a linear connection between the Rothschilds, the Bank of England, and the London banking houses which ultimately links the stockholders of the Federal Reserve Banks to their subsidiary firms in New York and TheCityofLondonUK. The two principal Rothschild representatives in New York, J. P. Morgan Co., and Kuhn, Loeb & Co. were the firms which set up the Jekyll Island Conference at which the Federal Reserve Act was created and directed the subsequent successful campaign to have the plan enacted into law by Congress, and who purchased the controlling amounts of stock in the Federal Reserve Bank of New York in 1914.

These firms had their principal officers appointed to the Federal Reserve Board of Governors and the Federal Advisory Council in 1914. In 1914, a few families (blood or business related) owning controlling stock in existing banks caused those banks to purchase controlling shares in the Federal Reserve regional banks. Examination of the charts and text in the House Banking Committee Staff Report of August, 1976 and the current stockholders list of the twelve regional Federal Reserve Banks show this same family control.

THE QUEEN LOVES WAR SPOILS

Now let’s look at the top shareholders of the top military contractors for America, who we call the Corporate or Bankster Warlords to see what connections they might have to the British Crown’s investments.

Vanguard Group, State Street Corp, Capital Research Global Investors, Templeton Investment Counsel LLC, Barclays Bank Plc, BlackRock Investment Management (UK) Ltd., Schroder Investment Management, Capital World Investors, Bank of America Corporation, JPMorgan Chase & Co., Bank of New York Mellon Corp, Black Rock Advisors, Black Rock Fund Advisors, Old Republic International, Wellington Management Company, BlackRock Institutional Trust Company, N. A., Evercore Trust Company, N. A., FMR, LLC, , Invesco Ltd., Franklin Resources, Goldman Sachs Group Inc., T. Rowe Price Group, Inc. 

What is worth noting about this list is that you can find some of the usual suspects: Rothschilds, Rockefellers, Morgans, Warburgs, and the rest of the Bankster Warlords behind some of these names.

To make things even more complex, so that we can never figure out who is in charge, every one of these corporations owns major shares in every other corporation. They are intertwined like a grape vine. If we look closer we find that every one of these corporations conducts international business and is invested in international military ventures.

This type of “corporate warfare” is transnational. It is beyond being international or global. These companies work outside of the control of America as a nation and have stronger ties to Britain than to America. They work against Americans with their transnational economic warfare and make money from both sides of any conflict.

Essentially, these British and international corporations are war criminals just like Henry Schroder, the Brit who funded both Hitler and England.  This type of banking warfare is common throughout British history. 

THE CROWN’S MONEY-MAKING WAR MACHINE

Essentially, all the conspiracies about the Queen of England have some merit after following the money back to the warlord bankers who set up the U.S. Federal Reserve. But unlike most conspiracy theories suggest, the Federal Reserve regional banks are not the true culprits. The true culprits are the original investors in the corporations, listed above, who serve the military through all types of wars – physical conflicts, cyberwarfare, and economic terrorism.

It is the interwoven fabric of the investments of the war-supporting corporations that have created a system that is inbred and tied to Britain…and then to Rome. Simply through the association of the royal families of the world who are members of the Knights of Malta you have an economic intelligence community that is comprehensive insider trading at a transnational level. The monarchies must protect their financial interests and pass wealth onto their family members. That is why so many of the richest families intermarry – to keep it “all in the family.”

The richest and most powerful people in the world belong to the Knights of Malta, the Equestrian Order of the Holy Sepulchre of Jerusalem, the Order of the Garter, the Teutonic Knights and other orders that vow allegiance to the British Crown and subsequently to the Vatican. If we wish to broaden the perspective, one can add that the Society of Jesus, the Jesuits, are involved at all levels and have worked tirelessly as the soldiers of the Pope to create the ultimate “insider spy network” for the Vatican Bank.

BRITISH PRIVATE INTELLIGENCE AGENCIES

The UK has many private intelligence agencies who are devoted to the collection, analysis, and exploitation of information for a profit. Christopher Steele, the author of the Carter Page Dossier was a former British spy, which shows you the unethical nature of “British spying.” Sixty3, Orbis Business International, Cambridge Analytica, and many other British private intelligence agencies sell propaganda as intelligence. Often these corporations have private contracts with the U. S. military and government and maintain top secret security clearances with the United States. Britain has not shown itself to be “honest spies” as is evidenced in the Iraq “weapons of mass destruction” lies and the current British disinformation coming out of Syria.

Some US $56 billion or 70% of the US $80 billion national intelligence budget of the United States was in 2016 earmarked for the private sector. Functions previously performed by the Central Intelligence Agency (CIA), National Security Agency (NSA), and other intelligence agencies are now outsourced to private British intelligence corporations. Some prominent British intelligence agencies who maintain military and government contracts with America are:

Can we really trust intelligence from a country that has provided false intelligence many times? It was British intelligence itself that spied on Trump from the NSA’s headquarters in Fort Mead. “Lie to me once, shame on you. Lie to me twice, shame on me.”

WHO REALLY OWNS AND RUNS THE BANK OF ENGLAND?

When the Jesuits were suppressed by the Pope in 1773, they used their covert power over England to have the Rothschild family become guardians over the Jesuit South American stolen wealth instead of depositing it in the Vatican Bank. This action started a banking war between the Vatican and the Jesuits who used the Rothschild family as the anti-Vatican Bank.  The Rothschild’s eventually became the guardians of the Jesuit treasury in TheCityofLondon. The Rothschild’s used The Worshipful Company of Mercers to create the Bank of England which now held the Jesuit wealth stolen from South America. The Bank of England’s efforts were focused on taking over TheCityofLondonUK from Vatican control.

The Knights of Malta have never been favorites of the Jesuit Order. This hatred of the Knights of Malta increased even further in 1768 when the Knights removed the Jesuits from the Island of Malta. The Jesuits sought their revenge one year later in 1798 using Napoleon.

THE JESUITS SUBORDINATED THE KNIGHTS OF MALTA IN THE SAME YEAR AND THAT WAS THE TRUE START OF THE TAKE-OVER OF THECITYOFLONDONUK WHICH WAS STILL RULED COVERTLY BY THE KNIGHTS OF MALTA. 

If you look at St. John’s Wood where the Order of Malta are based, you will see it is the old haunt of the Knights Templar in England since the time that TheCityofLondonUK became a sovereign Nation. If you look at one of the four of the most powerful Order of Malta headquarters in Rome, you will see that the Aventine Hill is another old Templar haunt which was their original World Headquarters.

The control of the Bank of England through The Worshipful Company of Mercers is what controls the global economy. The U.S. economy is fully controlled by the Mercers and Bank of England and has been since 1868. TheCityofLondonUK controls the U.S. Economy through the Royal Institute for International Affairs which subsequently controls the Council on Foreign Relations (CFR). The CFR has set U. S. foreign policy since its inception.

TheCityofLondonUK controls the  which subsequently controls the Federal Reserve of New York, World Bank and the International Monetary Fund. TheCityofLondonUK controls the U.S. Treasury monetary policy which commands all three of those globalist organizations through the Exchange Stabilization Fund.

QUEEN LIZZY’S IMPERIAL CONTROL OF AMERICA

The British Crown and the British East India Company have never left America, and in fact, the Crown Agents still do their business to this very day. They have a death grip on the U. S. economy. From data management, to corporate banking, to the rip-off of American resources of gas, uranium, gold, and every other valuable asset in the United States, American wealth feeds directly into Britain, the Bank of England, TheCityofLondonUK, and ultimately to the British Monarchy – Queen Elizabeth II herself.

The American corporate mechanism for the continued enrichment of the British Crown is the same one used for the corporate sell-out of the American Republic: corporate lobbyists controlling Congress, corporate pay-to-play through the executive branch (Department of State, etc.), and the Senior Executive Service (SES) to maintain the bureaucratic status quo that sells out to global corporatism at every turn with no-bid contracts and cronyism that clearly shows that we are subjects of the British Monarchy.

 

The Senior Executive Service hides in plain sight, but operates in a manner that aligns with the imperialistic intents of Serco and the numerous other corporations like British Petroleum, Shell, ICAP, British American Tobacco, SABMiller, American Standard Life, Rio Tinto, and Ixstrata among many others.

THE HISTORY OF CROWN AGENTS

A Crown Agency was an administrative body of the British Empire, distinct from the Civil Service Commission of Britain or the government administration of the national entity in which it operated. These enterprises were overseen from 1833 to 1974 by the Office of the Crown Agents in London, thereafter named the Crown Agents for Overseas Governments and Administration. Crown Agents for Overseas Governments and Administrations Ltd became a private Limited company providing development services in 1996.

Crown Agencies nominally reported directly to (and were wholly owned by) the Crown, but in practice, reported to the Crown Agency Office in London, thus independent of the Colonial Office. This office became, in the late 19th century, the sole official British commercial and financial agent of all British protectorates and Crown colonies. The Colonial Office enforced a policy of sole usage of crown agencies for all purchases of goods for government use, creating a virtual monopoly over government retail supply within the colonies of the British Empire.

The Crown Agencies also became financial institutions, supplying capital, routes for investment, and pensions to all public works and government in British dependent colonies. Is it even reasonable to believe that after the American Revolution, American companies did not continue to do business with these crown companies for resources, goods and services? Life went on.

Crown Agencies trace their founding to the time of the British Empire and in 1833 the British government, hived off from the Colonial Office as a financing, stores, transport, and development office. Historians have argued that crown agencies, whose organizations operated across the British Empire in the late 19th and early 20th centuries, were the de facto administrators of British colonies. Crown Agencies wielded governmental powers through a maze of British territories, protectorates, dependencies, Mandates, and Crown Colonies which made up the British Empire of the late 19th century. After this, their mandate was reduced to “dependent” colonies (most of British Africa, India, and the West Indies), but they were given near monopoly rights over finance and supply of non-local manufactures for any public or government use. With the dissolution of the British Empire, many of these agencies reverted to control by their respective governments, became parts of the British government, or became non-governmental organizations (NGOs).

The British government incorporated the Crown Agency as a government mandated corporation tied to the Minister of Overseas Development, called the Crown Agents for Overseas Governments and Administration. In 1997, the Crown Agency was privatized. As a private limited company, the CAOGA has a number of contracts to provide governmental or para-governmental services throughout the world. Even though these organizations were “privatized” on paper, the power generally did not shift, it merely transformed into shareholder holdings and boards of directors. The term “Golden Share” developed to describe special rights given to the Queen in a stock company that gave her special preferential rights over voting and profit distribution—and thus ultimate control—like she had before.

While privatization allowed more shareholders, the Queen generally continued to control votes and profit distribution in wild disproportion to her single 10 pence voting share (Golden Share) in the mining mega company Rio Tinto PLC, for example. In addition, whenever one sees that British royalty populate a company’s board of directors, remember that these are people who pledged an oath of allegiance to the Queen first, company second.

The legal category of crown agencies still exists in some nations of the former British Empire. In most places, these have been replaced by government agencies, state-controlled companies, and (in parts of the Commonwealth) Crown Corporations. Canada and New Zealand maintain the category of government managed or owned entities called Crown Agencies.

CROWN AGENTS INTERNATIONAL

Crown Agents International (CAI) is an international development company that works with governments, aid agencies, NGOs and companies in nearly 100 countries. Through consultancy, supply chain management and financial services, they help countries grow their economies, strengthen their health systems and improve financial management.

CAI is headquartered in Sutton, Surrey but has an established network of international offices, project offices or representatives in 40 countries.

CAI is one of the world’s leading experts in public procurement and supply chain management and they provide financial services to facilitate development, focusing on international payments and cash management, trade finance and investment management for donors, NGOs and financial institutions.

CROWN AGENTS USA INC.

The following descriptions of the corporation, Crown Agents USA Inc., are taken from their website, found at: http://www.crownagents.com/about-us/our-clients/us-government.

Our story begins in the 1700s, when colonial administrations employed agents to recruit people and procure and ship supplies to the colonies. Some agents had been authorized to manage British Treasury grants and they had become known (unofficially) as crown agents.

On April 1, 1833, the British government appointed the first Joint Agents General for Crown Colonies, George Baillie and Edward Barnard. Although appointed by the British Treasury‚ the Joint Agents General were accountable only to the governors of the 13 crown colonies that they served. They managed grants, raised capital, recruited personnel and shipped supplies for their clients.

Since our incorporation in the United States, we have provided technical assistance services and support to U.S. Government agencies, including the United States Agency for International Development (USAID), Millennium Challenge Corporation (MCC), Department of State (DOS), Department of Defense (DOD), and the United States Trade and Development Agency (USTDA).

We are an international development company that partners with governments, aid agencies, NGOs and companies in nearly 100 countries. We help countries grow their economies, strengthen their health systems and improve financial management. We have permanent offices in 22 countries and presence in another 18 through our project offices and representatives.

We are a limited company owned by a non-profit-making foundation. The Crown Agents Foundation is our sole shareholder and oversees our ethos and activities. The Crown Agents Board is responsible for the company’s corporate governance. We were founded in 1833 and operated as a British statutory corporation for many years before being privatized in 1997.”

CONTRACTS WITH USAID

As an implementing partner of USAID, Crown Agents USA Inc. provides expertise in the areas of procurement, public financial management, logistics, health systems strengthening, private sector development, monitoring and evaluation, and agriculture. Here is a list of contracts that Crown Agents USA Inc. has with America that American’s themselves could easily accomplish:

United States Agency for International Development (USAID) contracts:

For example, here are three Crown Agents USA Inc. contracts with USAID associated with this single “Indefinite Delivery, Indefinite QUANTITY” USAID Public Financial Management contract (Read: a blank check):

Crown Agents USA Inc. Washington DC Federal Vendor Contracting Profile[1]

AIDOAAI1200038 $23.7m[2]

AIDOAAI1200038-AID391TO1500001 $6.6m[3]

AIDOAAI1200038-AIDOAATO1400007 $19m[4]

 • Worldwide: Supply Chain Management System  2005-2015
 • Worldwide: Farmer to Farmer Special Program Support  2008-2014
 • Worldwide: USAID – Deliver I & II Project, 2006-2015
 • Worldwide: Agribusiness & Agriculture Value Chain Development Assessment 2010-2014
 • Worldwide: Agricultural Knowledge and Program Support Work, 2010-2015
 • Worldwide: Climate Economic Analysis for Development, Investment, and Resilience 2014
 • Worldwide: Business Growth Initiative, 2006-2011
 • Worldwide:  Evaluation Services IQC, 2010-2015, subcontractor to AMEX International
 • Worldwide: Macroeconomic Foundations for Growth IQC, 2011-2016
 • Worldwide: Policy, Planning and Learning-Learning, Evaluation and Research 2015-2020,
 • Worldwide: Rule of Law IQC, 2013-2015, subcontractor to Democracy International
 • Worldwide:  Rural Agricultural Income and Sustainable Environment 2004-2015
 • Africa: Indoor Residual Spraying I and II IQC, 2006-2012
 • Africa (COMESA countries + Tanzania):  Support for Food Security Activities
 • Asia and Middle East: Asia and Middle East Growth Best Practices Project
 • Bangladesh: Feed the Future Design and Initiation Project, 2012-2014
 • Bangladesh: Trade Facility Activity, 2013 – 2018, subcontractor to IBI International
 • Bangladesh, Haiti, Rwanda, Tanzania, Uganda, U.S.: Feed the Future System 2011-2013
 • Egypt: Technical Assistance for Policy Reform II, 2006-2009, subcontractor to Bearingpoint
 • El Salvador: Access to Financial Services Program, 2011-2014
 • Ethiopia: Health Center Renovation and Coordination Project, 2006-2009
 • Ethiopia: Agriculture Growth Program – Agribusiness and Market Development 2011-2016,
 • Guatemala: Policy & Regulatory Support for Economic Growth Project, 2011-2015
 • Liberia: Roberts International Airport Equipment Procurement Program 2008-2010
 • Malawi:  National Distribution and Management of Long Life Insecticide Treated Nets to Public Health Facilities Nationally in Malawi, 2011-2015
 • Nigeria: Nigeria Expanded Trade and Transport Program, 2012-2016
 • Pakistan:  Support for Privatization Activity 2014
 • Rwanda:  Private Sector Driven Agricultural Growth 2014-2019
 • Tanzania: Strategies for the Prevention of Corruption Bureau, 2007
 • Tanzania: Staples Value Chain 2011-2016
 • Turkmenistan: Agriculture Technology Program, 2012-2015
 • Zambia: Production, Finance and Improved Technology Plus Program, 2012-2016

.

Millennium Challenge Corporation (MCC) contracts:

 • Ghana: Financial Management and Procurement Assessment Services Project, 2005-2006
 • Honduras: Procurement Oversight/Advisory Services, 2006-2011
 • Kenya: MCC Kenya Threshold Program, 2007-2009
 • Mongolia: Procurement AgentServices, 2008-2013
 • Morocco: Procurement Services Agent and Procurement Oversight Advisor, 2009-2014
 • Namibia:  Procurement Agent Services, 2009-2010
 • Tanzania:  Procurement Agent Services and Oversight Advisory Services, 2008-2014

.

Department of State (DoS) contracts:

 • Bureau of Western Hemisphere Affairs Impact Evaluation for Small Business Development Centers, 2012-2015
 • Middle East, Africa, and Asia: Impact Assessment for the Global Innovation through Science and Technology Initiative, 2012-2013
 • Sustainable Buildings Initiative, 2012-2013
 • Evaluation of the International Narcotics and Law Enforcement Affairs Transnational Crime and Rule of Law Programs in the Russian Federation, 2012-2013
 • Bureau of Economic and Business Affairs M&E of Bureau Programs, Projects, and Activities Agricultural Biotechnology Outreach Funds, 2012-2013
 • Office of Weapons Removal and Abatement, Bureau of Political Military Affairs Program Evaluation, Balkans, 2012-2013
 • Office of Environmental Quality and Transboundary Issues Mercury Program Evaluation, 2013-2014
 • Evaluation of the Nexus Dialogue on Water Infrastructure Solutions, 2014-2015
 • El Salvador and Mexico: Bureau of Western Hemisphere Affairs Impact Evaluation for Small Business Development Centers, 2012-2015

.

Department of Defense (DoD) & United States Trade and Development Agency (USTDA) contracts:

 • Vietnam:  USTDA National Single Window Customs Project, 2012
 • Global: DOD’s Cooperative Threat Reduction Integration Contract II IDIQ, Subcontractor to Raytheon, 2011-2016
 • Botswana: USTDA Procurement Advisory Services to the Ministry of Minerals, Energy and Water Resources, 2015

 

BRITISH CONTROL OF AMERICAN URANIUM ENRICHMENT

Another British corporation that has taken over the uranium enrichment market in America is the URENCO Group that has gone to great extremes to hide the fact that Britain, Holland and Germany own and run the largest uranium plant in America. The URENCO Group is a nuclear fuel company operating several uranium enrichment plants in Germany, the Netherlands, United States, and United Kingdom. It supplies nuclear power stations in about 15 countries, and has a 29% share of the global market for enrichment services in 2011. URENCO uses centrifuge enrichment technology in New Mexico subsidized by U. S. tax payers.

In July 2012, it was reported that a sale of the government interests of URENCO was being sought. URENCO, headquartered in Stoke Poges in Buckinghamshire and registered in the UK, is one third owned by the UK government, one third by the Dutch government, the rest by two major German utilities, E.ON and RWE (one sixth each).

URENCO also owns a 50% interest in Enrichment Technology Company (ETC), a company jointly owned with Areva. ETC provides enrichment-plant design services and gas-centrifuge technology for enrichment plants through its subsidiaries in the UK (Capenhurst), Germany (Gronau and Jülich), the Netherlands (Almelo), France (Tricastin) and the U.S. (Eunice, New Mexico). 

URENCO USA

Somehow, the British owned URENCO company has the uranium market cornered in America. Located in southeastern New Mexico, the URENCO USA facility began operations on June 11, 2010. URENCO USA is the first enrichment facility to be built in the United States in 30 years and the first ever using centrifuge enrichment technology.

URENCO uses the U. S. National Enrichment Facility (NEF) as its plant for the enrichment of uranium in Eunice, New Mexico. The NEF is operated by Louisiana Energy Services (LES), which is in turn owned by the URENCO Group, just to make sure it looks like an American company. Notice the elaborate ownership of this facility hides who actually owns and benefits from this facility. Foreign nations directly benefit through the profits after U. S. tax payers pay two/thirds of the cost of building it.

Since the Dedication Ceremony in October 2008, the company has grown to 236 employees with an annual payroll of USD $23 million. At full capacity, NEF can provide 50% of the current enriched uranium demand for civilian nuclear power plants in the U.S. The NEF began operations in June 2010. The original proposed budget was USD $1.5 billion, but this increased to USD $3 billion for an enlarged facility capable of 5.9 million SWU at full capacity.

Urenko plant
URENCO USA’s New Mexico Enrichment Facility

URENCO CORRUPTION

In the 1970s, Dr. Abdul Qadeer Khan who worked for a subcontractor of URENCO in Almelo, brought stolen drawings of the centrifuges operated by URENCO to Pakistan. In the early 1974, Dr. Khan joined the uranium enrichment program and, within a short span of time, established a highly advanced uranium enrichment facility near Islamabad.

In May 1985, the United Nations Council for Namibia decided to take legal action against URENCO for breaching UNCN Decree No. 1, which prohibited any exploitation of Namibia’s natural resources under apartheid South Africa, because URENCO had been importing uranium ore from the Rössing mine in Namibia.

According to Greenpeace, URENCO has a standing contract with Russia for the disposal of radioactive waste. In reality, these contracts do not relate to the disposal of waste, but to the sale of depleted uranium tails, which are re-enriched to natural uranium equivalent. As the enricher, Russia would be the owner of any radioactive waste that results from this process. In March 2009, there were protests about the largest-ever load of depleted uranium hexafluoride being transported from Germany to the Siberian town Seversk.

BRITISH PETROLEUM’S U.S. RETAIL

BP might as well stand for “British Pirates” if you look at the record of a company that flourishes in America, the home of the largest oil companies in the world, and pollutes and destroys environment in a country they don’t live in. BP has a poor safety record and it looks like they just don’t care about America’s ecosystem. These British Pirates, along with Shell, have fleeced America in every way concerning oil, from drilling to gas stations. From New York to San Francisco, British Petroleum has a network of retail stations that provide Americans with fuels, lubricants and other products essential to modern transportation. The company’s nationwide retail presence includes over 7,100 BP and ARCO branded gas stations, along with close to 1,000 convenience stores.

In 2016, BP delivered 7.3 billion gallons of BP-branded fuel to its U.S. customers. BP’s upstream operating segment includes production from Prudhoe Bay area in Alaska and four production platforms in deep-water Gulf of Mexico, where BP is the leading leaseholder. In 2016, BP produced 676,000 barrels of oil per day, making the company one of America’s largest oil and natural gas producers.

How is it possible in America that U. S. governmental agencies allow the British invasion of our land, waters, and streets. There is no reason that U. S. oil rights should go to a foreign country for their profit. American oil should be processed and sold by American companies not added to the portfolio of the Queen of England.

BP CRIMES

BP PLC is the company responsible for the 2010 Deepwater Horizon oil spill. BP paid a record $20.8 billion to the US government to cover damages caused by the disaster. It is considered the largest settlement with a single entity in American history. Apart from this settlement, BP has spent a reported $28 billion on cleanup and compensation for their criminal negligence.

The Deepwater Horizon disaster is considered by many to be the worst oil spill in US history. The spill occurred when an offshore oil rig exploded in the Gulf of Mexico, dumping 4.9 million barrels of oil into the surrounding waters. The explosion killed 11 people and devastated marine wildlife in the area.

BP was found to be in gross negligence for not testing the only safety measure they had available for deep-water drilling accidents. BP continued to lie about their unpreparedness and criminal cover-up. The massive oil slick still exists and has yet to be properly managed or cleaned up. America will never fully recover from this disaster. BP (British Pirates) carelessness for gross profits cost America more than money can recover.

SHELL OIL COMPANY

Shell Oil Company is the United States-based wholly owned subsidiary of Royal Dutch Shell, a multinational oil company of Anglo-Dutch origins, which is amongst the largest oil companies in the world. Shell Oil is wholly owned by British interests. Approximately 22,000 Shell employees are based in the U.S. The U.S. headquarters are in Houston, Texas. Shell Oil Company, including its consolidated companies and its share in equity companies, is one of America’s largest oil and natural gas producers, natural gas marketers, gasoline marketers and petrochemical manufacturers.

Shell is the market leader through approximately 25,000 Shell-branded gas stations in the U.S. which also serve as Shell’s most visible public presence. At its gas stations Shell provides diesel fuel, gasoline and LPG. Shell Oil Company was a 50/50 partner with the Saudi Arabian government-owned oil company Saudi Aramco in Motiva Enterprises, a refining and marketing joint venture which owns and operates three oil refineries on the Gulf Coast of the United States.

Shell products include oils, fuels, and car services as well as exploration, production, and refining of petroleum products. The Shell Oil Refinery in Martinez, California, the first Shell refinery in the United States, supplies Shell and Texaco stations in the West and Midwest.

After Texaco merged with Chevron in 2001, Shell purchased Texaco’s shares in the joint ventures. In 2002, Shell began converting these Texaco stations to the Shell brand, a process that was to be completed by June 2004 and was called “the largest retail re-branding initiative in American business history.”

SHELL’S CRIMES

Shell Puget Sound Refinery, Anacortes, Washington, was fined $291,000 from 2006 to 2010 for violations of the Clean Air Act making it the second most-fined violator in the Pacific Northwest. As of 2011, it was listed as “high priority violator” since 2008.

In 2008, a lawsuit was filed against Shell Oil Company for Clean Air Act violation. Shell Deer Park facility, 20 miles east of Houston, was the nation’s eighth-largest oil refinery and one of the world’s largest petrochemical producers. The facility was also the second largest source of air pollution in Harris County, which ranked among the lowest in the nation in several measures of air quality.

Between 1978 and 1995, Shell Oil produced polybutylene pipes, which corrode when exposed to chlorine. A class action lawsuit was filed in 1995 against Shell Oil when the polybutylene pipes caused flooding in many households in the U.S. and Canada. The settlement required Shell Oil to pay for the re-installation of piping for millions of houses for claims filed through May 2009.

BRITISH AMERICAN TOBACCO

British American Tobacco plc (BAT) is a British multinational tobacco company headquartered in London. It is the largest publicly traded tobacco company in the world. BAT has a primary listing on the London Stock Exchange. BAT has a market-leading position in over 50 countries and operations in around 180 countries. Its four largest-selling brands are its native brand Dunhill and US brands Lucky Strike, Kent and Pall Mall, others the company markets include Benson & Hedges and Rothmans.

The company was formed in 1902, when the United Kingdom’s Imperial Tobacco Company and the United States’ American Tobacco Company agreed to form a joint venture, the British-American Tobacco Company Ltd. In 1911, the American Tobacco Company sold its share of the company. Imperial Tobacco gradually reduced its shareholding, but it was not until 1980 that it divested its remaining interests in the company.

In July 2004 the U.S. business of British American Tobacco (Brown & Williamson) was combined with that of R. J. Reynolds Tobacco Company (R. J. Reynolds), under the R. J. Reynolds name. R. J. Reynolds and Brown & Williamson were the second and third-ranking U.S. tobacco companies prior to the combination. When they combined, R. J. Reynolds became a subsidiary of Reynolds American, with BAT holding a 42% share.

In 2017, BAT bought the remaining 57.8 percent of U.S. cigarette maker Reynolds American in a $49.4 billion takeover that would create the world’s biggest listed tobacco company with brands including Newport, Lucky Strike and Pall Mall.

Over six million people worldwide die to tobacco death each year. The British don’t seem to mind that this industry kills more people per year than all the wars combined. There have been no class action suit against BAT in the UK.

ICAP – THE WORLD’S LARGEST INTERDEALER BROKER

ICAP was the world’s largest interdealer broker for over-the-counter (OTC) trading. In 2016, ICAP sold its global broker business to the British brokerage firm Tullett Prebon, which retained the “ICAP” brand, and ICAP rebranded the remaining, non-brokerage part of the business as NEX Group.

ICAP had daily transaction volume of more than $2.3 trillion at 50 locations in 32 countries, and offered both voice-driven and electronic brokerage systems plus post-trade services. It provided wholesale brokerage on a range of interest rates, credit derivatives, commodities, foreign exchange, emerging markets, equities and equity derivatives. More than 40 percent of its trading occurred on its two electronic trading platforms, BrokerTec and EBS, which merged to become EBS BrokerTec.

ICAP offers a range of OTC (over-the-counter) financial products and services in energy, foreign exchange, interest rates, credit and equity markets and indices. For each of these asset classes, ICAP’s electronic capability gives customers the choice to enter prices and execute trades electronically, directly via one of ICAP’s electronic trading systems, or to engage with brokers to identify and help negotiate trades. According to its 2013 Annual Report. Its electronic broking volume for 2013 reached $728.3 billion.

ICAP BECOMES TP ICAP

TP ICAP plc is a global firm of professional intermediaries that operates in the world’s financial, energy and commodities markets. It is listed on the London Stock Exchange and is a constituent of the FTSE 250 Index. In November 2015, the company agreed to terms with ICAP (now known as NEX Group) to acquire their global hybrid voice broking and information business. Using the name of the acquired business the company changed its name from Tullett Prebon plc to TP ICAP plc on 30 December 2016.

ICAP CRIMES

On September 25, 2013, ICAP was fined a total of $87 million, including a $65 million settlement with the Commodity Futures Trading Commission (CFTC) and a $22 million settlement with Britain’s Financial Conduct Authority as part of an investigation into the manipulation of the LIBOR benchmark interest rate. The ICAP fine was in addition to settlements paid by British lenders Barclays and the Royal Bank of Scotland, as well as UBS, of Switzerland, of a combined $2.5 billion related to the LIBOR scandal. ICAP was the first interdealer broker fined for rigging the Libor.

In June 2014 ICAP received an antitrust complaint from the EU’s antitrust arm alleging it facilitated a cartel to manipulate yen Libor. The complaint alleged that “ICAP acted as a facilitator to breaches of EU competition law by certain banks in relation to yen Libor for isolated periods between 2007 and 2010.”

THE UK AND SILICON VALLEY

The UK is the leading European destination for Silicon Valley investors, with British tech companies raising more venture capital from Bay area VCs than any other European country. According to the investment data released by London & Partners, over the last five years UK tech companies have received more venture capital investment from West Coast investors than France, Germany and Ireland combined.

Silicon Valley investors continue to pump large sums of money into UK tech companies despite Brexit, with 2017 already seeing a record $1.13 billion raised since the beginning of the year. The findings have been released to mark the start of Silicon Valley Comes to the UK, a week-long series of events bringing together leading figures from the Bay area and UK tech scenes.

Further analysis of the investment data reveals that London tech companies received the majority of venture capital investment from the Bay area, accounting for over 90% ($1.04bn) of the total amount raised by UK tech companies this year. Over the last five years, London tech firms have also raised considerably more capital ($2.5bn) than their European counterparts.

London’s thriving VC market has been boosted by the number of unicorn companies based in the capital, with separate research from investment firm GP Bullhound revealing that London is home to more unicorns than any other European city. Fresh analysis of its 2017 Titans of Tech report found that London accounts for almost one third of all unicorns in Europe. With 17 out of the 53 unicorns founded in London.

RIO TINTO AND RESOURCE FLEECING

Rio Tinto Energy America (RTEA) was a wholly owned American subsidiary of the England and Australia-based mining giant, the Rio Tinto Group, headquartered in Gillette, Wyoming, United States. The company, previously known as Kennecott Energy after another of Rio Tinto’s American subsidiaries, was formed in 1993 when Rio Tinto purchased NERCO and placed that company’s Spring Creek coal mine and Antelope coal mine under the RTEA umbrella. Subsequent acquisitions included the Cordero Mining Company, the Colowyo Coal Company, and the Jacobs Ranch coal mine. RTEA operated four mines  in Wyoming and Montana, supplying fuel for the generation of approximately 6% of the United States’ electricity consumption. The RTEA mines were spun off to Cloud Peak Energy in 2010.

Boron

The heart of Rio Tinto Borates’ business is the open-pit mine in Boron, California, one of two world-class borate deposits on the planet. Company founders began mining borates in 1872. What began as an underground mine was transformed into an open pit mine in 1957.

Resolution

The Resolution Copper project is a proposed copper mine that can supply the world with the copper it needs to support ongoing technological and environmental innovation. The project will generate sustainable benefits for Arizona, creating several thousand direct and indirect jobs and is expected to have an economic value of several billion dollars over the estimated life of the mine.

Rio Tinto Kennecott

Rio Tinto Kennecott is a fully integrated mining operation located just outside Salt Lake City, Utah, US. Kennecott is a wholly owned subsidiary of Rio Tinto. For more than 110 years, Kennecott has been mining and processing minerals from the rich orebody of the Bingham Canyon Mine. In 1989, Rio Tinto acquired the Bingham Canyon Mine and other facilities in the Salt Lake Valley.

RIO TINTO CRIMES

The top U.S. securities regulator rejected arguments by Rio Tinto Plc and two former top executives that its civil lawsuit claiming they concealed the plunging value of coal assets owned by the big Anglo-Australian mining company should be dismissed. In letters filed with the U.S. District Court in Manhattan, the Securities and Exchange Commission said its complaint adequately alleged that fraud occurred, and that Rio Tinto, former Chief Executive Thomas Albanese and former Chief Financial Officer Guy Elliott intended to deceive investors.

The SEC accused Rio Tinto of ignoring the need to write down most of the value of Mozambique coal assets it had bought for $3.7 billion in April 2011, while it was raising roughly $5.5 billion from U.S. investors. Rio Tinto wrote off most of the value in January 2013, and sold the assets in late 2014 for just $50 million. It said that had Rio Tinto properly written down the assets, its net earnings for the first half of 2012 would have been reduced by more than 50 percent.

CANADIAN CGI GROUP INC.

The total price tag for ObamaCare’s main enrollment portal cost American’s more than $2 billion, according to an analysis by Bloomberg Government. The new total includes efforts to construct and then fix HealthCare.gov after serious technical problems threatened to shutter the site last fall.

Who was the pathetic corporation that gouged Americans? A Canadian company called CGI – Consultants to Government and Industries. Don’t forget, the British Crown owns large stakes in most Canadian national businesses due to being part of the British Commonwealth. The Queen always has her first choice of stocks in any Commonwealth Country – especially Canada.

Americans were not happy with the exorbitant costs charged by CGI, nor the fact that a Canadian company ripped-off U. S. tax-payers and created an ineffective portal that a high school student could have done a better job creating. Congressman Issa had this to say about the debacle:

“Two billion dollars is an awful lot to pay for a website with lingering security issues that transfers the costs of healthcare from customers to taxpayers,” said House Oversight Committee Chairman Darrell Issa (R-Calif.) in a statement.

“If this were private enterprise, the CEO would have been fired and company shareholders would be suing,” he added. “But in this Administration, there’s no high-level accountability and the focus remains fixated on signing up as many Americans as possible regardless of the cost, the security risks, or the impact on the quality of healthcare for all Americans.”

CGI Group Inc. (Consultants to Government and Industries), more commonly known as CGI, is a Canadian global information technology consulting, systems integration, outsourcing, and solutions company headquartered in Montreal, Quebec, Canada. CGI purchased American Management Systems (AMS) for $858 million in 2004, which grew CGI’s presence in the United States.

CGI Federal’s 2010 acquisition of Stanley, Inc. for $1.07 billion almost doubled CGI’s presence in the United States, and expanded CGI into defense and intelligence contracts. In 2012, CGI acquired Logica for $2.7 billion Canadian, making CGI the fifth-largest independent business processes and IT services provider in the world, and the biggest tech firm in Canada.

In 2016 CGI ranked No. 955 on the Forbes Forbes Global 2000. At the time CGI had assets worth CAD $20.9 billion, annual sales of $10.7 billion, and a market value of $9.6 billion. As of 2017, CGI is based in forty countries with around 400 offices, and employs approximately 70,000 people. As much as 29% of CGI’s business comes from the United States.

SERCO – BRITISH CONTROL OUR SENSITIVE DATA

Queen Elizabeth II, owns and controls U. S. data management, corporate banking, resources of gas, uranium, gold, and many strategic resources and systems in the United States. This system of control is called SERCO, and it is essentially a Crown Agent.

Serco is not only an enemy of the United States, but an enemy of countries and people around the world. For example, did you know that the U. S. Patent Office is controlled by Serco? That’s right, a BRITISH based company controls the creative efforts of American entrepreneurs and creators. Serco was the company awarded the Obamacare data management system that cost America’s over $2 billion.

That’s right. SES employees in charge of selecting contracts for this lucrative data management system couldn’t find any U.S. based companies to do the work. Instead they cherry-picked their buddies at British owned and controlled Serco to deliver Obamacare management.

Here are a few highlights of what Serco does already in our government. To our friends in other parts of the world, don’t be surprised when you see similar structures in your own country run by the British Monarch through Serco:

 • Serco manages all patents for the U. S. Patent and Trademark Office. Brits have the first shot at stealing American’s intellectual property rights. This is shocking but true.
 • Serco controls the most sensitive data management systems in all branches of the military, federal government, and state and local municipalities.
 • Serco controls air traffic management, airlines security, airport management and all aspects of ticketing, visa data management, and timetable management.
 • Serco is called, “the largest company no one has ever heard of.”
 • Serco’s efficiency rating in England, Canada, and Australia is below 65% and many lawsuits have been filed against the company for egregious fraud and mismanagement.
 • Serco was paid $1.2 billion to management the data of Obamacare — British company handling American’s private medical information.

 Serco goes by many names, so always look under the hood in their corporate documents to find its trail back to Queen Lizzie. In America, it operates as Serco Inc. and claims on its website that it “is a leading provider of professional, technology, and management services for the federal government.” Headquartered in Reston, Virginia, Serco Inc. has approximately 10,000 employees, annual revenue of $2.5 billion, and is ranked in the top 35 of the largest federal prime contractors.

Piercing the corporate veil, we find that Serco Inc. is a wholly-owned subsidiary of Serco Group plc, a $7 billion international business that works with government and public services around the world.

Many researchers say that Serco runs the United Kingdom (UK), the United States, Canada, and Australia. Serco has over 60,000 people in 35 countries across the world. To our international readers, it is highly doubtful that they are not operating in your country.

Serco is a leading provider of public services of all types. Serco operates internationally across five sectors and four geographies: defense, justice, immigration, transportation, health and human services. Its services are delivered in UK, Europe, North America, Asia Pacific, and the Middle East.  

Serco delivers records management and processing support services for many U. S. government agencies. Major programs include processing and classifying of patent applications for the U.S. Patent and Trademark Office; records management and process of applications and petitions at U.S. Citizenship and Immigration Services’ Service Centers; processing visa applications at the U.S. Department of State’s National Visa Center and Kentucky Consular Center; and, records management services at the U.S. Citizenship and Immigration Services’ National Benefits Center, among many others.

Ninety percent of Serco’s business is with the federal government with 10,000 workers across 45 states. Serco’s experience is in paper pushing, records management, processing applications, processing visas, handling patents with the U.S. Patent and Trademark Office. There are more than 60 million records that Serco handles for the Department of Homeland Security.

Serco Inc. is indeed part of Serco Group, an international contracting firm headquartered near London and partly owned by the UK government itself. Serco Inc. is the North America division of Serco Group, plc. In North America, Serco Inc. serves federal, state and local governments, along with the Canadian government and commercial customers, and over 14,000 in North Americas.

Digest that for a moment: U.S. federal records, personal medical records, patents, and visas are held by a company owned and directed by the British Monarch. Its “soldiers on the ground” are employees of SES. These SES employees guarantee that Serco gets the contracts and then manages and oversees their continued involvement.

Th UK is suing Serco for the alleged theft of $80 billion dollars. UK officials have been investigating Serco and found that the company is only effective 65% of the time. Serco has been found out to be corrupt from top to bottom. Many mistakes of data management have also happened in the United States that have caused terrible disasters and multiple deaths. Serco manages services for the military and government that are incredibly sensitive and should be trusted to no one else but the United States of America.

Profile_SercoSpider1See our article on Serco for more details about this inefficient and corrupt British corporation:

TENTACLES OF SERCO STRANGLE AMERICA

.

FINALLY WINNING THE AMERICAN REVOLUTION

We are not a sovereign nation with our arrangement with the British government and UK based corporations. It seems that we are still subjects of the British Monarchy in many ways.

The American corporate mechanism for the continued enrichment of the British Crown is the same one used for the corporate sell-out of the American Republic – corporate lobbyists controlling Congress, corporate pay-to-play through the executive branch (such as Hillary’s Department of State), and the Senior Executive Service (SES) to maintain the bureaucratic status quo, selling out to global corporatism at every turn with no bid contracts and cronyism.

The Senior Executive Service and Serco are the people and organizational systems that the British Monarchy uses to control America through economic cronyism that bolsters the continued economic slavery of Americans to foreign powers.

The Senior Executive Service aligns with the imperialistic intents of Serco and the numerous other corporations that we have described in this intelligence report (BP, Shell, ICAP, British American Tobacco, Rio Tinto, etc).

It is time to send the Red Coats running home to Queen Lizzie and finally end the American Revolution against British tyranny. It is time to notice that the UK is not our friend and we should not be sharing intelligence in the Five Eyes Community (UK, Canada, Australia, New Zealand, USA).

We need to bring our wealth back home to America and stop using tax payer dollars to fund Crown Agents in whatever form they take. American freedom and independence does not need the dead weight of archaic monarchies that believe they should always get their “golden share” before the commoners get their crumbs.

We must throw off the shackles that have tied the British Crown to American economic affairs. We do not need to pay taxes to the Crown any longer. We simply must choose American companies to do American work and stop the Senior Executive Service from giving higher priority to Crown Agents and British corporate interests.

SPYGATE WAS DIRECTED BY THE QUEEN, NOT RUSSIA

.

INTERNATIONAL ESPIONAGE, SPYGATE, AND ALL THE QUEEN’S MEN

.

HER MAJESTY QUEEN ELIZABETH AND THE PRIVY COUNCIL INTERFERED WITH THE US 2016 PRESIDENTIAL ELECTION

.


.

[1] Crown Agents USA Inc. Washington DC. (Accessed Apr. 17, 2018). Federal Vendor Contracting Profile via GovTribe. USAID.

[2] Crown Agents USA Inc. Wasington DC. (Sep. 30, 2012). Contract No. AIDOAAI1200038, $23.7m, thru Sep. 29, 2020 (7 years), PUBLIC FINANCIAL MANAGMENT: PUBLIC FINANCIAL MANAGEMENT (PFM) INDEFINITE DELIVERY INDEFINITE QUANTITY (IDIQ) CONTRACT – TO CROWN AGENTS via GovTribe. USAID.

[3] Crown Agents USA Inc. Washington DC. (Dec. 24, 2014). Contract No. AIDOAAI1200038-AID391TO1500001, $6m, thru Feb. 22, 2018 (3 years), SUPPORT FOR PRIVATIZATION ACTIVITY: IN SEPTEMBER 2013, THE GOVERNMENT OF PAKISTAN (GOP) AND THE INTERNATIONAL MONETARY FUND (IMF) REACHED AGREEMENT ON A THREE-YEAR, $ 6.68 BILLION EXTENDED FUND FACILITY (EFF). Vendor Contacts: Anne C. Sattgast, Joe G Lentini. Via GovTribe. USAID.

[4] Crown Agents USA Inc. Washington DC. (May 19, 2014). Contract No. AIDOAAI1200038-AIDOAATO1400007, $19m, thru Sep. 29, 2018 (4 years), PUBLIC FINANCIAL MANAGMENT: THIS ACTION PROVIDES GCC OFFICE FUNDING FOR A NEW EP-MANAGED TASK ORDER NAMED CEADIR – CLIMATE ECONOMIC ANALYSIS FOR DEVELOPMENT, INVESTMENT AND RESILIENCE UNDER THE PUBLIC FINANCIAL MANAGEMENT (PFM) IDIQ. Vendor Contacts: Anne C. Sattgast, Joe G Lentini. Via GovTribe. USAID.

via Despre “VEDETELE ORTODOXIEI” pro MARELE SINOD: Cuvantul Ortodox (fost Razboi intru cuvant), ActiveNews, Iulian Capsali, Virgiliu Gheorghe, Familia Ortodoxa. Semnează VIOREL ISTRATE, economist. Preluare de la http://sinodultalahresc.tk/. Comentariul nostru: ce mană cerească acest Sinod Tîlhăresc! Atitudinea hotărîtă a ortodocșilor români contra actelor semnate acolo desparte, cu adevărat, grîul de neghină. Asistăm la căderea măștilor și la darea aramei pe față.

A fost descoperit la Biserica Naşterii Domnului din Betleem, /simbata, 29 iunie 2019, se pare/ un baptisteriu vechi de 1500 ani — gânduri din ortodoxie (2), preluat de la www.aparatorul.md.

aparatorul.md: La Biserica Naşterii Domnului din Betleem a fost descoperit sâmbătă un baptisteriu vechi de 1500 ani, informează Agenţia de ştiri Wafa. Descoperirea a fost făcută în timpul lucrărilor de restaurare executate la baptisteriul existent în partea de sud a bisericii. Ziad al-Bandak, conducătorul echipei de restaurare a întregului ansamblu eclezial, a spus că descoperirea […]

via A fost descoperit la Biserica Naşterii Domnului din Betleem, un baptisteriu vechi de 1500 ani — gânduri din ortodoxie (2)

DEZVĂLUIRI: 23-25 august 1989 – Încheierea Acordului Bonn-Budapesta privitor la angajamentul german de sprijinire a Ungariei , pentru unificarea cu Transilvania

via DEZVĂLUIRI: 23-25 august 1989 – Încheierea Acordului Bonn-Budapesta privitor la angajamentul german de sprijinire a Ungariei , pentru unificarea cu Transilvania

În vara anului 1989, Republica Federală Germania finalizase în mare înţelegerile cu Uniunea Sovietică şi cu S.U.A., privitoare la unificarea ţării.

Franţa şi Marea Britanie au încercat să se opună acestui proiect.

În cadrul întâlnirii dintre preşedintele Franţei, Francois Mitterand şi cel al Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, de la Kiev, din 6 decembrie 1989, a cărei stenogramă a fost dată publicităţii, Mitterand a arătat pericolul refacerii puterii Germaniei şi a exercitării unui control al ei asupra întregului centru al Europei.

El l-a rugat pe Gorbaciov să nu sprijine proiectul german de reunificare, promiţând în schimb accesul Moscovei la fonduri mari prin Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Franţa şi Marea Britanie invocau şi necesitatea menţinerii Germaniei divizată, pentru a nu-i crea probleme lui Gorbaciov, sprijinitorul politicii Occidentului, în faţa acuzaţiilor pe care i le aduceau grupările politico-militare şi de informaţii conservatoare de la Moscova, nemulţumite de faptul că preşedintele sovietic sprijinea promovarea intereselor occidentale.[1]

Pentru a-l sprijini pe Mihail Gorbaciov, Marea Britanie şi Franţa au sprijinit regimurile politice pro-sovietice din centrul şi estul Europei, cum a fost şi cazul sprijinirii grupării Iliescu-Militaru-Brucan de la Bucureşti.[2]

Unii lideri din Republica Democrată Germană nu s-au împăcat uşor cu ideea dispariţiei Germaniei comuniste, mai ales şefii Partidului Comunist, Erich Honeker (deloc) şi unii lideri ai Stasi, ca generalii Erich Mielke și Markus Wolff (greu).

Era necesară o acţiune populară de anvergură care să convingă pe comuniştii radicali să accepte mersul evenimentelor spre reunificarea paşnică a ţării. Guvernul vest-german a conceput un plan de trecere în masă a unor cetăţeni din Germania de Est în cea de Vest.

Pentru aceasta, cancelarul Helmuth Kohl s-a deplasat la Budapesta, în perioada 23-25 august 1989 şi a încheiat Acordul Bonn-Budapesta privitor la angajamentele de sprijin al Ungariei pentru reunificarea Germaniei şi al guvernului de la Bonn pentru reunificarea Ungariei cu Transilvania.

Anterior, se purtaseră discuţii  intense, încheiate în jurul lui 19 august 1989.

Prin acordul încheiat, Ungaria se angaja să deschidă graniţa cu Austria, permiţând est-germanilor, care intrau cu zecile de mii ca turişti în Ungaria, să treacă în vest.

În schimb, Germania s-a angajat să sprijine Ungaria în eforturile ei de a recupera Transilvania.

Încurajarea germană şi siguranţa guvernului maghiar legat de interesul Uniunii Sovietice pentru destabilizarea României, a determinat Budapesta să se implice din plin în acţiunile din România, din decembrie 1989, alături de serviciile secrete ale altor state.[3]

De altfel, Uniunea Sovietică demarase cu decenii în urmă, din 1969, pregătirile în vederea schimbării regimului ceauşist de la Bucureşti, aşteptând doar condiţii prielnice şi motivaţii solide.

Printr-un document al serviciului vest-german de informaţii, B.N.D., emis în anul 1973, guvernul de la Bonn era informat că ministrul sovietic al Apărării, mareşalul Andrei Greciko a afirmat într-o convorbire cu Erich Honeker că „într-o perspectivă mai lungă, lucrurile nu mai pot continua astfel cu România”.

Serviciile sovietice de securitate şi informaţii creaseră o unitate specială care sprijinea din umbră organizaţiile revizioniste maghiare din emigraţie, care revendicau Transilvania cu glas tare.

De asemenea, sovieticii au catalizat revendicările bulgarilor faţă de sudul Dobrogei.

În iunie 1971, cu ocazia vizitei în China, Nicolae Ceauşescu a fost informat de preşedintele Mao şi de premierul Ciu En Lai că Moscova acţionează împotriva României mai ales prin agentura compusă din personalităţile politice, informative şi militare care făcuseră studiile în U.R.S.S. şi slujeau în continuare internaţionalismul comunist, în general şi Uniunea Sovietică, în special.[4]

În cursul revoltei populare şi al loviturii de stat din România (decembrie 1989), Ungaria a fost implicată direct în destabilizarea României, iar acţiunile diversioniste s-au desfăşurat în formele cele mai violente în Transilvania, mai ales de-a lungul unui aliniament de frontieră a provinciei istorice (Timişoara, Arad, Cugir, Sibiu, Braşov, Târgu Secuiesc, Miercurea Ciuc şi altele).

                                                                                      Prof. univ. dr. Corvin Lupu

 

(Preluare din articolul Preliminarii la avenimentele de la Târgu-Mureș, 1990, în „Vitralii-lumini şi umbre”Revista veteranilor din serviciile române de informații, Anul IV, nr. 10/2012, pp. 23-30).

 

 

Note:

[1] Alex Mihai Stoenescu, Din culisele luptei pentru putere. 1989-1990. Prima guvernare Petre Roman, Editura RAO International PublishingCompany, Bucureşti, 2006, pp. 180-182.

[2]Pentru a sprijini gruparea condusă de Ion Iliescu, serviciile secrete britanice au trimis la Bucureşti dosarele de agenţi ai spionajului britanic în România ai unora dintre liderii naţional-ţărănişti, inclusiv ale lui Iuliu Maniu (nume conspirativ Tom), pentru  ca Ion Iliescu să-l poată şantaja pe Corneliu Coposu şi conducerea P.N.Ţ.C.D. Vezi şi Virgil Măgureanu, Alex Mihai Stoenescu, De la regimul comunist la regimul Iliescu, Editura RAO International Publishing Company, Bucureşti, 2008, pp. 157-158.

[3]Vezi Corvin Lupu, România în contextul relaţiilor internaţionale actuale, Editura Techno Media, Sibiu, 2006, p. 94 sqq.

[4]Cristian Troncotă, Duplicitarii. O istorie a Serviciilor de Informaţii şi Securitate ale regimului comunist din România, Editura Elion, Bucureşti,2003, pp. 147, 149 şi 151.

 

„Ca să fie admisă în UE, României i s-a cerut să își distrugă economia”, titrează http://romaniaveche.eu. ActaDiurna adaugă: iar „România” – mai exact, tovărășimea securistă de la vîrful ei, s-a executat cu ZEL! Cu AMPLE comentarii ActaDiurna între paranteze pătrate, pe marginea acestui articol nu lipsit de adevăr. Cu reproducerea a 6 comentarii facebook. – Republicat cu redarea in extenso a unuia din multele articole internet menit să clarifice poza de profil, preluată din domeniul public.

via „Ca să fie admisă în UE, României i s-a cerut să își distrugă economia”, titrează http://romaniaveche.eu. ActaDiurna adaugă: iar „România” – mai exact, tovărășimea securistă de la vîrful ei, s-a executat cu ZEL! Cu AMPLE comentarii ActaDiurna între paranteze pătrate, pe marginea acestui articol nu lipsit de adevăr. Cu reproducerea a 6 comentarii facebook.

”Băsescu este evreu”.

Au fost nenumărate discuții de-a lungul timpului de despre Traian Băsescu și despre faptul că la origini acesta ar fi evreu. Pe această temă au dezbătut chiar și Ion Coja și Vadim Tudor, dar totul rămăsese învăluit în mister. Recent, am primit pe adresa redacției o scrisoare din partea unui cititor care a investigat originile fostului președinte al României.

”BĂSESCU este EVREU
Iată argumentele mele:
Primăria Constanţa m-a informat că decesul lui Dumitru Băsescu, tatăl lui Traian Băsescu, este înregistrat la data de 08.08.2002 şi că data naşterii este: 04.12.1925, localitatea Gorban Iaşi, din părinţi: Ion şi Sofica.
Ştiind că tata lui Dumitru Băsescu a fost Petrache, am fost un pic intrigat sau contrariat.
De la Primăria Gorban am reuşit să aflu că în Registrul de naşteri sunt înregistrate 69 de nume în anul 1925 dar nici unul nu este al lui Dumitru Băsescu. Am insistat: vreau să aflu numele celor înregistraţi ca fiind născuţi în 04.12.1925?
– Nu avem nici un nou născut în 04.12.1925.
Care sunt numele nou-născuţilor din preajma zilei de 04.12.1925?
– Vânătoru Margareta îm 28 nov 1925 şi Mărean Ioan în 25.12.1925. Nici un Dumitru Băsescu!
– Cum se explică?
Trebuie să recunosc că d-na secretară a Comunei Gorba din Iaşi mi-a răspuns cu solicitudine deşi natura dumneaei face ca subiectul să nu-i facă nici cea mai mică plăcere; convinsă că funcţia o obligă să mă ajute şi că ajutorul este o obligaţie morală, d-na secretară mi-a comunicat că:
– Dumitru Băsescu a fost născut de o evreică, fată mare şi a fost abandonat. Familia Gaţu, rudenii cu Dumitru Băsescu, a recunoscut acest lucru.

Auzisem despre abandonarea lui Dumitru Băsescu de la câţiva cetăţeni din Podu Hagiului dar şi de la un comentator anonim la un material scris de Ion Coja: Helen: Dumitru Băsescu a fost abandonat de către o familie de evrei – familiei Băsescu undeva pe câmp, în faşii. Ulterior, părinţii evrei – al căror nume de BRAUNOVICI, susţinut de Ion Coja, nu mi-a fost reconfirmat de niciunul dintre informatorii mei – s-au îngrijit ca Dumitru să nu ducă prea multe lipsuri şi să ajungă ceea ce a ajuns.
Menţionez că:
– şi Mihai Boico, mare kominternist, coleg cu Dumitru în şcoala de kominternişti de şase luni, căsătorit cu mătuşa lui Vladimir Tismăneanu, nu este găsit în registrele comunei unde declara el că
s-a născut: 26.03.1912, Frasin, jud. Suceava.
– Dumitru Băsescu a fost – după declaraţiile unui ofiţer superior de Marină, poreclit Şogunul, – conducătorul politic al uneia dintre cele cinci corpuri de armată ale României; deci Dumitru nu a fost fiştecine. El a fost coleg de şcoală cu Vasile Milea, cu Vasile Gherghescu (tata lui Monica Macovei), cu Victor Stănculescu.
– Emil Constantinescu, de asemenea născut evreu, atât după mamă cât şi după tată (Cosbici şi Pataievici), – a declarat că atunci când a preluat funcţia i-a fost prezentată o listă în care apărea şi numele lui Traian Băsescu printre primii 500 de potentaţi ai vremii.

Citeste si…  Cine l-a convins pe Iohannis să repingă Codul Fiscal

Pe de altă parte: Ion Coja şi Vadim Tudor au scris că adevăratul tată al lui Traian şi Mircea Băsescu a fost evreu şi că Dumitru a fost de fapt numai tatăl adoptiv; cineva m-a amendat chiar cu argumentul indiscutabil al asemănării lui Traian Băsescu cu Dumitru Băsescu! Aceştia mai susţin şi că tatăl adevărat, evreul, a emigrat în Israel, abandonându-şi fii. Acesta este un argument: Traian este fiul lui Dumitru Băsescu, ceea ce înseamnă ori că Ion Coja şi Vadim au minţit intenţionat ori că au greşit. Cert este că numele de Braunovici – lansat de Coja în sarcina adevăraţilor părinţi ai lui Băsescu – aşteaptă nişte minime indicii, că aşa se face în astfel de situaţii, d-le Ion Coja, nu-i aşa?!

Eu sunt convins că ar trebui să analizăm – până ce vom obţine şi alte date – o posibilă împletire a celor două variante: este posibil ca acei părinţi, evrei, plecaţi în Israel – despre care vorbesc Ion Coja şi Vadim – să fie de fapt părinţii lui Dumitru Băsescu şi nu ai lui Traian Băsescu.

Nu trebuie ignorat faptul că ofiţerii absolvenţi ai cursurilor de şase luni – unde Sergiu Nicolaescu le-a fost unul din profesori – au fost oamenii Anei pauker şi nici că Gorban a făcut parte din despărţămintele administrative numite Codăeşti, după numele localităţii de naştere a Anei pauker.
Nu trebuie ignorat nici că mai toţi kominterniştii au fost evrei şi că Revoluţia din 89 a fost coordonată de ei şi de tăticul lor, kominternistul Gorbaciov. Bine, dar să nu ignoraţi niciodată că toţi aceşti kominternişti, inclusiv Gorbaciov, au fost în relaţii mai strânse decât vă vine să credeţi cu evreii sionişti şi kominternişti din USA! Niciodată nu uitaţi asta!”

via Scrisoarea din temniţa bolşevică a Sfântului Patriarh Mucenic Tihon adresată tuturor creştinilor la 1 iulie 1923 – de la grasulstramosesc.ro

Criminala tehnologie 5G căreia i se face deșănțată reclamă internetică și nu doar! Unde se putea ea experimenta pt prima oară în Europa dacă nu în România, în comuna Florești din Cluj, locul cu cea mai mare creștere demografică din țară! V. articolul în întregime, datat 5 dec 2018, + un link de la Dean Henderson despre aceeași tehnologie de reducere în masă a populației globului, și despre SERCO – doar în engleză.

Efemeride.ro

v. și Dean Henderson:  Who’s Behind The 5G Cull Of Humanity?

Ilie Serbanescu După ce Guvernul a avut ideea introducerii „taxei asupra lăcomiei“ băncilor, numită apoi oficial taxă asupra activelor (pentru că avea să fie calculată asupra activelor, care în cazul băncilor sunt constituite de creditele acordate de către acestea), s-a declanșat o întrecere între mesajele trimise în spațiul public de către inițiatori de justificare motivațională […]

via Minunatele bănci străine din România: profituri fără finanțarea economiei — Lupul Dacic

De mai multă vreme, Părintele Gabriel Cristea din Huşi a întrerupt pomenirea ierarhului locului, motivul fiind binecunoscut: abaterea acestuia de la Dreapta Credinţă. Stătătorul pe scaunul episcopal din Huşi a semnat documentele sinodului eretic din Creta, fapt care cade sub incidenţa Canonului 31 Apostolic şi al Canonului 15 al Sinodului I II de la Constantinopol. […]

via Mâine, Părintele Gabriel Cristea Îl va mărturisi pe Hristos în faţa ierarhului ecumenist — Ortodoxiaîncatacombe

Tema: Independent Publisher de Raam Dev.
%d blogeri au apreciat: