Gheorghe Piperea

Aud ca serverele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate sunt tinute la STS. Cardul de sanatate, pentru care s-au bagat sute de milioane de euro in firme insolvente (Novensys si, ulterior, Teamnet), pentru care lucreaza IT – isti scutiti de impozite, cardul de sanatate zic, nu functioneaza de o luna. Asadar, nu numai ca un sistem informatic vital pentru intreaga populatie este gestionat de un serviciu secret, dar este gestionat si prost, ba chiar penal. Acelasi STS care a gestionat si manipulat si voturile la alegerile si la refendumul din 26 mai se regaseste, in mod uluitor (cel putin pentru mine), chiar si in acest domeniu, care ar fi trebuit gestionat ca o banca sau un fond de investitii. Dar ce ne trebuie noua gestionari si manageri ai unui fond de 7 mld euro anual (nota bene: atat de mult banet platim noi cu titlu de contributie de “asigurari” de sanatate, anual; halal asigurari…), cand avem neo-sekuritatea la butoanele care conteaza?

PS Nu vad niciun simpatizant al noii forte politice “de dreapta” care sa se oripileze ca serviciile secrete sunt bagate pana in gat chiar si in acest domeniu care ne priveste pe toti, saraci sau nu. E, dar ce conteaza ca fura neo-sekuritatea, daca burtile, o parte dintre ele, sunt pline (dupa cum bine spunea, in postarea anterioara, “Manole” Isarescu)?

Later edit : sunt uluit cu lumea omite sau refuza sa observe elefantul din odaie – un serviciu secret gestioneaza serverul unde este stocata CEA MAI MARE baza de date din Romania, cu CELE MAI GRAVE informatii relative la persoana noastra intima! Iar aceste date cu caracter personal sunt colectate si utilizate de serviciile secrete FARA ca noi sa banuim vreun moment asta! Chiar nimeni nu sesizeaza enormitatea?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s