https://danielvla.wordpress.com/2020/04/26/ce-cauta-vehiculele-cu-militari-romani-si-americani-in-padurile-din-muntii-neamtului-monteaza-antene-5g-sau-cauta-crestini-retrasi-si-pustnici-sau-si-altceva/

Text primit pe WhatsApp: 

[22.04, 23:24] Luați aminte… Vor sa ne omoare sfinții, ca doar ei mai țin lumea

Acum de SFINTELE SĂRBĂTORI DE PAȘTI AM PRIMIT O VESTE, CARE M-A SAGETAT IN INIMĂ !!!
Am primit veste de la călugării si maicutele, precum și de la locuitorii din județul Neamț, ca in pădurile din Neamț mișună tancurile, blindatele si soldații, mulți dintre ei americani !!! Ceea ce e ciudat este că ziua stau camuflat si circulă prin păduri numai noaptea !!! Ce cauta soldații ăștia în pădurile Neamțului, în plină pandemie mondială de virus mortal, și de ce numai noaptea !!! Ziua stau FFF bine ascunși si-si camuflează foarte bine tancurile cu crengi si bradet.
Dar i-au depistat localnicii !!! Deasupra mănăstirilor din zona Neamțului zboară de câteva ori pe zi drone de supraveghere si masinile de politie si jandarmi din două în două ore controleaza manastirile să nu intre si sa nu iese nimeni din ele !!!

Am stat de vorbă cu mai multi părinți induhovniciti, care mi-au spus că e clar o prigoană contra pustnicilor si sihastrilor din pădurile Neamțului si din toată România !!! Asta are cumva vreo legătură cu celebrul, cinicul: STAȚI ACASĂ ? „Se pare ca da, în timp ce pe noi ne forțează să stăm în case in TEROARE si in frica nedandu-ne voie nici măcar la Înviere să mergem, ei deja au început prigoană contra credinței, contra: „Ciorilor negre din Carpați”, cum numesc ei pustnicii, sihastrii si călugării !!! Doamne Ajută-ne și Pazeste-ne !!!Doamne Ajută !!! Amin !!!

[23.04, 01:20] Sunt acolo, nimeni nu poate sa se apropie in zona respectiva

[23.04, 01:20] Au ei planuri !!!!

[23.04, 01:20] Da,
sunt tancuri si armata intre Agapia si Sihla, cred ca pun antene 5G

[23.04, 01:20] Sunt
raspunsurile unui parinte din zona!!!

Din pacate!!!

Un alt text, tot pe WhatsApp:

Atentie ce povestește o persoană credinciosă:

Am fost două zile la Sihastria, acum m am intors.
De înviere manastirea a fost supravegheată cu zeci de drone.

Mi au confirmat părinții ca americanii si au facut o bază militară în acea zonă, ,Agapia, Vâratec, Sihastria

Si la Agapia cateva, 6 maici s-au intalnit cu soldati americani..si au crezut ca sunt spioni deghizati, s-au purtat oribil, au vrut sa le impuste..si cand a venit un comandant, ceva român..tot pe ele le-au gasit vinovate, pt ca nu aveau voie sa iasa din casa, si nu aveau hartie scrisa, deci ..tb sa le dea mii de lei amenda.

De asemenea, o altă persoană de încredere, care tocmai a venit din zona Mânăstirii Petru Vodă, confirmă prezența echipelor de jandarmi montani și polițiști care scotoceau pădurile în zilele dinaintea Paștilor, probabil în căutarea creștinilor eventual retrași în păduri. Aceeași persoană a observat zilele acestea și TAB-uri cu militari staționate la marginea pădurilor, tot în zona Neamțului și militari care mișună prin păduri. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s