Acasă

„Ca să fie admisă în UE, României i s-a cerut să își distrugă economia”, titrează http://romaniaveche.eu. ActaDiurna adaugă: iar „România” – mai exact, tovărășimea securistă de la vîrful ei, s-a executat cu ZEL! Cu AMPLE comentarii ActaDiurna între paranteze pătrate, pe marginea acestui articol nu lipsit de adevăr. Cu reproducerea a 6 comentarii facebook. – Republicat cu redarea in extenso a unuia din multele articole internet menit să clarifice poza de profil, preluată din domeniul public.

via „Ca să fie admisă în UE, României i s-a cerut să își distrugă economia”, titrează http://romaniaveche.eu. ActaDiurna adaugă: iar „România” – mai exact, tovărășimea securistă de la vîrful ei, s-a executat cu ZEL! Cu AMPLE comentarii ActaDiurna între paranteze pătrate, pe marginea acestui articol nu lipsit de adevăr. Cu reproducerea a 6 comentarii facebook.

”Băsescu este evreu”.

Au fost nenumărate discuții de-a lungul timpului de despre Traian Băsescu și despre faptul că la origini acesta ar fi evreu. Pe această temă au dezbătut chiar și Ion Coja și Vadim Tudor, dar totul rămăsese învăluit în mister. Recent, am primit pe adresa redacției o scrisoare din partea unui cititor care a investigat originile fostului președinte al României.

”BĂSESCU este EVREU
Iată argumentele mele:
Primăria Constanţa m-a informat că decesul lui Dumitru Băsescu, tatăl lui Traian Băsescu, este înregistrat la data de 08.08.2002 şi că data naşterii este: 04.12.1925, localitatea Gorban Iaşi, din părinţi: Ion şi Sofica.
Ştiind că tata lui Dumitru Băsescu a fost Petrache, am fost un pic intrigat sau contrariat.
De la Primăria Gorban am reuşit să aflu că în Registrul de naşteri sunt înregistrate 69 de nume în anul 1925 dar nici unul nu este al lui Dumitru Băsescu. Am insistat: vreau să aflu numele celor înregistraţi ca fiind născuţi în 04.12.1925?
– Nu avem nici un nou născut în 04.12.1925.
Care sunt numele nou-născuţilor din preajma zilei de 04.12.1925?
– Vânătoru Margareta îm 28 nov 1925 şi Mărean Ioan în 25.12.1925. Nici un Dumitru Băsescu!
– Cum se explică?
Trebuie să recunosc că d-na secretară a Comunei Gorba din Iaşi mi-a răspuns cu solicitudine deşi natura dumneaei face ca subiectul să nu-i facă nici cea mai mică plăcere; convinsă că funcţia o obligă să mă ajute şi că ajutorul este o obligaţie morală, d-na secretară mi-a comunicat că:
– Dumitru Băsescu a fost născut de o evreică, fată mare şi a fost abandonat. Familia Gaţu, rudenii cu Dumitru Băsescu, a recunoscut acest lucru.

Auzisem despre abandonarea lui Dumitru Băsescu de la câţiva cetăţeni din Podu Hagiului dar şi de la un comentator anonim la un material scris de Ion Coja: Helen: Dumitru Băsescu a fost abandonat de către o familie de evrei – familiei Băsescu undeva pe câmp, în faşii. Ulterior, părinţii evrei – al căror nume de BRAUNOVICI, susţinut de Ion Coja, nu mi-a fost reconfirmat de niciunul dintre informatorii mei – s-au îngrijit ca Dumitru să nu ducă prea multe lipsuri şi să ajungă ceea ce a ajuns.
Menţionez că:
– şi Mihai Boico, mare kominternist, coleg cu Dumitru în şcoala de kominternişti de şase luni, căsătorit cu mătuşa lui Vladimir Tismăneanu, nu este găsit în registrele comunei unde declara el că
s-a născut: 26.03.1912, Frasin, jud. Suceava.
– Dumitru Băsescu a fost – după declaraţiile unui ofiţer superior de Marină, poreclit Şogunul, – conducătorul politic al uneia dintre cele cinci corpuri de armată ale României; deci Dumitru nu a fost fiştecine. El a fost coleg de şcoală cu Vasile Milea, cu Vasile Gherghescu (tata lui Monica Macovei), cu Victor Stănculescu.
– Emil Constantinescu, de asemenea născut evreu, atât după mamă cât şi după tată (Cosbici şi Pataievici), – a declarat că atunci când a preluat funcţia i-a fost prezentată o listă în care apărea şi numele lui Traian Băsescu printre primii 500 de potentaţi ai vremii.

Citeste si…  Cine l-a convins pe Iohannis să repingă Codul Fiscal

Pe de altă parte: Ion Coja şi Vadim Tudor au scris că adevăratul tată al lui Traian şi Mircea Băsescu a fost evreu şi că Dumitru a fost de fapt numai tatăl adoptiv; cineva m-a amendat chiar cu argumentul indiscutabil al asemănării lui Traian Băsescu cu Dumitru Băsescu! Aceştia mai susţin şi că tatăl adevărat, evreul, a emigrat în Israel, abandonându-şi fii. Acesta este un argument: Traian este fiul lui Dumitru Băsescu, ceea ce înseamnă ori că Ion Coja şi Vadim au minţit intenţionat ori că au greşit. Cert este că numele de Braunovici – lansat de Coja în sarcina adevăraţilor părinţi ai lui Băsescu – aşteaptă nişte minime indicii, că aşa se face în astfel de situaţii, d-le Ion Coja, nu-i aşa?!

Eu sunt convins că ar trebui să analizăm – până ce vom obţine şi alte date – o posibilă împletire a celor două variante: este posibil ca acei părinţi, evrei, plecaţi în Israel – despre care vorbesc Ion Coja şi Vadim – să fie de fapt părinţii lui Dumitru Băsescu şi nu ai lui Traian Băsescu.

Nu trebuie ignorat faptul că ofiţerii absolvenţi ai cursurilor de şase luni – unde Sergiu Nicolaescu le-a fost unul din profesori – au fost oamenii Anei pauker şi nici că Gorban a făcut parte din despărţămintele administrative numite Codăeşti, după numele localităţii de naştere a Anei pauker.
Nu trebuie ignorat nici că mai toţi kominterniştii au fost evrei şi că Revoluţia din 89 a fost coordonată de ei şi de tăticul lor, kominternistul Gorbaciov. Bine, dar să nu ignoraţi niciodată că toţi aceşti kominternişti, inclusiv Gorbaciov, au fost în relaţii mai strânse decât vă vine să credeţi cu evreii sionişti şi kominternişti din USA! Niciodată nu uitaţi asta!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Tema: Independent Publisher de Raam Dev.
%d blogeri au apreciat: