Audierea în Comisia de Etică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, a medicului Razvan[-Nicolae] Constantinescu, [medic primar, doctor în medicină, Director al Institutului Național de Gastroenterologie și Hepatologie pînă la desființarea acestuia în 2009 de către un alogen de la guvernare pe nume Cseke Atilla, Șef de Lucrări la UMF Iași] – pentru „vina” de a combate vehement reacția la ordin a autorităților române în chestiunea mascaradei intitulate „pandemia covid” care nu are nici o legătură cu medicina. Cu alte cuvinte, Dr. Răzvan Constantinescu este anchetat bolsheviko-stahanovistic de „tovarășii de la conducere” ai UMF Iași (că altceva nu pot fi) pentru îndrăzneala acestuia de a se opune minciunii și de a apăra astfel bunul nume al Adevăratului Medic, al Profesiei, Școlii și Practicii Medicale.

Redăm mai jos, prin capturi de ecran, relatarea acestei audieri, așa cum a transmis-o Dr. Răzvan Constantinescu în pagina sa FB, preluată și de alte conturi.

Înșiruirea paginilor – nouă la număr – neafişîndu-se în ordinea firească, rugam cititorii să fie atenți la numerotarea lor.

Pag 7/9
Pag 8/9
Pag 9/9
Pag 1/9
Pag2/9
Pag 3/9
Pag 4/9
Pag 5/9
Pag 6/9

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s