Cuvintul Generalului de Aviație în rezervă Radu Theodoru privind recentul atac de presă, MÎRȘAV și MURDAR, la adresa Patriarhului României, a Bisericii Ortodoxe, și a Poporului Român, proferat [mai ales]de activistul sionisto-securisto-sorosist C.T.Popescu

Inregistrare video publicată azi,

luni 2 noiembrie 2020,

pe canalul You tube Frăția Ortodoxă Arsenie Boca, la https://youtu.be/MAWADQZ2GxY.

In serialul Românii și Biserica [v. canalul ytb Frăția Ortodoxă Arsenie Boca], am avertizat că anul 2020 este anul asaltului final declanșat de politoidul satanic anticreștin economico-financiar-planetar împotriva Creștinismului. Am analizat sprijinit pe documente metodele și armele folosite în distrugerea din interior a Vaticanului [finanțat încă din 1832 de clanul Rothschild, azi și de guvernul comunist al Chinei, v. și analizele de la http://www.trunews.com] și rolul nefast al unor cardinali, slugi mizere ale satanei. După ce și-a cocoțat in scaunul pontifical portavocea docilă și ecumenică, Satana, alarmată de religiozitatea noastră [a românilor], de fermitatea cu care ne apărăm datinile [a pornit un atac mediatic furibund şi murdar contra Bisericii și Patriarhului României].
Ia ascultați aicea!
Cine sînteţi voi, papă și ne-papă, [patriarh] istambulez eretic, liotă de SODOMIȚI degenerați, să ne interziceți Sfintele noastre Sărbători, să ne batjocoriți clerul, să asmuțiți haita javrelor dresate să latre la ordin în microfoanele fetide ale unor mass-media cumpărate cu bucata sau cu toptanul?! Voi, lachei ai lacheilor cu ștaif ecumenic! Biserica sîntem și noi, [poporul], mai ales noi, dreptmăritorii creștini, Ortodocși de la zămislirea neamului, conștienți și știutori de geo-politică, de geo-economie, de geo-strategie, de Consiliul Mondial al Bisericilor, de Mudana Religio Adunata [Noua Religie Planetară, consemnată în documentul cunoscut în blogosferă sub numele Supermemorandumul de la Strasbourg, document semnat în mare secret în iunie 2014, care prevede mai ales distrugerea Bisericii Ortodoxe și înlocuirea ei cu omagierea holocaustului evreiesc, pornografizarea sistematică a învățământului de stat și exterminarea prin diverse mijloace a batrînilor]!

Cunoaștem foarte bine ce este panerezia ecumenismului, știm cuvînt cu cuvînt opinia marilor noștri cărturari, a arhimandritului grec Haralambie Vassilopoulos căruia i-am studiat opera întru apărarea Ortodoxiei – așa încît este salubru, ecologic, și sănătos
să vă purtați civilizat în geo-spiritualul nostru [spațiul nostru geo-spiritual]!

Atacul furibund la Întiîistătătorul Bisericii NU pe om îl vizează [persoana Patriarhului Daniel], ci pe Biserica Ortodoxă română o vizează, pe Ortodoxia noastră dătătoare de unitate și de forță o vizează, pe noi ca nație ne vizează, NOI, cu toate ale noastre, bune și rele sintem ȚINTA, COPIII noștri sînt cei care trebuie arondați la Mudana Religio Adunata [care prevede lecții de sexologie în școală ținute de prostituate prin demonstrații pe viu], Viitorul Nostru este cel care trebuie șters din controalele etnicităților prin bastardizarea [Creștinismului] cu „binecuvîntarea” papală și „frățietatea” constantinopolitană!

ROMÂNI! – care ați mai rămas ROMÂNI! Să ne apărăm Ortodoxia! Fără ea, ne piere Neamul! Ortodoxie înseamnă Biserică – adică noi poporul, apoi clerul de mir, monahii și monahiile, ierarhii și Patriarhul! Rămîneţi neclintiți în datinile noastre, adică în Istorie! Doamne Ajuta! – General de Aviație in rezerva, Radu Theodoru, înregistrare video publicată azi, luni 2 noiembrie 2020, pe canalul You tube Frăția Ortodoxă Arsenie Boca, la https://youtu.be/MAWADQZ2GxY.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s